transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ne yazikki iptal.oldu yaa cnm transfer rubella yani kizamik asisi olmam.lazmms yoksa olmazsam.hamile.kalrsam.kizamik olursam bebegi almak.zorunda.kalirlarms basda.bakmadilar hep ihmal ya

Bugün 7. Günüm .anlamsız bir şekilde halsizim. Midem bulanıyor. Ve başım kaç gündür ağrıyor.sizce bu kadar sürede belirti başlar mi..ilk tüp bebeğim olduğu için ve daha önce hiç hamile olmadigim için bilemiyorum .lütfen bu durumda olanlar bana yardımcı olsun..Heyacanla günler geçmek bilmiyor

Çok sevindim senin adına canım.insalalh bizde mutlu haberi aliriz .zor ve stresli bi dönem Allah herkezin yardımcısı olsun..Eşimle hayalimiz o kalp atışlarını dinlemek inşalalh

Merhaba arkadaşlar, benimde 5. Gün transferi yapıldı şuan 4. Günümdeyim heyecanla bekliyorum. Herkesi okumaya; kendimde belirti aramaya çalışıyorum ilk gün çok bel ağrım oldu ama diğer günlerde hiç birşey olmadı. Sadece progestan fitil, coraspirin ve folbiol kullanıyorum. Bazı arkadaşların kullandığı ilaçları gördükçe benimki neden bu kadar az merak ettim doğrusu. Siz neler yaşıyosunuz nasılsınız? Hadi biraz dertleşelim

Merhaba arkadaşım bu gün ilk negatifimi aldım, inşallah sen pozitif görürsün, belirti aramamanı tavsiye ederim, her türlü belirtim vardı boş çıktı, belirtisi olmayan birçok arkadaş ta hamile kaldı, sadece dua et, kendine dikkat et rabbim gönlüne göre versin

Mrhaba arkdşlar dün dondurulmuş 3.gün embryo transferi gerçekleşti bnde. İlki düşük olmuştu .aranızda dondurulmuş embriyo transferi olan var mı

Evet cnm ben varim.hemde 3.gun embiryosuydu oglusumda:)smdi 7.aya girdik bile pasamla.oturmaya calisioz.Rabbim nasib etsin ins hep dua ediyorum sizlere

Canim belirti arama aklini yorma.Rabbim ol der oluverir ins.biliom aramamak elde degil bnde yasadim aynilarini.doktorun sana onlari uygun girmustur neden az olsun.cok ilac iyi bise degilki cnm

Teşekkür ederim canım inşallah pozitif olur, belkide çok okumamak gerek herşeyi aklımız karışıyor. Seninde Allah yardımcın olsun, denemekten vazgeçme eğer benimde olmazsa denemeye devam edicez. Bizimde sınavımız buymuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…