transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Brndede bi umutsuzluk 2 gündür aslında hep pozitiftim ne oldu böyle anlamadım krndimi kuaföre atim dedim
evet kuafor en iyi terapi. Kotu dusunme. Bazen oluyo oyle insan ama iyi dusunmeye calis insallah guzel gunler goruruz bizde evlat sahibi oluruz. Oyle ozeniyorum ki cocugu olanlara...

Kızlar transferden sonra dışarı çıkıyormusunuz? Benim evim merdivenli diye ben evde geçiriyorum 12 günü

Tatlım benim de aynı oldu olabilir dedi doktor kısmet değilmiş benim kanamam değer sıfırlandıysan 2 gün sonra filan başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam

Kizlar merhaba
Benimde bugün transfer günümü saymasam 5.gun fakat göğüs ağrısı harici kasiklarda felan huc agrim yok.3.denemem budami tutmadi acaba

Kizlar merhaba
Benimde bugün transfer günümü saymasam 5.gun fakat göğüs ağrısı harici kasiklarda felan huc agrim yok.3.denemem budami tutmadi acaba
Cnm ben 4. Tedavimde aşırı gögüs ağrım vardı dayanılack gibi dğldi sonucum pozitifti ama düşük yaptm değerlerm çok iyiydi sebep bilinmior 5. Transferimi oldum hiç bir belirtim yoktu dedm tutmadı sanrm sadece hafif kasık ağrısı oda dedim ilaçlardan 5. Gün evde test yaptm erken gebelik çıktı kan verdim 30 çktı yani anlıcan çok belirti arama her bünye farklı her hamilelik bile farklı ben ikisinide yaşamş biri olarak söylüorm rahat ol bu konuda

Benimde sabahlari gogsum cok agriyor kalkinca oyleki tutuyorum yercekiminden daha cok agriyo cunku. Ama sonra geciyor. Gun boyu yok.Bakalim hayirlisi neyse onu versin insallah

Belirti aramayın arkadaşlar belirti yok....rahat olun sakin olun bebek geliyo.
Benim başımdan geçenler burada kimsenin başından geçmemiştir.ben hamile kaldıysam dünya üzerinde her kadın hamile olabilir.nede mi?
Bir dış gebelik geçirdim arkasından sağ tüp alındı.bu sırada sağdan yumurtluyorum solda tüp var.o sol tüpün gidip sağdaki yumurtayı alması tam 5 yıl sürdü.benim yüzde 50 şansım dahi yoktu.
Sakın haaaa bu kadar kolay olmadı.
3 kez rahim filmi çekildi.bir kez laparoskopi oldum.iki kez tüp bebek denedik tabiki olmadı.bir kez boş gebelik geçirdim akabinde kürtaj oldum.
Son tüp bebek deneyip negatifi alınca doktorumuz dediki senin yumurtalarında hiçbir problem yok sen sağlıklı bi kadınsın dedi benim beynime bu fikri aşıladı.çünki ben ümidimi kaybetmiştim sorun bende diyordum.11 yaşımda bi kızım var demek ki problem benim diyordum.eşimede sigarayı bırak keçiboynuzu pekmezi iç dedi.
Ve arkadaşlar 2 ay sonra ben hamileydim.inanmasi güçtü hiçbir belirti yoktu
Silmiştim gebeliği kafamdan diyete başlamıştım.hedef kilo vermekti.
Diyeceğim o ki sakin olun demesi kolay demeyin aynılarını yaşadım.
Kendinize sağlıklı olduğunuzu kabullendirin.
Dualarım sizlerle allah sizleride evlat sahibi etsin.emeklerinizi sabrınızı ümitlerinizi rabbim boşa çıkartmasın

Benimde sabahlari gogsum cok agriyor kalkinca oyleki tutuyorum yercekiminden daha cok agriyo cunku. Ama sonra geciyor. Gun boyu yok.Bakalim hayirlisi neyse onu versin insallah
sabahları benim de çok göğüs ağrım oluyor. sonra geçiyor sabah yine oluyor. bi doktor arkadaşıma sordum yumurta toplama işlemi sonrası toplanan su yüzünden dedi. 2-3 güne geçeceğini ümit ediyorum. çok geçmiş olsun.

Belirtilerinizin neden oldugunu sormak yerine cozumune yogunlasir. Herkesin belirtileri farkli. İstediginiz sonuc tuttu mu sorusunun cevabi degil mi? Evet ya da hayir. Tutmamasi icin tek gordugum belirti kanama, onun disinda bir belirtisi yok. O bile bazisinda oluyor ama tutuyor. Tuttuguna dair belirti yok arkadaslar, herkeste farkli oluyor. Ayaginiz usuyorsa corap giyin. Kasik agriniz varsa sicak havlu koyun. Akintiniz varsa ped koyun, surekli degistirin, usutmeyin. Gogusler buyur de siser de agrir da buyumesi duruyor koyulasiyor vs vs. Hic takilmayin bunlara. Okumussunuzdur herkesin belirtisi farkli. Psikoljinizi bozmayin takinti yapip. Beslenmenize dikkat edin. Dua edin. Guzel hayaller kurun bebeginizle yapacaginiz seyleri dusunun. Olucakkkk:) Hepinizi operim. Allah isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu. Cok tatli tekme atiyolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…