transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar benim de bugün transferim gerçekleşti . 2 tane çok iyi kalite embriyo transferi. Akşama doğru hafif kasık ve karın ağrısı başladı . Bide afedersiniz kabız oldum . Ondan olabilir mi . Korktum biraz

Kızlar benim de bugün transferim gerçekleşti . 2 tane çok iyi kalite embriyo transferi. Akşama doğru hafif kasık ve karın ağrısı başladı . Bide afedersiniz kabız oldum . Ondan olabilir mi . Korktum biraz
Zorlama canim. Duphalac diye bi surup var. Ondan kullan cok kotu olursan. Hayırlı olsun.

Selam arkadaşlar ben 11:06:2020 sinde transfer oldum halsizlik uykusuzluk göğüslerde şişkinlik kasıklarda ağrı var transferin 6 cı yada 7 ci gününde idrar testi yapsam çıkarmı ?

3 gün embriyosu 2 embriyo transferi yapıldı ALLAH ım hepimize hayırlı sağlıklı Evlatlar nasip etsin uyuyamıyorum takıyorum kafama kafamda hep acaba tuttumu var

Selam kizlar, bende cok okuyordum burda yazilanlari. 6 Senelik evliyim, hep birgün hamile olursam yazacam demistim belirtileri fln. 6 senedir hic hamile kalamadim, sebebsiz infertilite dediler, gecen sene ilk tüp bebegi yaptirmistik sonuc negatifti (hep adet agrilari cekmistim karin agrisi bel agriisi gibi baska bi belirti yoktu ), ikinci denememiz dondurulmus iki tane embryo idi onlardan zaten birisi fena degildi digeri kalitesizdi cözülünce kalitesi düstü dediler (zaten ümitsizdim o yüzden yine ayni adet belirtileri yasadim ve adet günümden bi gün önce geldi kanamalar yine negatifti). Sonra bu sene nisan ayinda 3. Denemeye baslicaktim koronadan dolayi 6nci ayaertelendi. 6nci ayda biraz daha agir igneler kullandim 10 gün dozunu yükseltmislerdi bu defa ve bu yüzden cok karin agriisi bas agrisi cektim Allah kimseye cektirtmesin. Sonucta 7nci ayin 2nde yumurtalar toplandi 6 tane toplandi 4ü döllendi ve 5. Günü koymak istedikleri icin 5. Günede sadece bir tanesi gelisti ve onu 7.7.de transfer ettiler. Digerleride hep 5. Gün embryosuydu daha garantili oluyo aslinda ama ilk ikisi olmadi bende ne yazikki. Bugun kan testim vardi ve Allaha cok sükür positiv arkadaslar ilk defa hamileyim cok sükür hala inanamiyorum hamile olduguma. Allah isteyen bekleyen ugrasan herkese tez zamanda saglikli bebisler nasip etsin. Benim belirtilerimi soracak olursaniz gercekten hic önceden hamilelik belirtisi aramayin bendede yoktu bende cok baktim arastirdim bi belirti bulmak icin ama bugun hcg hormonum 580 oldugu halde hala sadece adet agrilarim var ve karnim belim agriyor. Hatta dün o kadar siddetli agridiki oturup aglamistim yine olmadi diye. Bu sefer sundan dolayi ümitlendim onu eklemek isterim: transferden iki gün sonra kahverengi lekelenmem oldu az az aksama kadar bi gün sürdü normal dediler. Ve adetime 4 gün kala yine lekelenmem oldu yine kahverengi bu sefer daha yogundu ama sadece bi kere oldu kesildi buda bende ilk kez olmustu ondan ümitlenmistim oldugunu ama yinede emin olamiyosun hic. Uzun oldu ama buda benim hikayem Allah herkese nasip etsin cok sükür Rabbime...

Selam kızlar. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin.
Benim ilki iki yıldan fazla oldu yapalı Pendikte ismi lazım olmayan bi hastane. 9 yumurta toplandı 5 embriyo Sadece 3. Gün embriyosu 3 tane taze transfer sonuç negatif

Geçen sene bu zamanlar normal gebelik 6-8 hafta arası gelişim durduğundan geçikmiş düşükle kürtaj.

Bu 2.denemem Şişli memorial da 4 yumurta 3 embriyo 2si normal teki 3 çekirdek anomali dediler
Normal olan 2sinin gelişim yavaşladığından (21 Ağustos akşam 18: civarı) 3. Gün taze transfer yapıldı; yavaş ve orta gelişimdeki 5-6 hücreli embriyolarım
Diğeri gelişimi hızlandı 6. Gün pgt yapıldı 5-6 güne belli olur dediler (24 Ağustos 17: civarı) ben aradığımda ve donduruldu sanırım haber vermediler maalesef bu da hiç hoş olmadı

An itibariyle 9.günüm ve dün geceden beri sancı ve batmalar yok. Göğüs hassasiyeti tamamen kaybolmadı ama azaldı.
Crinone jel sabah-akşam ve climara 3,9 bant 48 saatte bir kullandıklarım folik asitte var tabi

1 Eylül tahlil tarihi verdiler bigün önce yaptırsammı diyorum bakalım hayırlısı olsun inşaallah

Şuan ne durumdasınız memorialde doktorunuz kimdi test yaptırdınız mı sonuç nedir ?

Arkadaşlar merhaba benim de üçüncü tüp bebek denemem transfer gününü sayarsak bu gün yedinci günüm sabah erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı acaba kan testi yaptırsam erken midir bana iki adet beşinci gün embriyosu transfer edilmişti hiç bir belirtim de yok korkuyorum

Kızlar nelerre dikkat ettiniz. Günlük kaç bardak su içtiniz ve kabız olmamak için neler yaptınız

Merhaba kusura bakmayın uzun süre olmuş ama size sorum olucaktı ben tüp bebek yaptırdım bugün 9cü gün adetimi 4 gün geçmişti ama bugün adet olmuşum gibi Kan geldi çok değil ama çok korkuyorum 4 gün sonra test olucam ama korkuyorum çocuğum olmaz diye siz böyle bir şey yaşadınız mı

Bende olmamıştı. Doktorunuza sorabilirsiniz.

Canım eğer 9 gün ıse tahlıl yapabılırsın bırde bazı tüp bebeklerde olabılıyor çok degılse kan normal bır durum korkmaya gerek yok bence

Canım eğer 9 gün ıse tahlıl yapabılırsın bırde bazı tüp bebeklerde olabılıyor çok degılse kan normal bır durum korkmaya gerek yok bence
Kusura bakmayın ben regl olduğum zaman çok gelir bir de ağrılı geçiyor bu Seher hiç bir ağrı yok yani fazla gelmedi

Kusura bakmayın ben regl olduğum zaman çok gelir bir de ağrılı geçiyor bu Seher hiç bir ağrı yok yani fazla gelmedi
Aslında bu ıslermlerden sonra eğer bebek tutmadıysa bır arkadaşım da olmustu çok fazla agrı ve kanama sonrası malum bence sen kötü düşünme eğer verebılıyorsan tahlıl ber

Kaçıncı gün emrıyosuydu bız 6. Gündük onunla alakalı da kan değer degısıklık gosterebılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…