transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

korkma üzülme.kötü bisey degil kahve leke.bende de olmustu transferin 9. günü 6 gün sürmüstü.kendini yormamaya dikkat et.
yarin doktoruna söylersin.

canım söyledim zaten iğne verdi olucam şimdi..sen hamişmisin???işte benimde 11.günüm ama çok üzüldüm ((

selam afelis büyük güne az kaldı ya benden bugün biraz kahverengi leke geldi çok üzüldüm ağlıyorum tamda 1 gün kala (( sende bişiler varmı ya acaba normalmi

kusura bakma ben yeni gördüm.burada sohbet ilerlemeyince bakmıodum hiç. normal hafif kanamaların olabilir.ben transferin 8.günü kanda pozitifi gördüm ve bel agrım cok vardı halende var.adet olacakmıs gıbı bel ve kasık agrısı normal bana adet olsanız bıle kan testını yaptırın demıslerdi.

merhaba arkadaşlar konuya bir daha yazan olmamış ama bende 11 ekimde transferim oldu.transfer gününüde sayarsak bugün 3.günüm.daha çok belirtilere takılmayın demişler ama insan merak ediyor..transferden sonra eve geldiğimizde 1 saaat sonra hafif şekilde peçeteye kanamam oldu.2.günü ise yumurta kıvamında akıntım oldu ama gene hafif şekilde gene kanamam geldi.özellilkle bek ağrım hala devam ediyor.düz şekilde yatamıyorum daha çok ağrıyor..yanlız bu 2.günü gelen kanama benim moralimi bozdu.bebek tutunamadı da aktı geçtimi diye..bilemedim yani..

merak ettim tuttumu die benimde 3 gün oldu transfer olduğum belirti arayıp duruyorum lütfen yardımcı olun herkes yazsın neler yaşadığını hissettiğini

Slm kızlar benimde bugün 9.gun ilk bir iki gün ara ara sancım ağrım olmuştu sonra hersey gecti ve hicbirsey hissetmedim ama su iki gündür sanki regl olucakmisim gibi ağrım var sadece kasıklarımda ama belim felan ağrımıyor hiç.test gunüm 23 unde.gunler yaklaştıkça stresim ve heyecanım daha cok artıyor.iki tane leblebim Isallah beni bırakmaz.bide ayaklarım cok üşüyor sizdede varmi bunlar yada benim kendimi cok dinliyorum?

Aaaa benim de ayaklarim cok asiri usuyor. Hatta gece yatarken sicak jel seysi var ya onu isittim koydum normalde de usur ama aralik ocak ayinda falan usur. Hatta daha bugun telefonda eltimle konusurken soyledim, hic belirti yok, yoksa ayak usumesi olabilir mi falan diye ve de guldum. Sen de ayni seyi yazinca bi afalladim, sasirdim su an:)))

Ay canım Isallah güzel haberler alırız ya.cok umut etmek istemiyorum ama olumsuzda düşünmek istemyrum sonucu.dua etmekten başka çareniz yok.benim bide karnım cok şişti bugün sendede varmi?

kızlar 8.gün değerim 13.7 bugün bir test dah yptrdım 10.gün değerimde 57.78 çıktı sizce değerler nasıl ?

kızlar 8.gün değerim 13.7 bugün bir test dah yptrdım 10.gün değerimde 57.78 çıktı sizce değerler nasıl ?

Selam arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum ve 15 aralik ilk denemem olan ve 1 adet a kalite transferim yapildi. 1 adet a kalite embriyomda donduruldu .Yumurta toplama islemi sonrasindan gelen agrilarim var hala ama yavas yavas azaliyor gibi onun disinda herhangi bir belirtim yok suan 30 aralikta test yapacagim umarim sonuc pozitif olur . Allah isteyen herkesin yardimcisi olsun.

Slm bende 4. Denememi yaptim 9. Gunde kanamam basladi suan kan testimi bekliyorum ama umudum yok

Selam bugun 9.gunum hersey yolunda gibi gozukuyor hicbir lekelenme yada kanamam olmadi henuz sadece arada bel agrim oluyor birazda karinda baski hissediyorum 1 hafta sonra test yapacagim umarim tutmustur .

benim ilk tup bebek denemem olumsuz sonuclandi malesef adet oldum test yapamadan ama bir umudum daha var 1 adet dondurulmus a kalite embriyomuz var birkac ay sonra onun transferini dusunuyoruz benim merak ettigim cinsel iliski bu arada serbestmi yani yumurtaliklarimiz normale dondumu bu konuda beni bilgilendirebilecek kimse varmi?

slm arkadaşlar transferimin 7.günündeyim ve 5.gün blast embiryosu 2 adet transfer oldu.idrar testi yaptım buğün negatif çıktı moralim çok bozuldu.bu benim 5.tüp bebek denemesi inşallah tutunur ve bende boşa üzülmüş olurum belirti de yok gerçekten moralım bozuldu forma şöle bi baktım herkesde bi belirti var

Merhaba arkadaslar,
Sizlere umut olsun diye hikayemi anlatmak istiyorum. 4 sene cocuk sahibi
olmak icin ugrastik esimle, 2 tane kist ameliyatı ve 2 adet basarisiz tup bebek
tedavisinin ardından dondurulmus embriyo transferi ile hamile kaldim. Oncelikle
kendinde belirti arayan arkadaslara sesleneyim, ben hicbir belirti yasamadim transferden
sonra, hatta test gunune iki gun kala kanamam olmustu ben gene negatif diye
goz yasi dokerken sonucum pozitifti ve suan melegim 1 yasinda. Ne goguslerim acidi
ne kasiklarimda agri oldu, negatif sonuctada pozitif sonuctada hic belirti hissetmedim.
İlk kist ameliyatımı cok iyi bir hastanede prof birine olmama ragmen tuplerim hasar gordu
Ve ikinci ameliyatımı melegime Allahın izniyle kavusmama sebep olan Yucel Karaman yapmisti
Ameliyat sırasında hasarlı tuplerimden biri alındı digerininde orta hasarli oldugu soylendi yani
tek sansim tup bebekti bunedenle dogumdan sonra korunma ihtiyaci hissetmedim ve iki hafta
once hayatimin sokunu yasadim hamile oldugumu ogrendim. Tek tupum var ve oda orta hasarli Rabbim
ol dedikten sonra olmayacak hicbirsey yok, suan melegim 1 yasinda ve ben ikinci melegime 7 haftalik
Hamileyim, sizlere diyecegim oki her seyin bir saati vakti var 4 sene boyunca doktugum gozyasinin haddi
hesabi yok, simdi o gunler cok uzak geliyor Allah kimsenin kucagini bos birakmasin icinizi ferah tutun vakti
geldiginde Rabbim meleginizi kucaginiza verecektir..

canımm beni hatırladın mı? pınar12 topiğinden:) canım inşlhh bu son denemen olur ve güzel haberleri alıcaksın. bende 4. denemeye başlıycam nasipse, herkeste belirti olmak zorunda değil tamam mı kendini üzme şimdiden...güzel haberlerini bekliyrum

hatırlamaz olmazmıyım hatırlıyorum işte nebilim insan düşünmeden duramıyor inşallah sende kavuşursun yavruna allah kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…