transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız Allah'ın izni ile hakkımızda hayırlısı.

Arkadaşlar herkese iyi aksamlar 30 nisan iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi inanılmaz heycanlı bekleyiş bu eşim erken test yapmamam icin çok ısrar ediyor dayanamıyorum

Arkadaşlar herkese iyi aksamlar 30 nisan iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi inanılmaz heycanlı bekleyiş bu eşim erken test yapmamam icin çok ısrar ediyor dayanamıyorum
benimde 5 gun embryom 25 nisanda yapildi 3 nde yaptim 2 cift cizgi cikti bugunde kan testi yaptik merakimizdan 290 cikti erken gebelik testine gerek yok ucuz yoldan bile alsan hamiwlyaen cikar ama 7 gunden sonra yap derim

Ayy hayırlı olsun maşallah canım inan nasıl heycanlı bir bekleyiş bütün yaşadıklarını unutuyorsun yarın yapmayı düşünüyorum inşallah allahım banada isteyen herkese e o güzel haberi nasip etsin insallah

Arkadaslar yerlesme kanaması lekelenmesi olmadan gebeliği olusu devam eden var mı, yerlesme kanaması olmazsa test pozıtıf cıksa bıle dusuge donuyormus doğru mu

sonuc ne cikti ben suan 1790 yukseldi carsamba keseyi gorucez insallah gec cevap verdim ama sendende guzel haberler bekliyirum

Canlar benim 7. Gün 113.86 9.Gün 318 cikti şükürler olsun rabbim herkese nasip etsin insallah yarın kese görmeye gidicez ikiz mi tek i bilemedim

İyi akşamlar arkadaşlar 7 Mayıs Pazartesi günü embriyo transferi oldum. Bugün az bi pembe akıntı geldi. Doktoruma ulaşamadım. Benden başka böyle bir şey yaşayan var mı? O kadar tedirginim ki anlatamam . Lütfen yardım edin

Arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım. Ve bugün 2. günüm .meraklı ve heyecanlı bekleyisimiz var..Ve ben kendimi şimdiden kaptirdim bile sanırım. Ne bilim içind e bi huzur var benimsedim. Tutmazsa çok yikilcam biliyorum ama elimde değil iste .Rabbim herkeze nasip etsin inşallah. Ccok stresli bi kişiyim aslında sakin kalamıyorum.bugun hafif hafif ağrım oluyor.kramplar giriyor

Canım oncelikle rabbim gonlune gore versin. Ben 3 defa tup bebek yaptirdim. Her defasinda kendimde bi belirti aradim ama hic birinde tuturamadim. Mesela ikinci tupbebekte emindim tuttuguna tutmamisti, ucuncu de emindim tutmadigina oda tutmus.. cunki hic bir belirti vermedi sadece 10. Gun cok feci adet agrisi vardi, dedim adet olacagim. Bende cok yikilirim sandim ama bi baktim ertesi gun kaldigim yerden devam ettim. Savasmaya devam ettim ve cok sukur rabbim gonlumuze gore verdi. Rabbim gonlundekini nasip etsin. Icimdeki ses bebisin sana sıkı sıkı tuttugunu diyor....

Benmde 3.denemem dondrlms.kizlar ayin sonunda transferm.var.ne.olur ya dua edermsnz bana bnde cok.korkyrm.gene yikiliirm.die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…