Cok üzüldüm ya bak vardır bunda da bir hayır hic kafana takma.Maalesef negatif
Maalesef negatif
Umut ediliyor ama şansım azalıyor rezerv az ve kalitesiz yumurtalar.
AYNI BEN.YAŞ TA İLERLEDİ.UMUT TÜKENİYOR.Umut ediliyor ama şansım azalıyor rezerv az ve kalitesiz yumurtalar.
Cok gecmis olsun canim.⚘.bendede rezerv azligi var..1 yumurta olusuyo ve 2. Kalite embriyo olusuyoo..sende nasildi durumlar..amh0.38 fsh 29 idi en son subat ayinda..transfer olunca neler yaotin canim..dinlendinmi yoksa.normal gunluk islerini yapmismiydinn..onerilerin varmi..Umut ediliyor ama şansım azalıyor rezerv az ve kalitesiz yumurtalar.
Amh 0.37 idi yazın. Bnm de 2. Kalite oldu tek embriyom. Tutmadı. Dr dediki tutacağı varsa tutar. Bişey yapmama gerek yokmuş. Embriyoya bağladı tutmamasının nedenini.Cok gecmis olsun canim.⚘.bendede rezerv azligi var..1 yumurta olusuyo ve 2. Kalite embriyo olusuyoo..sende nasildi durumlar..amh0.38 fsh 29 idi en son subat ayinda..transfer olunca neler yaotin canim..dinlendinmi yoksa.normal gunluk islerini yapmismiydinn..onerilerin varmi..
Saglik olsunn taimm yaa..kac hucreliydi pekii...Amh 0.37 idi yazın. Bnm de 2. Kalite oldu tek embriyom. Tutmadı. Dr dediki tutacağı varsa tutar. Bişey yapmama gerek yokmuş. Embriyoya bağladı tutmamasının nedenini.
Benim ilk denememdede 3. Gun embriyosuydu..2. Kalite 5 hucreliydi...bu denememdede 3. Gun embriyosu 2. Kalite dendi..ama bu sefer 8 hucreli...saglik olsun dedigim gibii...Saglik olsunn taimm yaa..kac hucreliydi pekii...
9 hücreli demişti transfer olurken. İnş seninki tutar.Benim ilk denememdede 3. Gun embriyosuydu..2. Kalite 5 hucreliydi...bu denememdede 3. Gun embriyosu 2. Kalite dendi..ama bu sefer 8 hucreli...saglik olsun dedigim gibii...insallah tutcak..elimizden geleni yapiyoruzz canim iste.. benim bugun 2. Gunum..
Insallahh canimm...ya bazen zamanimi var diyorum...insallah tez zamnda hamile kalirsin canimm9 hücreli demişti transfer olurken. İnş seninki tutar.
Saolasin tatlimmm..ben transferimi oldum suan 2. Gunumdeyim..ama hicmi hic hissetmiyorum..negatif sonuclanirsa belki 1 kere daha denerim..Allahin hakki 3 misalicanım hiç umutsuzluğa kapılma benimde rezerv azlığım var ama doktorum bu konuda cok iyi zaten hemen hemen bütün hastaları da rezerv azlığı olan kişiler. mehmet reşit ismi bahçecide çalışıyor kendisibreath12
Benim de 1 tane yumurta oluyor. Her seferinde tekrardan başlamak zor oluyor. İnş seninki tutar. Ben çok fazla belirti buldum kendimde aslında hissedilmiyormuş bir şey.Saolasin tatlimmm..ben transferimi oldum suan 2. Gunumdeyim..ama hicmi hic hissetmiyorum..negatif sonuclanirsa belki 1 kere daha denerim..Allahin hakki 3 misalisize nasil bir tedavi uyguluyorlar orda..benim rahmimde bir sikinti yok cok sukur..feekaaatt yumurtam 1 tane ve kalitesiz oluyo hep.. umutlu demiyelimde mutluuyum neden bilmiyorum..belkide elimden gelenin en iyisini yapmanin verdigi mutluluk ve vicdani..GERISIDE GUZEL ALLAHIMA KALDI artik.. ⚘
Hayir. Benim de 3.gunum bugun tık yok. Hic bi belirti yok.. inşallah seninki tutunma belirtisidir.Transferin 2. Günü mide bulantısı yaşayan oldu mu kizlar sabahtan beri fenayim
Canım progestoren iğne yaptırıyorsan o da yapıyor olabilirTransferin 2. Günü mide bulantısı yaşayan oldu mu kizlar sabahtan beri fenayim
Evet canım yaptiriyorum belki de olabilir. Önceki 2 transferimde böyle olmamıştı belki usuttumCanım progestoren iğne yaptırıyorsan o da yapıyor olabilir
Bugün hafif kaşık sizlamam oldu ara ara canım inşallah hepimizin tutunurHayir. Benim de 3.gunum bugun tık yok. Hic bi belirti yok.. inşallah seninki tutunma belirtisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?