transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Arkadaşlar ilk transferim boş gebelik oldu ikincisi çok şükür tuttu sakın ümidinizi yitirmeyin rabbim ne kapılar açar bilinmez inşirah süresini çok okudum ben tavsiye ederim sizlere de Allah hamile kalanlara da hayırlısı yla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benim de ikinci transferim arkadaslar. İlki dustu ikinciside degerlerim bastan dusuk cikti sonra yukseldi. Ama bugun yeni tahlilde yine dustugunu ogrendim. Moral olarak coktum Allahim kimseye yasatmasin cok zor. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Tekrar yukselir mi ki deger bir mucize istiyorum Allah tan insallah yukselir. Bebegim insallah tutunur birakmaz beni insallah.dualarinizi eksik etmeyin kizlar

Kızlar bugün transferimin 7. Günü dayanamadım kan testi yaptırdım 4.2 cıktı dr negatif dedi yukselirmi acaba bu durumu yaşayan varmi

Acil dr ile görüştüm kendi dr ile salı günü görüşmem var 2 tane 5. Gün embriyosuydu

Kızlar bugün transferimin 7. Günü dayanamadım kan testi yaptırdım 4.2 cıktı dr negatif dedi yukselirmi acaba bu durumu yaşayan varmi
Transferden 12 sonra yapilmasi gerekiyor testin cnm. Bence gunu geldiginde birdaha kan tahlili yaptirmalisin. İnsallah yukselir,

Inşallah yükselir önce moralim bozuldu ama burda öyle şeyler okudum ki tekrar umutlandım. Çünkü gerçekten erken yaptırdım testi teşekkür ederim cvp yazdigin için...

Kadın doğum hastanesine gittim acil dr. Zaten bi doğum geldi o sırada ilgilenmedi fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…