Zorlama canim. Duphalac diye bi surup var. Ondan kullan cok kotu olursan. Hayırlı olsun.Kızlar benim de bugün transferim gerçekleşti . 2 tane çok iyi kalite embriyo transferi. Akşama doğru hafif kasık ve karın ağrısı başladı . Bide afedersiniz kabız oldum . Ondan olabilir mi . Korktum biraz
Selam cnm 5. Gün embryosu ise hafif silikte olsa çıkar.Selam arkadaşlar ben 11:06:2020 sinde transfer oldum halsizlik uykusuzluk göğüslerde şişkinlik kasıklarda ağrı var transferin 6 cı yada 7 ci gününde idrar testi yapsam çıkarmı ?
Selam kızlar. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin.
Benim ilki iki yıldan fazla oldu yapalı Pendikte ismi lazım olmayan bi hastane. 9 yumurta toplandı 5 embriyo Sadece 3. Gün embriyosu 3 tane taze transfer sonuç negatif
Geçen sene bu zamanlar normal gebelik 6-8 hafta arası gelişim durduğundan geçikmiş düşükle kürtaj.
Bu 2.denemem Şişli memorial da 4 yumurta 3 embriyo 2si normal teki 3 çekirdek anomali dediler
Normal olan 2sinin gelişim yavaşladığından (21 Ağustos akşam 18: civarı) 3. Gün taze transfer yapıldı; yavaş ve orta gelişimdeki 5-6 hücreli embriyolarım
Diğeri gelişimi hızlandı 6. Gün pgt yapıldı 5-6 güne belli olur dediler (24 Ağustos 17: civarı) ben aradığımda ve donduruldu sanırım haber vermediler maalesef bu da hiç hoş olmadı
An itibariyle 9.günüm ve dün geceden beri sancı ve batmalar yok. Göğüs hassasiyeti tamamen kaybolmadı ama azaldı.
Crinone jel sabah-akşam ve climara 3,9 bant 48 saatte bir kullandıklarım folik asitte var tabi
1 Eylül tahlil tarihi verdiler bigün önce yaptırsammı diyorum bakalım hayırlısı olsun inşaallah
Selam kızlar. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin.
Benim ilki iki yıldan fazla oldu yapalı Pendikte ismi lazım olmayan bi hastane. 9 yumurta toplandı 5 embriyo Sadece 3. Gün embriyosu 3 tane taze
Geçen sene bu zamanlar normal gebelik 6-8 hafta arası gelişim durduğundan geçikmiş düşükle kürtaj.
Bu 2.denemem Şişli memorial da 4 yumurta 3 embriyo 2si normal teki 3 çekirdek anomali dediler
Normal olan 2sinin gelişim yavaşladığından (21 Ağustos akşam 18: civarı) 3. Gün taze transfer yapıldı; yavaş ve orta gelişimdeki 5-6 hücreli embriyolarım
Diğeri gelişimi hızlandı 6. Gün pgt yapıldı 5-6 güne belli olur dediler (24 Ağustos 17: civarı) ben aradığımda ve donduruldu sanırım haber vermediler maalesef bu da hiç hoş olmadı
An itibariyle 9.günüm ve dün geceden beri sancı ve batmalar yok. Göğüs hassasiyeti tamamen kaybolmadı ama azaldı.
Crinone jel sabah-akşam ve climara 3,9 bant 48 saatte bir kullandıklarım folik asitte var tabi
1 Eylül tahlil tarihi verdiler bigün önce yaptırsammı diyorum bakalım hayırlısı olsun inşaallah
yok yarına yaptırcam inş. bakalım.
Test yaptırdınız mi acaba
Bende olmamıştı. Doktorunuza sorabilirsiniz.Merhaba kusura bakmayın uzun süre olmuş ama size sorum olucaktı ben tüp bebek yaptırdım bugün 9cü gün adetimi 4 gün geçmişti ama bugün adet olmuşum gibi Kan geldi çok değil ama çok korkuyorum 4 gün sonra test olucam ama korkuyorum çocuğum olmaz diye siz böyle bir şey yaşadınız mı
Canım eğer 9 gün ıse tahlıl yapabılırsın bırde bazı tüp bebeklerde olabılıyor çok degılse kan normal bır durum korkmaya gerek yok benceMerhaba kusura bakmayın uzun süre olmuş ama size sorum olucaktı ben tüp bebek yaptırdım bugün 9cü gün adetimi 4 gün geçmişti ama bugün adet olmuşum gibi Kan geldi çok değil ama çok korkuyorum 4 gün sonra test olucam ama korkuyorum çocuğum olmaz diye siz böyle bir şey yaşadınız mı
Kusura bakmayın ben regl olduğum zaman çok gelir bir de ağrılı geçiyor bu Seher hiç bir ağrı yok yani fazla gelmediCanım eğer 9 gün ıse tahlıl yapabılırsın bırde bazı tüp bebeklerde olabılıyor çok degılse kan normal bır durum korkmaya gerek yok bence
Aslında bu ıslermlerden sonra eğer bebek tutmadıysa bır arkadaşım da olmustu çok fazla agrı ve kanama sonrası malum bence sen kötü düşünme eğer verebılıyorsan tahlıl berKusura bakmayın ben regl olduğum zaman çok gelir bir de ağrılı geçiyor bu Seher hiç bir ağrı yok yani fazla gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?