Aramayayım diyorum ama aklım orda ne oluyor ne bitiyor diye çok zor beklemek. Sağol canım
Ohhh maşallah Rabbim bağışlasın sizeEvet cnm ben varim.hemde 3.gun embiryosuydu oglusumda:)smdi 7.aya girdik bile pasamla.oturmaya calisioz.Rabbim nasib etsin ins hep dua ediyorum sizlere
Ohhh maşallah Rabbim bağışlasın sizeaminn inşallah canım tüm isteyenlere inşallah. Peki belirtileri var mıydı hatırlıyor musun canım
Kızlar dün ilk negatifi aldık kafamda birsürü soru var içinden çıkamıyorum, herşey normalken 2 embriyo birden neden tutmaz, 1 ay önce laparoskopi histereskopi oldum herşey temiz %80 tutar dedi doktor, eşimden tese ile sperm bulundu 3 gün emb. İdi donmuş, deli gibi düşünüyorum..
İnşallah..Üzüldüm canım hakkında hayırlısı, hiç sebep arama demek var bir neden, daha zaman. Pes etme bigün bizde güzel haberleri alıcaz sonuçlarını görücez inşallah
Kısmet olursa evet Benim 3. gün embriyosu 2 tane koyuldu 6. gün erken gebelik testi yaptı silik çizgi çıkmıştı 7. gün kan verdim 33.38 çıktı 9. gün 77.00 11. gün 222.00 13. gün yani dün 646.00 çıktı inşallah kesede görünür kalp atışıda duyulur sağlıkla inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bende öyleyim adet ağrısı gibi kasıklarıma ağrı geliyo sonra yok oluyor. Test yapacak mısınAdet görecekmişim gibi kasıklarımda ağrı vardı iki gündür onun dışında birşey yok bugün daha iyiyim. Sen de durumlar ne cnm.
Salı günü test günüm bende evde idrar yapsam mı öncesinde dayanamıyorum ama olumsuz olursa da üzülürüm kararsız kaldım. Bide ben çok acıkıyorum yani hep açım karnım şiş canım yemek istiyor hep sende de böyle miTest günüm Pazartesi ama ctesi günü yaptıracağım... Senin kaçıncı günün test günün ne zaman...
Ay bizimde ikinci denememiz. İlkinde döllenme olmadı iptal edildi. Bu sefer iyi gitti herşey kaliteli bir yumurta transfer edildi. Doktorum herşeyin iyi olduğunu söyledi ve gülerek çıktı transferden umarım şimdi de iyidir dua ediyorum bol bolKanda belki çıkar ama idrar da zor Cnm sanmıyorum. Moralin bozulmasın bence biraz daha sabret :/ Sana diyorum ama bende aynı durumdayım :)) İştah konusunda değişiklik yok cnm. Belirti olmaması da düşündürüyor beni. Bu ikinci denememiz bi de . Umarım yine üzülmem.
Ay bizimde ikinci denememiz. İlkinde döllenme olmadı iptal edildi. Bu sefer iyi gitti herşey kaliteli bir yumurta transfer edildi. Doktorum herşeyin iyi olduğunu söyledi ve gülerek çıktı transferden umarım şimdi de iyidir dua ediyorum bol bol
Bende hap iğne jel ne ararsan var. Sen nerde yaptırdınİlk denemede transferin beşinci günü kanamam olmuştu cnm. Hormon ilaçları Yumurta toplama derken ilaçların etkisi herhalde :/ İkinci denemede ilaç kullandırmadı doktorum doğal transfer yaptı. Beşinci gün embriyosu bizimde herşey çok güzel ilerledi bakalım cnm inşallah sonuç güzel olur.
Medicalpark Bahçelievler de yaptırdım. İlaçlardan midem bulanır oldu artık zaten sevmiyorum şimdi her geçen gün artıyo bıkkınlıkBenim ilk transferimde öyleydi... Acıbadem Atakentte yaptırdım. Senin neresi cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?