İdrar çok yanıltıcı bi test cnmkızlar benim de 5. gün embriyo transferi oldu. bugün 9. gün sabah idrar testi yaptım çıkmadıtest günü cuma. iki aşılama oldum tutmadı hiç, bu da birinci tüp bebek.
işte bi silik milik çizgi çıkar mı diye baktım ama yok. dr 22 sinde gel demişti. yarın gitcem kan vermeye.İdrar çok yanıltıcı bi test cnm
Hem merkezim bana 9.gün kan tahlili yaptırmamı söyledi 5.gün embriyosuna.
Sen çok vakit kaybetme kan testine koş en kesin sonuç onda
Evet canim kan daha iyi bazen 20 filan cikiyor kanda o da idrarda cikmiyor belki ondandirişte bi silik milik çizgi çıkar mı diye baktım ama yok. dr 22 sinde gel demişti. yarın gitcem kan vermeye.
Transferiminn 5.gunundeyim ayaklarim donuyor kizlar ya. Belirti aradigimdan degilde canimi sikiyor
insaAllah hamilesindir canim benimBenimde bir ısınıyor bir donuyo
Benim goguslerim aciyordu ve biraz sismisti ama son 4 5 gundur indi ve acimiyor artik boyle olan var mi ?
sizin transferden sonra kacinci gununuz? Benim 22. Gunum hic belirtim kalmadiBendede ascık inme var ilaçlardan oluyo galiba ya ben zaten hiç bişi hisssetmiyorum sanki adet olcak gbiyim
sizin transferden sonra kacinci gununuz? Benim 22. Gunum hic belirtim kalmadi
Kızlar lütfen belirti aramayın kendinizde. Ben 2 kere tüp bebek yaptırdım. Her ikisinde de tüm belirtilerin hepsi vardı ama tutmadı. Bunlara kafanızı takmayın lütfen. Günü geldiğinde kan testinizi yaptırın ve sonucu öğrenin
İlaçlardan olabilir. Doktorunu ara bir sor benceTransferin 2günü ishal basladi çok üzgünüm başına böyle bisey gelen varmı
Ya ben basligi yanlis okumusum canim transfer sonrasi belirtiler diye okumusum. Tuttugunu gosteren belirti bende de hic olmadi sadece gogsumde oldu. Cok sukur pozitifi gordum. Ama iste hala belirti ariyorum. Hayirli olsun sizinde. Insallah tutmistur. 3.gun embriyosu ben kan testi uapmistim cikmisti.sende yapabilirsin.22. Gün mü? Sen test yaptın mı?? Daha 7. Gün benimki
haklisin aynen bende de belirti uoktu sadece gogsumde sizi vardi baska da bisey yoktu.Kızlar lütfen belirti aramayın kendinizde. Ben 2 kere tüp bebek yaptırdım. Her ikisinde de tüm belirtilerin hepsi vardı ama tutmadı. Bunlara kafanızı takmayın lütfen. Günü geldiğinde kan testinizi yaptırın ve sonucu öğrenin
Ya ben basligi yanlis okumusum canim transfer sonrasi belirtiler diye okumusum. Tuttugunu gosteren belirti bende de hic olmadi sadece gogsumde oldu. Cok sukur pozitifi gordum. Ama iste hala belirti ariyorum. Hayirli olsun sizinde. Insallah tutmistur. 3.gun embriyosu ben kan testi uapmistim cikmisti.sende yapabilirsin.
haklisin aynen bende de belirti uoktu sadece gogsumde sizi vardi baska da bisey yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?