seybaycım 1-2 gündür internete giremediğim için bu başlığı görmedim.hemen yazayım.27 mayıs transferimdi.6 haziran sonuç.niye 12 gün değil diyeceksin doktorum 10.gün dedi kan tahlili 12.günü beklemeye gerek yokmuş.bu arada ben hiç umutlu değilim galiba hiçbirşey yok.dün gece kanamam başladı.ara ara geliyo ama adet gibi değil.bazen kesiliyo o zamanda kahverengi geliyo.daha çok fitil koyduğum zamanlarda kan geliyo.of belim çok ağrıyo ara ara.bide bugün benim adet tarihimdi acaba ondanmı kanamam var?yoksa sizin dediğiniz yerleşme kanamasımı?yoksa düşüp gittilermi?doktorumu aradım normal dedi.nasıl normal bilmiyorum.of böyle beklemek ne zor ya.sizin adet tarihlerinize denk geldimi?ne zamandı adet tarihleriniz?benim transferim biraz geç yapıldıda ondan adet tarihim testten önce oldu.eczanelerdeki testlerden yaptırsam çıkarmı sizce?eşimde yarın kan testi yaptıralım diyo ama daha 8.günüm olacak.o yüzden cumayı bekleyelim diyorum.zaten 10.gün test yapılacak.idrar testi yaptırıpta çıkan varmı 8.gün falan.
seybaycım 1-2 gündür internete giremediğim için bu başlığı görmedim.hemen yazayım.27 mayıs transferimdi.6 haziran sonuç.niye 12 gün değil diyeceksin doktorum 10.gün dedi kan tahlili 12.günü beklemeye gerek yokmuş.bu arada ben hiç umutlu değilim galiba hiçbirşey yok.dün gece kanamam başladı.ara ara geliyo ama adet gibi değil.bazen kesiliyo o zamanda kahverengi geliyo.daha çok fitil koyduğum zamanlarda kan geliyo.of belim çok ağrıyo ara ara.bide bugün benim adet tarihimdi acaba ondanmı kanamam var?yoksa sizin dediğiniz yerleşme kanamasımı?yoksa düşüp gittilermi?doktorumu aradım normal dedi.nasıl normal bilmiyorum.of böyle beklemek ne zor ya.sizin adet tarihlerinize denk geldimi?ne zamandı adet tarihleriniz?benim transferim biraz geç yapıldıda ondan adet tarihim testten önce oldu.eczanelerdeki testlerden yaptırsam çıkarmı sizce?eşimde yarın kan testi yaptıralım diyo ama daha 8.günüm olacak.o yüzden cumayı bekleyelim diyorum.zaten 10.gün test yapılacak.idrar testi yaptırıpta çıkan varmı 8.gün falan.
Bende progestan fitil kullanıyorum sabah öğle akşam 2 şer den 6 tane.bir de climara bant.1 hafta 2 tane kullandım..Şimdi 1 hafta daha kullanıp çıkarıcam.7 sinde bantta bitiyor.progestana devam..
Herkese merhabalar, bu siteyi daha yeni buldum ve aranıza yeni katıldım.benimde transferimde 10. günüm. aslında gögüslerimde dolgunluk ve acıdan başka bir değişilik yoktu ama bu sabah kahverengi lekelenmelerim başladı. yoksa adetim mi geliyor?? ama adet olacaksam bile daha erken değil mi? cok moralim bozuk. böyle şeyler yaşayan varmi?
selam
3-4 gündür yazmıyordum ama takipteydim 23 haziran transfer yarın 4 haziran sonuç,PEK UMUTLU DEĞİLİM AMA .
kızlar inşallah hepiniz hamileyim die haber veririsiniz.bende tüp bebek tedavisine başlıycam ama henüz fırsat yaratamıyoruz iş ve maddi durum dolayısıyla.eğer siz güzel haberler yazarsanız sizin kadar çok sevinirim.sevgiler.dualarım sizinle.
Bende Varim Kislar 8 Haziran Transfer 20 Haziranda Sonuç
seybay ya dün deli oldum şu bantlardan bantlar pıt pıt çıkmaya başladı ama bana sıcak basması oluyor bi terliyorum bi üşüyorum bide tuvalet durumu yine geri geldi bak andık onu ben kayboldum diyo benimki galiba ama ben normal yapamıyorum yavaş geliyo ve kesik kesik . neyse ben bantlara koli bantı yapıştırdım gene düştü bende içinde baktım değiştirin yazıyo attım yeni taktım şimdi burada o bantlardan bulmaya çalışıcam yarın sabah yenilemem lazım seninkilerde kalkıyo mu bide ben kalçaya yapıştırmıyorum çünkü sabah akşam iğne oluyorum progesteron iğneleri
canım bugün çatlatma iğnemi olacam cuma günüde yumurtalar toplanıyor ve benim hesapladığıma göre 8 hazirana denk geliyor transferim, tabii bir aksilik çıkmazsa.... ama biraz moralim bozuk , sadece 8 yumurtam olmuş halbuki ilk tedavimde 28 tane yumurta toplanmıştı :çok üzgünüm:gerçi biliyorum önemli olan sayı değil ama ben o kadar az yumurtamın olacağını tahmin edememiştim kafamçokkarıştısevgili kederli transferin 8 haziran mı..transfer zamanını biliyorsun şimdiden yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?