Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

Aktüel ve Amazon1981 dilerim yarinki tahlilde mutlu haberler alırsınız...Bol şanslar...

seybaycım 1-2 gündür internete giremediğim için bu başlığı görmedim.hemen yazayım.27 mayıs transferimdi.6 haziran sonuç.niye 12 gün değil diyeceksin doktorum 10.gün dedi kan tahlili 12.günü beklemeye gerek yokmuş.bu arada ben hiç umutlu değilim galiba hiçbirşey yok.dün gece kanamam başladı.ara ara geliyo ama adet gibi değil.bazen kesiliyo o zamanda kahverengi geliyo.daha çok fitil koyduğum zamanlarda kan geliyo.of belim çok ağrıyo ara ara.bide bugün benim adet tarihimdi acaba ondanmı kanamam var?yoksa sizin dediğiniz yerleşme kanamasımı?yoksa düşüp gittilermi?doktorumu aradım normal dedi.nasıl normal bilmiyorum.of böyle beklemek ne zor ya.sizin adet tarihlerinize denk geldimi?ne zamandı adet tarihleriniz?benim transferim biraz geç yapıldıda ondan adet tarihim testten önce oldu.eczanelerdeki testlerden yaptırsam çıkarmı sizce?eşimde yarın kan testi yaptıralım diyo ama daha 8.günüm olacak.o yüzden cumayı bekleyelim diyorum.zaten 10.gün test yapılacak.idrar testi yaptırıpta çıkan varmı 8.gün falan.

TRANSFER VE SONUÇ GÜNLERİ

AKTÜEL----23 MAYIS----4 HAZİRAN
AMAZON1981-----24 MAYIS----4 HAZİRAN
AYŞENUR AMİNE SU---26 MAYIS---6 HAZİRAN
BİOZARD---27 MAYIS--6 HAZİRAN
SECE-----26 MAYIS------7 HAZİRAN
GUKUMSER---28 MAYIS----7 HAZİRAN
SEYBAY----29 MAYIS-----10 HAZİRAN
NESTLE 76----1 HAZİRAN-----13 HAZİRAN
PELLY1-----2 HAZİRAN----14 HAZİRAN
GÜNIŞIĞI---3 HAZİRAN----15 HAZİRAN

Biozard ne diyebilirm ki ben senden 2 gün sonra transfer oldum.Benim de blastokist transferi 3 adet..Senin de öyleydi sanırım.Benim ilk microm.valla yaşadığın durum hakkında hiç bir bilgim yok.Ancak adet tarihine yakın zamanda gelen az kanamalar yerleşme kanaması olabilir diye biliyorum..ben de progestan fitil kullanıyorum senin gibi..Bir de adet tarihim tahlilimden 1 gün önce.12.gün tahlil yapıcam yani 10 haziran.9 haziran da adet tarihim...Dilerim yerleşme kanamasıdır ve herhangi bir problem yoktur..Kendine yi bak..

stres yok..o yerleşme kanaması kesin...ama kramp varsa ve adet rengi bir kanama varsa muhakkak muhayene ol..doktorun normal demesine bakma...yarı doktor olduk artık biliyorsun...tahminim yerleşme kanaması diyo..bebişler kendine yer beğendi kesin..hee baktın değil üzülmek yok..bugün bir foruma da yazdım..bizler için üzüntü en çok yarım gün..çünkü önce kendi canımıza karşı sorumluluğumuz var...sakin ve huzurlu ol tamam mı?bizi haberdar et...

merhaba canım ben 9.gün yaptırmıştım b hcg inşallah tutunmuştur bebişin herşeyin hayırlısı yarın yaptır bence test

teşekkür ederim kızlar umarım herşey dediğiniz gibi olumludur.kanama adet kanı gibi değilde böyle yapışık bişey katı yani.bide benim adet tarihim testten baya önce.genelde burdakilerin hep test zamanı yada daha sonra falan.bilmiyorum ya geçmiyo bu günler.

arkadaşlar hepinize bol şans diliyorum,umarım hepiniz hamiş kalmışsınızdır...beklemek bu tedavinin en zor bölümü 3 kez yaşadım bu beklemeyi,stres,sıkıntı,heyecan,kaygı....maalesef biraz zor ama oluruna bırakmaya çalışın-en iyisi bu. güzel haberlerinizi alırız inşallah...

...................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar hepinizi pozitif görürüz inşallah, Allah yardımcınız olsun, hayırlısıyla sağlıkla tutunsun bebişleriniz

Bende progestan fitil kullanıyorum sabah öğle akşam 2 şer den 6 tane.bir de climara bant.1 hafta 2 tane kullandım..Şimdi 1 hafta daha kullanıp çıkarıcam.7 sinde bantta bitiyor.progestana devam..

seybay ya dün deli oldum şu bantlardan bantlar pıt pıt çıkmaya başladı ama bana sıcak basması oluyor bi terliyorum bi üşüyorum bide tuvalet durumu yine geri geldi bak andık onu ben kayboldum diyo benimki galiba ama ben normal yapamıyorum yavaş geliyo ve kesik kesik . neyse ben bantlara koli bantı yapıştırdım gene düştü bende içinde baktım değiştirin yazıyo attım yeni taktım şimdi burada o bantlardan bulmaya çalışıcam yarın sabah yenilemem lazım seninkilerde kalkıyo mu bide ben kalçaya yapıştırmıyorum çünkü sabah akşam iğne oluyorum progesteron iğneleri

hemen stres yapma arkadaşımında lekelenmesi olmuştu 5.günü. doktorumuzu aradı aynı doktor zaten demişki yerleşme kanaması 8.günden sonra olur daha erken eğer kesilmezse gel bakalım demiş ve kesildi sonrada hiçbişey gelmedi ve bugün test günü

moralini bozma güzel şeyler düşün bak ne az kalmış hadi hayırlısı olsun canım

allah razı olsun inşallah sende en kısa zamanda hiç tedaviye başlamadan hamileyim diye haber verirsin o kadar arkadaş varki başlıcam diye beklerken farkında olmadan hamile kalan bol şanslar

hiç moralini bozma 8.günden sonra yerleşme kanamaları olabiliyomuş . belkide senin bebişler sana haber yolluyor annecim biz tutunduk sana sımsıkı düşmeyelim diye ha bire bize fitil yollayıp durma bunların tadı hiç güzel değil diyolardır inşallah

canım ben kalçaya yapıştırıyorum.Benimkilerde pıt pıt çıkmaya başlıyor.Yedek bi kutu almıştım ben.Hele banyodan sonra iyice gevşiyor.Zaten sıcak banyo yapmayacaksın.O zaman iyice gevşiyor.1 çift bant kaldı.Gerçi 3 gün sonra artık çıkarmam gerekiyor.o bir çiftini de bugün tekrar takayım diyorum.Gene üç gün beni idare eder.Valla benim belirtiler pek yok gibi..Sanki herşey normal.Bi göğüslerim büyüdü.Bekleyeceğiz bakalım sonuç ne olacak..Hayırlısı..

TRANSFER VE SONUÇ GÜNLERİ

AKTÜEL----23 MAYIS----4 HAZİRAN
AMAZON1981-----24 MAYIS----4 HAZİRAN
AYŞENUR AMİNE SU---26 MAYIS---6 HAZİRAN
BİOZARD---27 MAYIS--6 HAZİRAN
SECE-----26 MAYIS------7 HAZİRAN
GUKUMSER---28 MAYIS----7 HAZİRAN
SEYBAY----29 MAYIS-----10 HAZİRAN
NESTLE 76----1 HAZİRAN-----13 HAZİRAN
PELLY1-----2 HAZİRAN----14 HAZİRAN
GÜNIŞIĞI---3 HAZİRAN----15 HAZİRAN
KEDERLİ---8 HAZİRAN----20 HAZİRAN

AMAZON1981 VE AKTÜEL DUALARIMIZ SİZİNLE....

sevgili kederli transferin 8 haziran mı..transfer zamanını biliyorsun şimdiden yani...
canım bugün çatlatma iğnemi olacam cuma günüde yumurtalar toplanıyor ve benim hesapladığıma göre 8 hazirana denk geliyor transferim, tabii bir aksilik çıkmazsa.... ama biraz moralim bozuk , sadece 8 yumurtam olmuş halbuki ilk tedavimde 28 tane yumurta toplanmıştı :çok üzgünüm:gerçi biliyorum önemli olan sayı değil ama ben o kadar az yumurtamın olacağını tahmin edememiştim kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…