Hassas dijital dediginiz nasil bir sey acaba hangi marka kacinci gun yaptinizHayırlı kandiller herkese gecen gün hassas dijitat test yaptım hamileliği ve kac haftalıgını gosterdi yarın kan vermeye gıdıyoruz cok şükür 15 gün gectı ama nasıl gectı
Clearblue adı kan sonucumda pozıtıfHassas dijital dediginiz nasil bir sey acaba hangi marka kacinci gun yaptiniz
Valla canim hamilesin gozun aydinTransferimin 7. Günüydü bugün dayanamdım test yaptım sizce dogrumu bu test iğne de kullanyrm suan korkuyorum hani kan testi yaptıgımda baska birsey cıkarsa
İçim kıpır kıpır zaten suan bazen ilaclarda etki yapıyormuş allah insalllah isteyen herkese nasip etsin benim gibi. Adetimede kaldı 4 gün 1 martta adet olmam gerekiyor. 8 gün sonrada kan testim var az kaldı.Valla canim hamilesin gozun aydin
Kan icin 8 gun bekleme 3 gun sonra verİçim kıpır kıpır zaten suan bazen ilaclarda etki yapıyormuş allah insalllah isteyen herkese nasip etsin benim gibi. Adetimede kaldı 4 gün 1 martta adet olmam gerekiyor. 8 gün sonrada kan testim var az kaldı.
Özel hastanede yapmıyor dün istedim yapmasını yapmadı saglık ocagında yaparım olmazsa ama 24 subat ta choriomon iğnesi kullandım doktor istedi aceba bugün pozitif cıkmasında onun etkisi varmıKan icin 8 gun bekleme 3 gun sonra ver
Canım merak etme bünyeden bünye ye değişiyor.. bazı arkadaşlar hiç bir şey hissetmiyor ve positif çıkıyor sonuç..Benimde 3.gunum bisey hissedemiyorum goguslerimde hele hic hassasuyet yok arkadaslar
Benimde 3.gunum bisey hissedemiyorum goguslerimde hele hic hassasuyet yok arkadaslar
Canım benimde 3.gün embriyorsu transfer edildi 8.günümdeyim ve hic bir belirtim yok birsey hissetmiyorum. Sadece sık idrar varBenimde 3.gunum bisey hissedemiyorum goguslerimde hele hic hassasuyet yok arkadaslar
Hayirli olsun canim Rabbim kucagina da almayi nasip etsinArkadaşlar merhaba ben de tup bebek tedavisi gordum taze transfer olarak 3. Gun embriyosu konulmuştu iki tane tutmadı.Subatin 18 inde dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer oldum ve adet belirtileriyle beraber bel agrım çoktu transferin 2.günü başlamıştı karnım gergindi tutmadi dedim hatta doktora dedim ilaçları bıraksam mi adet olcam diye hayır dedi doktor ilaçlarını düzenli devam et ben de 8.gunu yani bugun kan testi yaptim değerim 44 cıktı çok yeni 2 gün sonra tekrarlicam Size yardimci olmaniz acisindan yazdim Allah hepinize nasip etsin dualarimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?