Canim en yukardaki bhcg mi?Bu sonuclardan anlayan varmı doktorcuğum pek acıklayıcı konusmadı
Yok hamilelik icin olanı dayanmıcam onuda yarın yapacam bu cektigim e2 ve pregeston sonucları iyi mi degilmi onu anlayamadımCanim en yukardaki bhcg mi?
Sadece sayıları çekmişsin ne olduğu görünmüyor.. hangi sayı bhcg?
Yok hamilelik icin olanı dayanmıcam onuda yarın yapacam bu cektigim e2 ve pregeston sonucları iyi mi degilmi onu anlayamadım
canim test yaptirdin mi? sonuc ne?Transferimin 7. Günüydü bugün dayanamdım test yaptım sizce dogrumu bu test iğne de kullanyrm suan korkuyorum hani kan testi yaptıgımda baska birsey cıkarsa
6inci gunde bu testi niye yaptirdi doktor anlayamadim.Bana yapilmamistiYok hamilelik icin olanı dayanmıcam onuda yarın yapacam bu cektigim e2 ve pregeston sonucları iyi mi degilmi onu anlayamadım
Canım normalde yasak ben izmirde tedavi görüyorum aydında yaşıyorum burda özel hastanede meraktan dayanamayıp kan testi yaptırdım hamilelik var gözüküyor 9.günümde yaptım hatta. Bugün de 12.günüm 4 mart da önemli kan tahlillerim var e2 pregeston beta hcg o zaman daha net anlayacazcanim test yaptirdin mi? sonuc ne?
Kullandıgım ilaçların dozu icin istediler canım ona göre ilaç ekleyip eklemiceklerine bakacaklardı zaten iğne yazdılar yine6inci gunde bu testi niye yaptirdi doktor anlayamadim.Bana yapilmamisti
oh oh masallah katlanarak artsin insallah...Canım normalde yasak ben izmirde tedavi görüyorum aydında yaşıyorum burda özel hastanede meraktan dayanamayıp kan testi yaptırdım hamilelik var gözüküyor 9.günümde yaptım hatta. Bugün de 12.günüm 4 mart da önemli kan tahlillerim var e2 pregeston beta hcg o zaman daha net anlayacaz
Sagol cnm allah razı olsun sende tüp bebek mi yaptınoh oh masallah katlanarak artsin insallah...
evet canim simdi kucagimda bebegim elhamdulillah 5 aylik oldu bile. her anin tadini cikar.Sagol cnm allah razı olsun sende tüp bebek mi yaptın
Cok mutlu oldum allah uzun ömürler nasip etsin rabbim isteyen herkese ve bna da sag salim kucagıma almayı nasip etsinevet canim simdi kucagimda bebegim elhamdulillah 5 aylik oldu bile. her anin tadini cikar.
aminnnnnCok mutlu oldum allah uzun ömürler nasip etsin rabbim isteyen herkese ve bna da sag salim kucagıma almayı nasip etsin♥
Kızlar merhaba benim 3. Tüp bebek denememde natural transfer ile tuttu malesef düşük oldu. Transferden sonra tutunduğunu hissettim arada kıpırtılar oluyordu. Şimdi kalan embriyolarla denedik bu sefer tık yok iyi kalite 2 embrio kondu sorum natural transfer olup embriosunu hisseden olmudu ? Naturelde ilaç kullanmadığımdan hissettiğimi düşünüyorum deneyimleriniz nasıldı
Merhaba Kızlar bende transfer olalı 4 gün oluyor. Crinone jel kullanıyorum. Adet ağrısı gibi ağrı oluyor ara sıra crinone jel böyle bir şey yapar mi? Sizde oldu mu kullandıysanız?
İnşallahMerhaba canım..
Öncelikle transferin hayırlı olsun...
Bu ağrılar ı ilaçlar fln yapıyor normal yani..
Inşallah güzel haberler alalım senden...
Dualarım seninle RABBİM sağlık lı hayırlı evlat nasip etsin inşallah...
İnşallahcümlemize
Kan testinizi yaptırdınız mi süreniz dolmuş pozitif çıkmıştır insAllahMerhaba Kızlar bende transfer olalı 4 gün oluyor. Crinone jel kullanıyorum. Adet ağrısı gibi ağrı oluyor ara sıra crinone jel böyle bir şey yapar mi? Sizde oldu mu kullandıysanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?