transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

canim test yaptirdin mi? sonuc ne?
Canım normalde yasak ben izmirde tedavi görüyorum aydında yaşıyorum burda özel hastanede meraktan dayanamayıp kan testi yaptırdım hamilelik var gözüküyor 9.günümde yaptım hatta. Bugün de 12.günüm 4 mart da önemli kan tahlillerim var e2 pregeston beta hcg o zaman daha net anlayacaz

oh oh masallah katlanarak artsin insallah...

Kızlar merhaba benim 3. Tüp bebek denememde natural transfer ile tuttu malesef düşük oldu. Transferden sonra tutunduğunu hissettim arada kıpırtılar oluyordu. Şimdi kalan embriyolarla denedik bu sefer tık yok iyi kalite 2 embrio kondu sorum natural transfer olup embriosunu hisseden olmudu ? Naturelde ilaç kullanmadığımdan hissettiğimi düşünüyorum deneyimleriniz nasıldı

Merhaba canım hıc stres yapma ılk gebelıgımde batmalarım olmuştu ama ıkıncı gebelıkte hiç hıssetmefım hatta umutsuzluğa kapılmıştım tutmadı dıye ama cok şükür tutunmuş

Merhaba Kızlar bende transfer olalı 4 gün oluyor. Crinone jel kullanıyorum. Adet ağrısı gibi ağrı oluyor ara sıra crinone jel böyle bir şey yapar mi? Sizde oldu mu kullandıysanız?

Merhaba Kızlar bende transfer olalı 4 gün oluyor. Crinone jel kullanıyorum. Adet ağrısı gibi ağrı oluyor ara sıra crinone jel böyle bir şey yapar mi? Sizde oldu mu kullandıysanız?

Merhaba canım..
Öncelikle transferin hayırlı olsun...
Bu ağrılar ı ilaçlar fln yapıyor normal yani..
Inşallah güzel haberler alalım senden...
Dualarım seninle RABBİM sağlık lı hayırlı evlat nasip etsin inşallah...

Kan testinizi yaptırdınız mi süreniz dolmuş pozitif çıkmıştır insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…