Transfer sonrası yenmesi gerekenler/kesinlikle tüketilmesin denenler

Avakado çiğ kabak çekirdeği ve yanında çiğ kaju fındık falan da yiyebilirsiniz. Bol su ve sık ve kısa yürüyüşler rahimde kan akışı kesilmesin diye ve en önemlisi yüksek moral 🧚🏻‍♀️
Yuksek moral cok onemli ama istemsizce uykular da kacmiyo degil 😞

Embriyonun saglikli tutunmasini saglayan bazi yiyecekler varmis ya aslinda onu ogrenmek istiyorum, 3.denemem biraz yoruldum belki de ona yoruyorum bilemedim
Benimde çarşamba günü transferim gerçekleşti.
Nar suyu avakado ananas ve kabak çekirdeği tüketmemi söylediler hemşireler tutunmaya faydalıymış bunlar

Yiyecek olarak işlenmemiş gıdalar, paketli gıdalar, aşırı baharatlı ve yağlı şeylerden uzak durmak gerekli.
İcecek olarak kafein sıkıntılı yani kahve, koyu çay, bitki çayları, asitli içecekler bunlardan uzak durmak gerekli.
Kabız olmamak çok önemli sen kendini bilirsin zaten ne iyi gelir ne gelmez.
Ananas için iyi diyende var kötü diyende ben o yüzden riske atmıyorum.
Günlük olarak yumurta avakado çiğ kabak çekirdeği ve protein yemeye dikkat ediyorum.
Ve en önemlisi bol su içmek bir de sürekli yatmamak kan dolaşımını engellememek 😊

Yiyecek olarak işlenmemiş gıdalar, paketli gıdalar, aşırı baharatlı ve yağlı şeylerden uzak durmak gerekli.
İcecek olarak kafein sıkıntılı yani kahve, koyu çay, bitki çayları, asitli içecekler bunlardan uzak durmak gerekli.
Kabız olmamak çok önemli sen kendini bilirsin zaten ne iyi gelir ne gelmez.
Ananas için iyi diyende var kötü diyende ben o yüzden riske atmıyorum.
Günlük olarak yumurta avakado çiğ kabak çekirdeği ve protein yemeye dikkat ediyorum.
Ve en önemlisi bol su içmek bir de sürekli yatmamak kan dolaşımını engellememek 😊
Avokadoyu da ekleyecegim gunluk rutinime, tesekkur ederiimm 🌸🌸

Nar suyu ve ananas tüketmeyin arkadaşlar. Ödem atıcı olduklarından tüketilmemeli.

Back
X