Transfer sonrasıGebelik muayene

Bseetn58

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
54
15
18
27
Kızlar selam Transfer sonrası ilk usg ye girdim 5+4 de muayene olmuş oldum biraz erken davrandım tabi yolk kesesi ve gebelik kesesi gözüktü . Embriyo tam seçilmedi yani hafif hareket eden bişey bi şey var dedi ama çok minik dedi tam seçilmiyor dedi 1 hafta sonra tekrar bakmak için çağırdı sizler ne zaman gördünğz bebeğinizi ve bu durumu yaşayan varmı acaba

Evet canım benimde öyleydi 5. Haftamda. 6+5iz bizde 6+2 de duyduk kalp atışını ama doktor bile dedi çok milimetrik daha o yüzden acele etme yolk gözüktüyse sıkıntı yok bebek vardır demek

Evet canım benimde öyleydi 5. Haftamda. 6+5iz bizde 6+2 de duyduk kalp atışını ama doktor bile dedi çok milimetrik daha o yüzden acele etme yolk gözüktüyse sıkıntı yok bebek vardır demek
Dua edin lütfen bende güzel haberler alayım insan tedirgin oluyor

Dua edin lütfen bende güzel haberler alayım insan tedirgin oluyor
Canım strese girme yolk varsa bebek var demek duyacaksın elbette herkesin süreci farklı ben geç duyarım sen erken canını sıkma inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…