transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

kızlar benim de 5. gün embriyo transferi oldu. bugün 9. gün sabah idrar testi yaptım çıkmadı test günü cuma. iki aşılama oldum tutmadı hiç, bu da birinci tüp bebek.

Herkeste aynı olmuyorki bi kan ver istersen 1 saat sonra çıkıyor sonuç hem için rahatlar birazda olsa

kızlar benim de 5. gün embriyo transferi oldu. bugün 9. gün sabah idrar testi yaptım çıkmadı test günü cuma. iki aşılama oldum tutmadı hiç, bu da birinci tüp bebek.
İdrar çok yanıltıcı bi test cnm
Hem merkezim bana 9.gün kan tahlili yaptırmamı söyledi 5.gün embriyosuna.
Sen çok vakit kaybetme kan testine koş en kesin sonuç onda

Transferiminn 5.gunundeyim ayaklarim donuyor kizlar ya. Belirti aradigimdan degilde canimi sikiyor

İdrar çok yanıltıcı bi test cnm
Hem merkezim bana 9.gün kan tahlili yaptırmamı söyledi 5.gün embriyosuna.
Sen çok vakit kaybetme kan testine koş en kesin sonuç onda
işte bi silik milik çizgi çıkar mı diye baktım ama yok. dr 22 sinde gel demişti. yarın gitcem kan vermeye.

işte bi silik milik çizgi çıkar mı diye baktım ama yok. dr 22 sinde gel demişti. yarın gitcem kan vermeye.
Evet canim kan daha iyi bazen 20 filan cikiyor kanda o da idrarda cikmiyor belki ondandir

Benim goguslerim aciyordu ve biraz sismisti ama son 4 5 gundur indi ve acimiyor artik boyle olan var mi ?

Kızlar lütfen belirti aramayın kendinizde. Ben 2 kere tüp bebek yaptırdım. Her ikisinde de tüm belirtilerin hepsi vardı ama tutmadı. Bunlara kafanızı takmayın lütfen. Günü geldiğinde kan testinizi yaptırın ve sonucu öğrenin

Haklısın canım bende ilkinde birsürü belirti oldu kimyasal oldu ama şindi 2. Sinde hiç belirtim yok sadece ayağım üşüyo okadar

22. Gün mü? Sen test yaptın mı?? Daha 7. Gün benimki
Ya ben basligi yanlis okumusum canim transfer sonrasi belirtiler diye okumusum. Tuttugunu gosteren belirti bende de hic olmadi sadece gogsumde oldu. Cok sukur pozitifi gordum. Ama iste hala belirti ariyorum. Hayirli olsun sizinde. Insallah tutmistur. 3.gun embriyosu ben kan testi uapmistim cikmisti.sende yapabilirsin.
haklisin aynen bende de belirti uoktu sadece gogsumde sizi vardi baska da bisey yoktu.

Brndede bi umutsuzluk 2 gündür aslında hep pozitiftim ne oldu böyle anlamadım krndimi kuaföre atim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…