- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
Ne yazikki iptal.oldu yaa cnm transfer rubella yani kizamik asisi olmam.lazmms yoksa olmazsam.hamile.kalrsam.kizamik olursam bebegi almak.zorunda.kalirlarms basda.bakmadilar hep ihmal ya
Kesnlkle cok bozuldu sinrimBasta bakilmasi lazimdi onlar.bencede ihmal etmisler resmen
Çok sevindim senin adına canım.insalalh bizde mutlu haberi aliriz .zor ve stresli bi dönem Allah herkezin yardımcısı olsun..Eşimle hayalimiz o kalp atışlarını dinlemek inşalalhCanım oncelikle rabbim gonlune gore versin. Ben 3 defa tup bebek yaptirdim. Her defasinda kendimde bi belirti aradim ama hic birinde tuturamadim. Mesela ikinci tupbebekte emindim tuttuguna tutmamisti, ucuncu de emindim tutmadigina oda tutmus.. cunki hic bir belirti vermedi sadece 10. Gun cok feci adet agrisi vardi, dedim adet olacagim. Bende cok yikilirim sandim ama bi baktim ertesi gun kaldigim yerden devam ettim. Savasmaya devam ettim ve cok sukur rabbim gonlumuze gore verdi. Rabbim gonlundekini nasip etsin. Icimdeki ses bebisin sana sıkı sıkı tuttugunu diyor....
rabbim emeklerini zayi etmesin ama olmazsa da kendini bırakma bunlar imtihan sebebi. sabret rabbim mükafatını verir inşallahBenmde 3.denemem dondrlms.kizlar ayin sonunda transferm.var.ne.olur ya dua edermsnz bana bnde cok.korkyrm.gene yikiliirm.die
Insalah canm.benim yaarabbim emeklerini zayi etmesin ama olmazsa da kendini bırakma bunlar imtihan sebebi. sabret rabbim mükafatını verir inşallah
Merhaba arkadaşım bu gün ilk negatifimi aldım, inşallah sen pozitif görürsün, belirti aramamanı tavsiye ederim, her türlü belirtim vardı boş çıktı, belirtisi olmayan birçok arkadaş ta hamile kaldı, sadece dua et, kendine dikkat et rabbim gönlüne göre versinMerhaba arkadaşlar, benimde 5. Gün transferi yapıldı şuan 4. Günümdeyim heyecanla bekliyorum. Herkesi okumaya; kendimde belirti aramaya çalışıyorum ilk gün çok bel ağrım oldu ama diğer günlerde hiç birşey olmadı. Sadece progestan fitil, coraspirin ve folbiol kullanıyorum. Bazı arkadaşların kullandığı ilaçları gördükçe benimki neden bu kadar az merak ettim doğrusu. Siz neler yaşıyosunuz nasılsınız? Hadi biraz dertleşelim
Evet ben :)Mrhaba arkdşlar dün dondurulmuş 3.gün embryo transferi gerçekleşti bnde. İlki düşük olmuştu .aranızda dondurulmuş embriyo transferi olan var mı
Sn ne zaman yaptrdn cnm :)Evet ben :)
Benim test günümdü bugün, çift emb. İlk transfer, tutmadı cnm umarım senin tutar cnm, sevgilerSn ne zaman yaptrdn cnm :)
Yaa çok geçmiş olsun canım bnmBenim test günümdü bugün, çift emb. İlk transfer, tutmadı cnm umarım senin tutar cnm, sevgiler
Mrhaba arkdşlar dün dondurulmuş 3.gün embryo transferi gerçekleşti bnde. İlki düşük olmuştu .aranızda dondurulmuş embriyo transferi olan var mı
Merhaba arkadaşlar, benimde 5. Gün transferi yapıldı şuan 4. Günümdeyim heyecanla bekliyorum. Herkesi okumaya; kendimde belirti aramaya çalışıyorum ilk gün çok bel ağrım oldu ama diğer günlerde hiç birşey olmadı. Sadece progestan fitil, coraspirin ve folbiol kullanıyorum. Bazı arkadaşların kullandığı ilaçları gördükçe benimki neden bu kadar az merak ettim doğrusu. Siz neler yaşıyosunuz nasılsınız? Hadi biraz dertleşelim
Benimde 3. Gün 2 taneydi ama nasip işteEvet cnm ben varim.hemde 3.gun embiryosuydu oglusumda:)smdi 7.aya girdik bile pasamla.oturmaya calisioz.Rabbim nasib etsin ins hep dua ediyorum sizlere
Benimde 3. Gün 2 taneydi ama nasip işte
Canim belirti arama aklini yorma.Rabbim ol der oluverir ins.biliom aramamak elde degil bnde yasadim aynilarini.doktorun sana onlari uygun girmustur neden az olsun.cok ilac iyi bise degilki cnm
Merhaba arkadaşım bu gün ilk negatifimi aldım, inşallah sen pozitif görürsün, belirti aramamanı tavsiye ederim, her türlü belirtim vardı boş çıktı, belirtisi olmayan birçok arkadaş ta hamile kaldı, sadece dua et, kendine dikkat et rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?