selam afelis büyük güne az kaldı ya benden bugün biraz kahverengi leke geldi çok üzüldüm ağlıyorum tamda 1 gün kala(( sende bişiler varmı ya acaba normalmi
kimse yokmuuuu ya((((
korkma üzülme.kötü bisey degil kahve leke.bende de olmustu transferin 9. günü 6 gün sürmüstü.kendini yormamaya dikkat et.
yarin doktoruna söylersin.
selam afelis büyük güne az kaldı ya benden bugün biraz kahverengi leke geldi çok üzüldüm ağlıyorum tamda 1 gün kala(( sende bişiler varmı ya acaba normalmi
merhaba arkadaşlar konuya bir daha yazan olmamış ama bende 11 ekimde transferim oldu.transfer gününüde sayarsak bugün 3.günüm.daha çok belirtilere takılmayın demişler ama insan merak ediyor..transferden sonra eve geldiğimizde 1 saaat sonra hafif şekilde peçeteye kanamam oldu.2.günü ise yumurta kıvamında akıntım oldu ama gene hafif şekilde gene kanamam geldi.özellilkle bek ağrım hala devam ediyor.düz şekilde yatamıyorum daha çok ağrıyor..yanlız bu 2.günü gelen kanama benim moralimi bozdu.bebek tutunamadı da aktı geçtimi diye..bilemedim yani..
Slm kızlar benimde bugün 9.gun ilk bir iki gün ara ara sancım ağrım olmuştu sonra hersey gecti ve hicbirsey hissetmedim ama su iki gündür sanki regl olucakmisim gibi ağrım var sadece kasıklarımda ama belim felan ağrımıyor hiç.test gunüm 23 unde.gunler yaklaştıkça stresim ve heyecanım daha cok artıyor.iki tane leblebim Isallah beni bırakmaz.bide ayaklarım cok üşüyor sizdede varmi bunlar yada benim kendimi cok dinliyorum?
hamilelik belirtileriyle regl belirtileri birbirine çok benzer .. belin ağrıyabilir , karnında şişkinlik ve ağrı hissedebilirsin , kasıklarında batmalar olabilir , göğüslerin dolgunlaşır ve acır .. üstelik tüp bebekle hamile kaldın , extradan bissürü hormon salınıyor vücudunda , sinir , huzursuzluk had safhada olacak .. tıpkı regl olacakmışsın gibi .. hatta test gününe yakın reglin de başlayabilir ve sen herşey bitti diyebilirsin ...
ama belki de hamilesin ..
tıpkı benim gibi ..
tıpkı bir çoğu gibi ...
yani yukarıda yazdığım regl ve hamilelik belirtileri nerdeyse tıpatıp aynıdır ilk başlarda .. o yüzden bu belirtileri yaşayıp sonradan hamile olduğunu da öğrenebilrsin (innnnnnnnnnnnşallah öyle olur ) , yada , yadasını boşverelim , inşallah sen güzel sonuç alacaksın :Saruboceq:
slm arkadaşlar transferimin 7.günündeyim ve 5.gün blast embiryosu 2 adet transfer oldu.idrar testi yaptım buğün negatif çıktı moralim çok bozuldu.bu benim 5.tüp bebek denemesi inşallah tutunur ve bende boşa üzülmüş olurum belirti de yok gerçekten moralım bozuldu forma şöle bi baktım herkesde bi belirti var
canımm beni hatırladın mı? pınar12 topiğinden:) canım inşlhh bu son denemen olur ve güzel haberleri alıcaksın. bende 4. denemeye başlıycam nasipse, herkeste belirti olmak zorunda değil tamam mı kendini üzme şimdiden...güzel haberlerini bekliyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?