ayşenurcum benim önce sol yanım sonra sağ yanım ağrıdı dünden beride tüm kasığım ağrıyo sürekli acıkıyorum daha doğrusu midem kazınıyo ama kiloda almıyorum yediklerim noluyo anlamadım
ben ütümüde yapıyorum kahvaltımıda hazırlıyorum ama koltuk falan itip çekmiyorum
bana bant verdiler onun içinde tüm bunlar yan etki olarak yazdığı için hiç ümitlenmiyorum hamileyim diye . hiç lekelenmem falanda olmadı hani yerleşme kanaması diyolarya bende yok
bende hiçbir belirti yok, 10. gün yarın bir test yaptırayım diyorum ne dersiniz sonuç çıkar mı
ben progesteron iğnesi oluyorum sabah akşam bide 2 günde değiştirilen bantlar var onları kullanıyorum ilaçlar vitamin olanlar işte başka bişey kullanmıyorum
bende hiçbir belirti yok, 10. gün yarın bir test yaptırayım diyorum ne dersiniz sonuç çıkar mı
Herkese merhabalar, bu siteyi daha yeni buldum ve aranıza yeni katıldım.benimde transferimde 10. günüm. aslında gögüslerimde dolgunluk ve acıdan başka bir değişilik yoktu ama bu sabah kahverengi lekelenmelerim başladı. yoksa adetim mi geliyor?? ama adet olacaksam bile daha erken değil mi? cok moralim bozuk. böyle şeyler yaşayan varmi?
TRANSFER VE SONUÇ GÜNLERİ
AMAZON1981-----24 MAYIS----4 HAZİRAN
AYŞENUR AMİNE SU---26 MAYIS---6 HAZİRAN
SECE-----26 MAYIS------7 HAZİRAN
SEYBAY----29 MAYIS-----10 HAZİRAN
NESTLE 76----1 HAZİRAN-----13 HAZİRAN
PELLY1-----2 HAZİRAN----14 HAZİRAN
GÜNIŞIĞI---3 HAZİRAN----15 HAZİRAN
canlarım ya hadi güzel haberlerinizi duyacağız burdan bekliyoruz :teytey::teytey::teytey:
transfer Ve Sonuç Günleri
Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran
Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran
Sece-----26 Mayis------7 Haziran
Seybay----29 Mayis-----10 Haziran
Nestle 76----1 Haziran-----13 Haziran
Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran
Günişiği---3 Haziran----15 Haziran
yok Mu Başka Transferi Gerçekleşmiş Arkadaşlar.
Sizleri De Listemize Bekliyoruzz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?