Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

Sece ayşenur ikinizde benden öncesiniz..Benim de akıntım var ya da şu fitillerden dolayı altım ıslak gibi.Ben wc ye sık gidiyorum.Yoksa üşüttüm mü diyorum.Benim göğüslerim ağrıyor.Bazen kasıklarım bazen de altım...bazen de karnım...iştah falan aynı..Ben de sece gibi ara ara iş yapıyorum ama küçük bi iş yapsam da yoruluyorum.Benim ailem başka memlekette.Eşim ve ben varız sadece bu şehirde.Bazen umutsuzluğa kapılıyorum.Yok tutmayacak diye..Amaaaan ne bileyim.Sağlığıma sihhatime bişey olmasın da tek endişem bu.Allah nasip ederse olacaktır bebişler..Bende de yerleşme kanaması olmadı.Bu bekleyiş umarım hayırlı olur hepimiz için..

amin seybay inşallah hayırlısı olur ben zonguldaktayım ist.da almanda yaptırdım pazartesi akşamından cuma gecesine kadar ananemde kaldım sonra eşim gelip aldı ama ben ananemide getirdim ben rahat durmam girişirim işlere bari evde biri olsun diye

benimde çok sık tuvalet ihtiyacım oluyordu ama 2 gündür rahatladım ve günde 2 bardak su içiyordum artık tuvalete gitmekten sıkılmıştım o geçti lekelenmede herkeste olmuyo diyolar ama bakalım ne olacak ben 12.güne kadar bekliyim diyorum ne farkeder zaten öyle pır pır değilim hayırlısı olsun hayırlısı değilse olmasın diyorum ve dua ediyorum kafamda düşünceler belirince

ben progesteron iğnesi oluyorum sabah akşam bide 2 günde değiştirilen bantlar var onları kullanıyorum ilaçlar vitamin olanlar işte başka bişey kullanmıyorum

lavaboya çok çıkman normal, o ıslaklık hissi olabiliyor, sahi ben acayip yemek yiyorum galiba iştahım fazla açıldı, sürekli mutfaktan bir şeyler atıştırıyorum, bir de bol bol su içiyorum, arkadaşlar suyu ihmal etmeyinnnnnnnnnnnnnnnn

bende hiçbir belirti yok, 10. gün yarın bir test yaptırayım diyorum ne dersiniz sonuç çıkar mı

ayşenur doktorumda söyledi araştırdımda yumurta toplama ve trandferin olduğu gün sayılmıyormuş onlar 0 sayılıyormuş gün olarak sen illa istiyorsan baktırmak perşembe baktır bence ama yinede sen bilirsin hani değer çıkmaz üzülürsün sonra olduğu anlaşılır boşuna üzülme diye

ben progesteron iğnesi oluyorum sabah akşam bide 2 günde değiştirilen bantlar var onları kullanıyorum ilaçlar vitamin olanlar işte başka bişey kullanmıyorum

Bende progestan fitil kullanıyorum sabah öğle akşam 2 şer den 6 tane.bir de climara bant.1 hafta 2 tane kullandım..Şimdi 1 hafta daha kullanıp çıkarıcam.7 sinde bantta bitiyor.progestana devam..

arkadaşlar transfer sonrası 3. günüm bugün...hafif bir mide bulantım var...daha önce 2 hamileliğimde de çok midem bulandığı için sanki ümit var gibi geliyo..kanamam akıntım ağrım filan yok...çok yatınca belim ağrıyo..onun dışında bazen karın altında bir sızlama oluyor o kadar...ben folik asit, vitamin, vajinal fitil ve kalça bantlarından kullanıyorum..benim fitiller günde 3x1..bantlar bir hafta kalacakmış..sonra diğerini takacağım...sizin bantlar da da kıvrılma hafif açılma filan oluyor mu? dümdüz durmuyo benimkiler...acaba işe yarıyor mu diye merak ediyorum bende..doktorum çok kalkıyorsa ağızdan hapını al dedi ama..bu kadar çok ilaçla mideyi de sersem etmek istemiyorum....

ya bir test yaptırsana..10 gün olmuş..artık bellidir sonuç...belkide o lekelenme yerleşme kanaması dedikleri şeydir..yani büyük ihtimalle hamile olabilirsin..merakta bırakma..hemen test yaptır..sonucu bizle paylaşmayı unutma sakın...

TRANSFER VE SONUÇ GÜNLERİ

AMAZON1981-----24 MAYIS----4 HAZİRAN
AYŞENUR AMİNE SU---26 MAYIS---6 HAZİRAN
SECE-----26 MAYIS------7 HAZİRAN
SEYBAY----29 MAYIS-----10 HAZİRAN
NESTLE 76----1 HAZİRAN-----13 HAZİRAN
PELLY1-----2 HAZİRAN----14 HAZİRAN
GÜNIŞIĞI---3 HAZİRAN----15 HAZİRAN

YOK MU BAŞKA TRANSFERİ GERÇEKLEŞMİŞ ARKADAŞLAR.
SİZLERİ DE LİSTEMİZE BEKLİYORUZZ.....

Ben Varim Transver 28 Matis Blastokist Transveri Sonuc 7 Haziran Adana Ankara Tup Bebek Merkezi

selam
3-4 gündür yazmıyordum ama takipteydim 23 haziran transfer yarın 4 haziran sonuç,PEK UMUTLU DEĞİLİM AMA .

kızlar inşallah hepiniz hamileyim die haber veririsiniz.bende tüp bebek tedavisine başlıycam ama henüz fırsat yaratamıyoruz iş ve maddi durum dolayısıyla.eğer siz güzel haberler yazarsanız sizin kadar çok sevinirim.sevgiler.dualarım sizinle.

transferi olan arkadaşlar zaman eçmek bilmez ama kendinizi
oyalayacak şeylerle uğraşın kafanız orda olmasın moralinizi yüksek tutun
inşallah hepiniz hamileyim diye gelirsiniz güzel haberlerinizi bekliyorumm

TRANSFER VE SONUÇ GÜNLERİ

AKTÜEL----23 MAYIS----4 HAZİRAN
AMAZON1981-----24 MAYIS----4 HAZİRAN
AYŞENUR AMİNE SU---26 MAYIS---6 HAZİRAN
SECE-----26 MAYIS------7 HAZİRAN
GUKUMSER---28 MAYIS----7 HAZİRAN
SEYBAY----29 MAYIS-----10 HAZİRAN
NESTLE 76----1 HAZİRAN-----13 HAZİRAN
PELLY1-----2 HAZİRAN----14 HAZİRAN
GÜNIŞIĞI---3 HAZİRAN----15 HAZİRAN

ARKADAŞLAR BANA İLETTİĞİNİZ SONUÇ TARİHLERİNDE BİR GARİPLİK YOK MU?TRANSFERDEN SONRAKİ 12 .GÜNDE TAHLİL YAPILIYOR....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…