transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar dün ilk negatifi aldık kafamda birsürü soru var içinden çıkamıyorum, herşey normalken 2 embriyo birden neden tutmaz, 1 ay önce laparoskopi histereskopi oldum herşey temiz %80 tutar dedi doktor, eşimden tese ile sperm bulundu 3 gün emb. İdi donmuş, deli gibi düşünüyorum..

Ohhh maşallah Rabbim bağışlasın size aminn inşallah canım tüm isteyenlere inşallah. Peki belirtileri var mıydı hatırlıyor musun canım

Amin cnm saolasin.yoktu cnm bende.ama sadece transferden beri karin kasik bolgemde hassaslik vardi surekli

Üzüldüm canım hakkında hayırlısı, hiç sebep arama demek var bir neden, daha zaman. Pes etme bigün bizde güzel haberleri alıcaz sonuçlarını görücez inşallah

Allah kucaginiza almayi nasip etsin inşallah bende transfer günü dahil 3.gun deyim benimde 3.gun embriyosuydu merak ettiğim belirtilerin nelerdi yada kaçınci gün başladı

5.gün embriyosu 6 gün transferimin kendimle savaşıyorum test yapmamak için merakla test gününü bekliyoruz

Adet görecekmişim gibi kasıklarımda ağrı vardı iki gündür onun dışında birşey yok bugün daha iyiyim. Sen de durumlar ne cnm.

Test günüm Pazartesi ama ctesi günü yaptıracağım... Senin kaçıncı günün test günün ne zaman...

Test günüm Pazartesi ama ctesi günü yaptıracağım... Senin kaçıncı günün test günün ne zaman...
Salı günü test günüm bende evde idrar yapsam mı öncesinde dayanamıyorum ama olumsuz olursa da üzülürüm kararsız kaldım. Bide ben çok acıkıyorum yani hep açım karnım şiş canım yemek istiyor hep sende de böyle mi

Kanda belki çıkar ama idrar da zor Cnm sanmıyorum. Moralin bozulmasın bence biraz daha sabret :/ Sana diyorum ama bende aynı durumdayım :)) İştah konusunda değişiklik yok cnm. Belirti olmaması da düşündürüyor beni. Bu ikinci denememiz bi de . Umarım yine üzülmem.

Ay bizimde ikinci denememiz. İlkinde döllenme olmadı iptal edildi. Bu sefer iyi gitti herşey kaliteli bir yumurta transfer edildi. Doktorum herşeyin iyi olduğunu söyledi ve gülerek çıktı transferden umarım şimdi de iyidir dua ediyorum bol bol

İlk denemede transferin beşinci günü kanamam olmuştu cnm. Hormon ilaçları Yumurta toplama derken ilaçların etkisi herhalde :/ İkinci denemede ilaç kullandırmadı doktorum doğal transfer yaptı. Beşinci gün embriyosu bizimde herşey çok güzel ilerledi bakalım cnm inşallah sonuç güzel olur.

Bende hap iğne jel ne ararsan var. Sen nerde yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…