- 9 Aralık 2017
- 23
- 17
- 3
- 34
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. Benim bu 2. Denememdi canım daha önce de defalarca aşılama denendi ama olmadı. Senin durumun nedir?Taktiri ilahi canım tabi peşini bırakma doktorunda ne kadar iyimiş gerçekten ne kadar destek olmuş sana inşallah ikincisi tutacaktır ben inaniyorum
Evet doktorum gerçekten mükemmel biri ona çok güveniyorum işini asla para için yapmıyor hem maddi hem manevi destek olmaya çalışıyor her zaman aynı zamanda profesör ve alanında uzman birisi.Taktiri ilahi canım tabi peşini bırakma doktorunda ne kadar iyimiş gerçekten ne kadar destek olmuş sana inşallah ikincisi tutacaktır ben inaniyorum
İnşAllah canım. Senin durumun nedir?Canim ya kendini bu kadar harab etme..hersey olacagina varir..hic belli olmaz..Rabbim hayirlisiyla verecektir .. kendine zarar veriyorsun boyle..
Sevindim canim herseyin hayirlisi olsun hakkindaEvet doktorum gerçekten mükemmel biri ona çok güveniyorum işini asla para için yapmıyor hem maddi hem manevi destek olmaya çalışıyor her zaman aynı zamanda profesör ve alanında uzman birisi.
Canim benim normal yolla 5 dusugum var mecburen pgt icin genetige giristik . Cok sukur ondanda iyi sonuc geldi. Cumartesi transferim var Allah nasip ederse ilk denemem benim insallah tutarda Rabbim ugrastirmasin kimseyiİnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. Benim bu 2. Denememdi canım daha önce de defalarca aşılama denendi ama olmadı. Senin durumun nedir?
Bende 5 senedir tedavi goruyorum..2 denememde tuttu hamd olsun canim..İnşAllah canım. Senin durumun nedir?
Evet 12. Gün yaptıracaktım aslında sonra dayanamadık 10. Gün yaptırdık dün yani sonuç 0.1 maalesef. 2-3 gün sonra tekrar deneyin demişsiniz ama Bebek olsaydı değer biraz olsun yükselmez miydi? Bide dün o kadar ağladım ki kanamam oldu çok hafif bugün hiçbişey yok adet kanı da ilaçlardan dolayı mı tam olamadım diye düşünüyorum.
Aminnn canım tutar inşAllah Rabbim hepimizi güldürsün en hayırlı şekildeCanim benim normal yolla 5 dusugum var mecburen pgt icin genetige giristik . Cok sukur ondanda iyi sonuc geldi. Cumartesi transferim var Allah nasip ederse ilk denemem benim insallah tutarda Rabbim ugrastirmasin kimseyi
Allah razı olsun canım ilgin ve anlayışın için çok teşekkür ederim. Senin tuttu mu?Benim doktorum elime bi kağıt vermişti canım. Sonuç ne olursa olsun test tarihinden 2 gün sonea tekrarlansın dedi. Oda ne için bende anlamış değilim...
Canım canını sıkma hiç. Ne mutlu ki doktorunun para için yapanlardan olmadığını söylüyosun... Düşün ki Allah sana daha iyisini vereceğinden bekletiyo canım...
Dualarını ihmal etme... Ağlama diyemem ben olsam bende kötü olurdum doğruya doğru.. Ama fazlada hayatı zehir edecek kadarda takıntı haline getirme canım...
Hayırlısı böyleymiş de takdiri Allaha bırak...
Allah razı olsun canım ilgin ve anlayışın için çok teşekkür ederim. Senin tuttu mu?
Ara ara bel ağrım karın ağrım vardı çok hafif ama ilaçların yan etkisi olduğunu biliyordum ben hep içten içe hissettim tutmayacağını en başından beri ama aşılamalardan ve ilk tüp bebekten hep negatif sonuç aldığım için böyle geliyordur diye kendimi rahatlatmaya çalıştım sürekli.Canım ben bekliyorum daha. 19 unda testim...
Sende herhangi bi belirti yokmuydu canım?
Başka da hiçbir belirti yoktu ne bir akıntı ne de göğüs hassasiyeti. Transferin ilk üç günü göğüs hassasiyeti vardı sonra tamamen kayboldu o da ovitrelledendi zatenCanım ben bekliyorum daha. 19 unda testim...
Sende herhangi bi belirti yokmuydu canım?
Başka da hiçbir belirti yoktu ne bir akıntı ne de göğüs hassasiyeti. Transferin ilk üç günü göğüs hassasiyeti vardı sonra tamamen kayboldu o da ovitrelledendi zaten
Amin canim benimAminnn canım tutar inşAllah Rabbim hepimizi güldürsün en hayırlı şekilde
İki kere pozitif sonuç aldım tüp bebekte. İki keseliydi her ikisi de. Maalesef biri boş kese, diğeri kanamalı düşükle sonuçlandı ve kürtaj oldum. Her iki kürtajda da hiç gebe kalmasaydım keşke dedim. Yarım bir yaşanmışlık ve sevinç kaldı geride, bir de kazınmaktan incecik kalmış rahmim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Tesellilere sığınalım ve dua edelim çabalamakla birlikte.Ara ara bel ağrım karın ağrım vardı çok hafif ama ilaçların yan etkisi olduğunu biliyordum ben hep içten içe hissettim tutmayacağını en başından beri ama aşılamalardan ve ilk tüp bebekten hep negatif sonuç aldığım için böyle geliyordur diye kendimi rahatlatmaya çalıştım sürekli.
Hadi hayirli haberlerini aliriz canim benimMerhaba kızlar allah sağlıklı sıhhatli hepimize nasip eder inşallah. Benim 9 aralıkta transferim 2 tane 5. Gun embriyosu merakla ve heycanla bekliyorum 19u test günüm :)
Insallah tatlimInşallah canimm hepimiz güzel haber veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?