transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Umut ediliyor ama şansım azalıyor rezerv az ve kalitesiz yumurtalar.
Cok gecmis olsun canim.⚘.bendede rezerv azligi var..1 yumurta olusuyo ve 2. Kalite embriyo olusuyoo..sende nasildi durumlar..amh0.38 fsh 29 idi en son subat ayinda..transfer olunca neler yaotin canim..dinlendinmi yoksa.normal gunluk islerini yapmismiydinn..onerilerin varmi..

Amh 0.37 idi yazın. Bnm de 2. Kalite oldu tek embriyom. Tutmadı. Dr dediki tutacağı varsa tutar. Bişey yapmama gerek yokmuş. Embriyoya bağladı tutmamasının nedenini.

Saglik olsunn taimm yaa..kac hucreliydi pekii...
Benim ilk denememdede 3. Gun embriyosuydu..2. Kalite 5 hucreliydi...bu denememdede 3. Gun embriyosu 2. Kalite dendi..ama bu sefer 8 hucreli...saglik olsun dedigim gibii...insallah tutcak..elimizden geleni yapiyoruzz canim iste..benim bugun 2. Gunum..

Benim ilk denememdede 3. Gun embriyosuydu..2. Kalite 5 hucreliydi...bu denememdede 3. Gun embriyosu 2. Kalite dendi..ama bu sefer 8 hucreli...saglik olsun dedigim gibii...insallah tutcak..elimizden geleni yapiyoruzz canim iste..benim bugun 2. Gunum..
9 hücreli demişti transfer olurken. İnş seninki tutar.

9 hücreli demişti transfer olurken. İnş seninki tutar.
Insallahh canimm...ya bazen zamanimi var diyorum...insallah tez zamnda hamile kalirsin canimm..bende cok umutlu degilim hatta simdidien planlarimi yapiyorumm...negatif sonuclanirsa..ogun..1 paket sigara iccemm...suan icemedigim icin..hemen botoks felan yaptircam..20 lik dis operasyonuna gitcem...bende akne rose da var reagutana baslicam..reagutana baslayamamistim.o yuzden tam bir tedavim olmamisti..ciltle alakali..gebelikte reagutan kullaninca..en az 6 ay hamilelelik dusuunulmuyormus cunki...cok uzulmicem sanirim bu sefer...hersey Allahtan..bizler elimizden geleni yapiyoruzz..yaptiktaa...olmuyosada canimizdan hicbirsey onemli degillll....aslolan saglik ve huzur...

canım hiç umutsuzluğa kapılma benimde rezerv azlığım var ama doktorum bu konuda cok iyi zaten hemen hemen bütün hastaları da rezerv azlığı olan kişiler. mehmet reşit ismi bahçecide çalışıyor kendisi breath12

Saolasin tatlimmm..ben transferimi oldum suan 2. Gunumdeyim..ama hicmi hic hissetmiyorum..negatif sonuclanirsa belki 1 kere daha denerim..Allahin hakki 3 misalisize nasil bir tedavi uyguluyorlar orda..benim rahmimde bir sikinti yok cok sukur..feekaaatt yumurtam 1 tane ve kalitesiz oluyo hep..umutlu demiyelimde mutluuyum neden bilmiyorum..belkide elimden gelenin en iyisini yapmanin verdigi mutluluk ve vicdani..GERISIDE GUZEL ALLAHIMA KALDI artik..

Benim de 1 tane yumurta oluyor. Her seferinde tekrardan başlamak zor oluyor. İnş seninki tutar. Ben çok fazla belirti buldum kendimde aslında hissedilmiyormuş bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…