Arkadaslar ben de transferimin 7. Günündeyim. Gögüslerim sisti ama aci yok, karnima da bicaklar saplaniyormus gibi agrilar var 2-3 gündür.. Dr.u aradim ilaclardan dolayi vücutta östrojen hormonu artiyor ve karinda su toplaniyor bu sebeple agri yapar dedi..dayanamadigin yerde parol kullanabilecegimi söyledi ama ben hic almadim. Zaten bi dolu ilac igne vs oluyoruz diye düsündüm.
öncelikle ALLAH BÜTÜN KADINLARIN DUALARINI KABUL ETSİN İSTER AŞILAMADA İSTER TÜP BEBEKLE.. BENİM 3. AŞILAMAM İPTAL OLDU. GELECEK AY TÜP BEBEK UYGUN GÖRÜLDÜ. BU AŞIALAMADAN FARKLI OLDU İÇİN TÜP BEBEK ZORMU SÜREÇTEN GEÇİYOR. TÜP BEBEK TUTMA OLASIĞILI AŞILAMADAN DAHA YÜKSEKMİ? OFF BAĞINIZI AĞRITMAK İSTEMİYORUM ASLINDA HEYECANLIYIM NASIIL BİŞEY BÖYLE DURUMLARDA NE YAPMAK GEREK KAFAM ÇOK KARIŞIK BİDE TÜP BEBEK TRANSFERİNDE AŞILAMAYLA GİBİMİ BENDE ARAŞTIRAYIM AMA ÇOK HEYECANLIYIM SİZE HER AŞAMALARNDA HABERDAR ETMEYE ÇALIŞIRIM
hayırlı olsun canım inşallah yeni tedavinde gönlündekini verir allah
evet tüp bebek aşılamadan daha yüksek ihtimalli bir tedavi, aşılamada %20 civarı tüp bebekte %50-60 civarı bir şans var
sanırım aşılamada da aynı süreç uygulanıyor (ben direkt tüp bebek yaptırdım) adetin 2.3. Günlerinde iğneye başlanıyor 7 ila 12 gün arası (genelde 7-8) yumurta olgunlaştırılıyor takip ediliyor toplanıyor, sadece yumurta toplama işlemi sana farklı gelecek, transfer yaptırdığın aşılama ile aynı bir işlem
yumurta toplama işlemi ise, anestezi altında yapılan 10dklık bir işlem korkacak bişey yok, bişey anlamıyorsun zaten
Merhaba arkadaslar. Nasilsiniz?? Ben yeni üye oldum hep takip ediyordum. Ben pztsi blast transferi oldum bugun 4. Gün fakat transfer gününden bu yana cok karnim yani kasiklarim cok agriyor sürekli dinlenmek zorundayim. 6ay önce ilk.tüp bebek.yaptirmistik oda blast transteriydi ama malesef cok erken kanamam olmus ve tutmamisti.bu seferde olmaz diye cok korkuyorum agridan dolayi . Bugün agridan dolayi biraz daha iyi ama heran adetim gelecek saniyorum transfer günden buyana.birde sanki gögüslerim sis ve biraz aciyor gibi deyince . Ne olur bana yardim edin acaba adetim mi gelecek?? Agriyor batiyor bazen igne gibi karnim ve kasiklarim.2gündür geceleri cok yaniyorum adetimden 1hafta kalada hep öyle oluyor.bidaki hafta 4.bayr günü kan testim var. Yumurta toplamasi Dogumgünümde oldu umarim sans getirir agridan dolayi cok yoruluyorum
merhaba arkadaşım bende senin gibi sonuç bekliyorum bu 3. denemem ve haklısın çok zor bir dönemden geçiyoruz... ucu bucağı görünmeyen bir 12 gün... sadece şunu söyleyebilirim gebelik belirtileri ve adet belirtileri benzer şeyler. ve biz hamileliğimizi normal hamile kalanlara oranla çok daha erken öğreniyoruz o yüzden belirti aramakta çok anlamlı değil. yaşadığımız sıkıntılar(kasıuk agrısı belağrısı...vb) sanırım kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor. lütfen stress yapmamaya çalış bebişlerini sıkıntıya sokma:)
Tsk ederim canim. 2asilama ve 1 tüp gecirdim.ilk tüp tedavim dedigim gibi erken kanamamla son buldu.o denemede daha rahattim daha fazla gezebildim agrim yoktu sayilir.fakat bunda öyle degil bunda bayagi agrim oldu suan biraz azaldi ama kasikve vajinaya varan yere kadar bazen sizliyo ve gögüslerimin damarlari belli oluyor hemen yoruluyorum. insallah emegimiz bosa cikmaz hayirlisiyla hamile kaliriz ins.bu sekilde hamile kalan varmi
Tsk ederim canim. 2asilama ve 1 tüp gecirdim.ilk tüp tedavim dedigim gibi erken kanamamla son buldu.o denemede daha rahattim daha fazla gezebildim agrim yoktu sayilir.fakat bunda öyle degil bunda bayagi agrim oldu suan biraz azaldi ama kasikve vajinaya varan yere kadar bazen sizliyo ve gögüslerimin damarlari belli oluyor hemen yoruluyorum. insallah emegimiz bosa cikmaz hayirlisiyla hamile kaliriz ins.bu sekilde hamile kalan varmi
merhaba arkadaşım bende senin gibi sonuç bekliyorum bu 3. denemem ve haklısın çok zor bir dönemden geçiyoruz... ucu bucağı görünmeyen bir 12 gün... sadece şunu söyleyebilirim gebelik belirtileri ve adet belirtileri benzer şeyler. ve biz hamileliğimizi normal hamile kalanlara oranla çok daha erken öğreniyoruz o yüzden belirti aramakta çok anlamlı değil. yaşadığımız sıkıntılar(kasıuk agrısı belağrısı...vb) sanırım kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor. lütfen stress yapmamaya çalış bebişlerini sıkıntıya sokma:)
Merhabalar, bu siteyi yaklaşık 2 aydır takip ediyorum ama ancak yazmaya cesaret edebildim. 31 ekimde transferim yapıldı. 12 kasım test tarihim. beklemekten yana bir sıkıntım yok ama belirti var mı diye ben de kendimi dinliyorum çok zaman. transferden 2 gün sonra itibariyle açlık hissim arttı, normalin biraz üstünde yiyorum. sanırım bu psikolojikkarnımda gerginlik ve bazen de hafif mide yanması oluyor. başka da hiç bir farklılık yok. hepimizin dualarını Allahım kabul etsin ve bizlere hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?