transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

merabalar bu gunu atlatınca ben yarıladık dıye dusunuyorum,geri sayım baslayacak artık :)) bazen test yapayım dıyorum ama vazgecıyorum.Bırde sizdede bel,kasık ve gogus agrısı varmı?benim hep bir sızım oluyorr

inşallah pozitif sonuç alırsınızzz,,güzel haberler verın ,bıze de moral oluyorrr :))) 5 gun once transferım oldu jel kullanıyorum .bende kasıntı oldu sonra gecti onun dısında bir sorun yasamadım,doktorunuzla gorustunuzmu?

İnşallah cnm sağoll...
güzel haberler verirrim sizlerdende alırım inş.
bende de ilk günler kaşıntı olmuştu ama şimdi yok ama bu jelin geri gelmesi olan bişeymiş aslında ama ben yinede merak ettimm..
bazı arkadaşlarım bizden hiç gelmedi dedilerrrrr...çünküü..

bende çok fazla bel agrısı gogus agrısı ve bacak agrısı olmustu..hatta gece uyuyamıstım bacak agrısından

flazk canım bu jel bazen sık bazen ise seyrek olarak geri gelir. benimde ilk başlarda pembemsi idi. hatta transferin 8. günü gelmişti de nasıl üzülmüştüm adet olacağım diye.
bu jel çoğunlukla beyaz süt kesiği gibi bazen pembe bazen kahve bazen de siyah gelir. benim çok nadir olarak gelir renkli onada alıştım artık. inşallah 12. haftada son bulacak
kızlar inşallah hamiş olursunuz da jel sorun değil

ben sivilcede çıkarttım,regl agrılarımda oldu..ama anlamak mumkun degıl bence..tutmadı dıyerek aglamıstım sonucu beklerken..cok mutsuzdum..son gunler yaklastıkca test gunune daha cok umutsuzluk oluyor.

Evt tatlım hemşirede söylemiştiiiiiii..böyle bi durum olur korkma diye ama ne bilimm
kendimi çok dinliyorum her şeyi hamileleiğee yoruyorummmmmm..
acaba tuttumu diyorumm ondanmı geliyo ama aslında normal herhaldeee...
evt cnm hamiş olalımda jel hiç önemli değillllllll cnm yaaaaaaa

aslında hamileliğe yormuyorsun hamile olmayı çok istiyorsun.
aynı duyguyu ben de yaşadım. deli gibi 12 gün boyunca belirti aradım.
ama tık yoktu. hamilelik belirtisi test yaptıktan 2 hafta sonra çıkıyor.
o kadar ilaç kullandık. mutlaka bir yerden etki göstercek.
şu bende niye yok bu niye yok diye evham yapma canım.
inşallah hamilesindir. tabi gerçeği Allah bilir ama sanki bana hamile gibisin geliyor.
Allah sonumuzu hayreylesin inşallah

evet evet inşallah yarıladık :)) evet özellikle bugün bel ağrım çok kasıklarımda özellikle akşamlar ağrıyor..birde bugün fark ettimki göğüslerim sertleşmiş ağrı yok ama sertleşmiş..bilmemki acaba tutundumu :)))) iyi düşünmek istiyorum...bence sakın test yapma moralin bozulur bekleyelim..bende eşime diyorumki pazartesi yapalım ama sonra vazgeçiyorum...salıyı beklemekte fayda var....ahhhhhh ahh çeken bilirmiş meğer....

ben sivilcede çıkarttım,regl agrılarımda oldu..ama anlamak mumkun degıl bence..tutmadı dıyerek aglamıstım sonucu beklerken..cok mutsuzdum..son gunler yaklastıkca test gunune daha cok umutsuzluk oluyor.

ayy ne sivilcem var ne bişi bakıyom milletin idrarı bile renk değiştiriyomuş ben adet oldum olacam ağrısı:26::26::26::26::26: hadi hayırlısııı

Evt cnm ya çokkkkkkk istiyorummmmmm..hemdeeeeee
bende şuan hele şu 2 gündür bütün topiklere bakıyorum neler yaşamışalr diyeeee
trasferden sonraaaaa...bu sabah dayanamayıp idrarda yaptım negatiff tabii..
ama gördümkii çoğu kişinin negatif çıkmş
ama kanda pozitifi görmüşler ...topiklerde gördüğüm kadarıyla ama üzülmedim onu gördüğümeee..benim içi yarınki kan önemliiiiiiii
sağol cnm inş öyledirrr..
amin cnmmmmmmmmmm..rabbim seninde hamilleliğni sona kadar güzel bi şekilde götürsün inş.....

Benimde normalde adet olamadan önce veya olunca suratım tertemiz olurdu şimdide sivilce bastı
.......kasıklarımda hep bi sızı zonklamalar fialn bazen bende adet olucam sanıryorumm..

Son düzenleme:
Benimde normalde adet olamadan önce veya olunca suratım tertemiz olurdu şimdide sivilce bastı
.......kasıklarımda hep bi sızı zonklamalar fialn bazen bende adet olucam sanıryorumm..

yahuu ben de ölecem adet sancısından, resmen kıvrandırıyo benii olumlu hhiiç bişi göremiyorummmmm

Sonuş böyle kızlar bu sefer çok umutluydum ama olmadı iştee
rabbim nasip etmedi bu seferde anne olmayı bana hep hayırlısı istedimm
dememkki değilmişş..en kısa zamanda tekrar deniycem inş..
dilerim sizlerin sonucu iyi olurr..

ALLAH bizlere bu yaşadıklarımızı unutturacak sıkıntı vermesin,hayırlısı buymus demekki canım ne guzel tekrar deneme sansın varmış,benim ilk denemem ve dondurulmuş embriyom yok!

arkadaşlar tesadüfen gördüm yazayım istedim. bir negatif tüp bebeğim var. benimle günlerde transferi olup da hamile olan arkadaşlarımla aynı belirtileri yaşadım. lütfen belirtilere takılmayın. çünkü gebelik testinden önce hiç bir belirti sonuç hakkında doğğru fikir vermiyor. boş yere kendinizi üzmeyin belirtilere bakıp da.

inşallah hepiniz beklediğiniz sonucu alır, kavuşursunuz bebeğinize

selam afelis büyük güne az kaldı ya benden bugün biraz kahverengi leke geldi çok üzüldüm ağlıyorum tamda 1 gün kala (( sende bişiler varmı ya acaba normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…