evet kuafor en iyi terapi. Kotu dusunme. Bazen oluyo oyle insan ama iyi dusunmeye calis insallah guzel gunler goruruz bizde evlat sahibi oluruz. Oyle ozeniyorum ki cocugu olanlara...Brndede bi umutsuzluk 2 gündür aslında hep pozitiftim ne oldu böyle anlamadım krndimi kuaföre atim dedim
evet kuafor en iyi terapi. Kotu dusunme. Bazen oluyo oyle insan ama iyi dusunmeye calis insallah guzel gunler goruruz bizde evlat sahibi oluruz. Oyle ozeniyorum ki cocugu olanlara...
Kızlar transferden sonra dışarı çıkıyormusunuz? Benim evim merdivenli diye ben evde geçiriyorum 12 günü
ben gunasiri 10 dk.lik uzaklikta aile hekkmligine gitmistim. Sonrasinda 7.gun 2 saat falan yurumustum belki daha fazlaKızlar transferden sonra dışarı çıkıyormusunuz? Benim evim merdivenli diye ben evde geçiriyorum 12 günü
Tatlım benim de aynı oldu olabilir dedi doktor kısmet değilmiş benim kanamam değer sıfırlandıysan 2 gün sonra filan başlamıştı yanlış hatırlamıyorsamKızlar başina gelen varsa fikir verirmisiniz. Tüp bebek yaptırdım. 7 mart ta .Dondurulmuş embriyo transfer ettirmistim. Pozitif çıktı.
İlk sonuç 64.40 çıktı .
İkinci 56.07 çıktı
Üçüncü 30.75 çıktı
Dördüncü 22.45 çıktı.
4 gün aralar ile yaptırdım testleri.
Kimyasal gebelik oluşuyormuş yada tutunan embriyo gelişmeden dusebiliyormus . İlaçları da bıraktım 4 gün oldu. Ama halen kanama gerçekleşmedi . Öyle ağrım vs de yok. Ne zaman gerçekleşir kanama ve nasıl oluyor bu durum bilgisi olan var mı .???
Tuttumu peki?Haklısın canım bende ilkinde birsürü belirti oldu kimyasal oldu ama şindi 2. Sinde hiç belirtim yok sadece ayağım üşüyo okadar
Kizlar merhabaYa ben basligi yanlis okumusum canim transfer sonrasi belirtiler diye okumusum. Tuttugunu gosteren belirti bende de hic olmadi sadece gogsumde oldu. Cok sukur pozitifi gordum. Ama iste hala belirti ariyorum. Hayirli olsun sizinde. Insallah tutmistur. 3.gun embriyosu ben kan testi uapmistim cikmisti.sende yapabilirsin.
haklisin aynen bende de belirti uoktu sadece gogsumde sizi vardi baska da bisey yoktu.
Genelde kabızlık olur ama ben de kabız olmayayım derken ishal olmuştu muz falan yedim hemen geçtiTransferin 2günü ishal basladi çok üzgünüm başına böyle bisey gelen varmı
Ayaklarım hep dondu hala donuyorBenimde bir ısınıyor bir donuyo
Kizlar merhaba
Benimde bugün transfer günümü saymasam 5.gun fakat göğüs ağrısı harici kasiklarda felan huc agrim yok.3.denemem budami tutmadi acaba
Cnm ben 4. Tedavimde aşırı gögüs ağrım vardı dayanılack gibi dğldi sonucum pozitifti ama düşük yaptm değerlerm çok iyiydi sebep bilinmior 5. Transferimi oldum hiç bir belirtim yoktu dedm tutmadı sanrm sadece hafif kasık ağrısı oda dedim ilaçlardan 5. Gün evde test yaptm erken gebelik çıktı kan verdim 30 çktı yani anlıcan çok belirti arama her bünye farklı her hamilelik bile farklı ben ikisinide yaşamş biri olarak söylüorm rahat ol bu konudaKizlar merhaba
Benimde bugün transfer günümü saymasam 5.gun fakat göğüs ağrısı harici kasiklarda felan huc agrim yok.3.denemem budami tutmadi acaba
sabahları benim de çok göğüs ağrım oluyor. sonra geçiyor sabah yine oluyor. bi doktor arkadaşıma sordum yumurta toplama işlemi sonrası toplanan su yüzünden dedi. 2-3 güne geçeceğini ümit ediyorum. çok geçmiş olsun.Benimde sabahlari gogsum cok agriyor kalkinca oyleki tutuyorum yercekiminden daha cok agriyo cunku. Ama sonra geciyor. Gun boyu yok.Bakalim hayirlisi neyse onu versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?