Evet canim saat kacta olur bilmiyorum biz sizi arariz dedilerSenin transferin cmrtsi günüydü degilmi
Kaçıncı gün transferiydiKızlar bugün transferimin 7. Günü dayanamadım kan testi yaptırdım 4.2 cıktı dr negatif dedi yukselirmi acaba bu durumu yaşayan varmi
Transferden 12 sonra yapilmasi gerekiyor testin cnm. Bence gunu geldiginde birdaha kan tahlili yaptirmalisin. İnsallah yukselir,Kızlar bugün transferimin 7. Günü dayanamadım kan testi yaptırdım 4.2 cıktı dr negatif dedi yukselirmi acaba bu durumu yaşayan varmi
Hangi hastanede hangi dr a gittin sorun olmazsa ogrenebilirmiyim?Inşallah yükselir önce moralim bozuldu ama burda öyle şeyler okudum ki tekrar umutlandım. Çünkü gerçekten erken yaptırdım testi teşekkür ederim cvp yazdigin için...
Transferi hangi dr yapti. Hangi hastsnede diye sordum cnm.Kadın doğum hastanesine gittim acil dr. Zaten bi doğum geldi o sırada ilgilenmedi fazla
Hayirli olsun insallah.Benimde transferim dun oldu kizlar . Minnosu aldim geldim hastaneden
Insallah canim :)Hayirli olsun insallah.
Ikiye katlanmis canim ama sabirla beklemen daha iyi test gunun ne zamanKızlar 7. Gün 4.2 çıkmıştı bugün 9. Gün ve 9.8 cıktı sevineyimmi:)
Bence bekle persembe gunu yap canina yazik valla10. Gün ve 12. Gün istedi drum yani yarın ve perşembe gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?