transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hayırlı kandiller herkese gecen gün hassas dijitat test yaptım hamileliği ve kac haftalıgını gosterdi yarın kan vermeye gıdıyoruz cok şükür 15 gün gectı ama nasıl gectı

Hayırlı kandiller herkese gecen gün hassas dijitat test yaptım hamileliği ve kac haftalıgını gosterdi yarın kan vermeye gıdıyoruz cok şükür 15 gün gectı ama nasıl gectı
Hassas dijital dediginiz nasil bir sey acaba hangi marka kacinci gun yaptiniz

Arada kontrol ediyorum burayi. Pozitif alan arkadaslar hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alin bebislerinizi. Negatif olan arkadaslar, 7 senedir 1 asilama 5 tup denedik.Kafana takma soyle boyle dediler.Mumkun olmadi. Yalniz size sunu soyleyim duanizi ederken gercekten inanarak ve dogru dua edin. Ben hep dedim ki "ya insanlar hic olmazsa kimyasal hamile kaliyor.bende o da yok.o bari olsa tuttugunu gorsem" diyordum.4uncu tup denememiz kimyasal oldu.ve ardindan o kadar inandim ki 5incinin tutacagina. Tabi once rabbimin izniyle. Cok pozitif dusundum. Bebeklerimizi alip gelecegiz insallah saglikla dedim.ve duami da tam ve inanarak ettim.Ozellikle transfer esnasinda Rabbi hebli minessalihin demeyi eksik etmedim. Hayatimda hic cekmedigim kadar salavat cektim ve cok cok inandim. Diger denemelerimde bu kadar inanmadigimi ancak simdi farkediyorum. Her negatiften sonra yikilirdim ve bir dahakime guc toplamak zor olurdu. Son negatifimde cabuk toparladim hatta uzulmedim bile.Umutla sonuncu denemeyi bekledim. Siz de lutfen umudunuzu kaybetmeyin. Sevgiler.

Arkkadaslar merhaba bende araniza yeni katildim gecde olsa 28 martda transferim oldu.yarin test gunum ama hic belirtim yok o yuzden umutsuzum

Merhaba benımde tranferimin 3.günü bugün cok korkuyorum her hangi bir belirti yok bende cikolata kistinden ameliyat oldum onun icin hemen tüp bebk yaptık sizce tutmamışmıdır

Transferimin 7. Günüydü bugün dayanamdım test yaptım sizce dogrumu bu test iğne de kullanyrm suan korkuyorum hani kan testi yaptıgımda baska birsey cıkarsa

Eklentiler

• BA4E8FA5-5960-4964-B0B4-B61A9A6A1683.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 301
Transferimin 7. Günüydü bugün dayanamdım test yaptım sizce dogrumu bu test iğne de kullanyrm suan korkuyorum hani kan testi yaptıgımda baska birsey cıkarsa
Valla canim hamilesin gozun aydin

İçim kıpır kıpır zaten suan bazen ilaclarda etki yapıyormuş allah insalllah isteyen herkese nasip etsin benim gibi. Adetimede kaldı 4 gün 1 martta adet olmam gerekiyor. 8 gün sonrada kan testim var az kaldı.
Kan icin 8 gun bekleme 3 gun sonra ver

Kan icin 8 gun bekleme 3 gun sonra ver
Özel hastanede yapmıyor dün istedim yapmasını yapmadı saglık ocagında yaparım olmazsa ama 24 subat ta choriomon iğnesi kullandım doktor istedi aceba bugün pozitif cıkmasında onun etkisi varmı

Canim o kadar bilmiyorum ama sor istersen dr una bazen kulaktam duyma bilgiler olabiliyor

Benimde 3.gunum bisey hissedemiyorum goguslerimde hele hic hassasuyet yok arkadaslar
Canım merak etme bünyeden bünye ye değişiyor.. bazı arkadaşlar hiç bir şey hissetmiyor ve positif çıkıyor sonuç..
Bende bütün belirtiler vardı.. göğüs hassasiyeti.. kasıkta batma.. bacaklarda çekme.. ve sonucum iki kez NEGATİF ile sonuçlandı malesef
Rabbim sağlıkla güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah...

Arkadaşlar merhaba ben de tup bebek tedavisi gordum taze transfer olarak 3. Gun embriyosu konulmuştu iki tane tutmadı.Subatin 18 inde dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer oldum ve adet belirtileriyle beraber bel agrım çoktu transferin 2.günü başlamıştı karnım gergindi tutmadi dedim hatta doktora dedim ilaçları bıraksam mi adet olcam diye hayır dedi doktor ilaçlarını düzenli devam et ben de 8.gunu yani bugun kan testi yaptim değerim 44 cıktı çok yeni 2 gün sonra tekrarlicam Size yardimci olmaniz acisindan yazdim Allah hepinize nasip etsin dualarimdasiniz

Hayirli olsun canim Rabbim kucagina da almayi nasip etsin

Bu sonuclardan anlayan varmı doktorcuğum pek acıklayıcı konusmadı

Eklentiler

• 1F2B4662-FB97-4A19-A5DF-25B3ECE86107.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 474
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…