Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

sen hiiiiç canını sıkma...Bakarsın 8 i de döllenir.Dilerim kaliteli embriyolar oluşturur yumurtaların.Herşeyin hayırlısı.Sanırım 28 yumurta ile bişey elde edememişsin.Bakarsın 8 yumurtayla dünyanın en güzel haberini alıverirsin.Bol şanslar...

hiç kederlenme bence...benden 20 tane topladılar...15 i döllendi...ama ancak 1 tanesi çok iyi kalitede çıktı...diğerleri vasat hatta düşük kaliteliydi..buna rağmen 4 embriyo transferi yapıldı..anladım ki bu işin sayıyla filan ilgisi yok..sakın sıkma kendini...en azından 2 tanesi emin ol iyi kaliteli olacak..o da yetiyor zaten..merakta bırakma bizi..haberdat et...

amazon ve aktüel hadi bi haber verin bize...moral olsun hepimize......merakla bekliyorum.....

arkadaşlar hepinize bol şans,geçen yıl bu günlerde ben de sizler gibi micro sonucumu bekliyordum-9 haziranda almıştım sonucumu,haklısınız heyecanlanmakta...aynı heyecanı yaşar gibiyim sizlerin yazılarını okudukça...sevgiler...iyi haberler gelir umarım...

canım hakkında hayırlısı olsun,bekle önce hemen karamsar olma lütfen

kıslar size söylemeden edemiyecem bu 8 sayısı bana uğumu getirecek bu sene bilmiyorum ama hep 8 ler beni buluyor bu aralar ,ilk tedavimde (3ay önce) 28 yumurtam toplandı 18 tanesi döllendi 8 tanede donduruldu bu tedavimdede 8 tane yumurtam oldu ve ayın 8 de transferim olacak bide 2008 yılındayız bilmiyorum ama bana çok garip geldi normalde benim uğurlu sayım 6 dır gerçi 6. ayın içindeyiz bilmiyorum kafam çok karıştı valla eğer bu sefer bebiş,im olursa iki tane uğurlu sayım olacak 6 ve 8 :1rolleyes:

sevgili kederli herşey gönlünce olsun -benim ilk denemede 27 yumurta toplandı,çok iyi kalitede 3 transfer adildi ama biyokimyasal gebelik oldu-anlatmak istediğim sayı önemli değil,ikincide tutunma oldu-ama bu seferde 3 embriyo da yapıştı,zor günlerdi yani....birini feda ettik maalesef

ikinci deneme sonucunda ikizlerim oldu canım
allah bağışlasın darısı biz isteyenlerede olsun ....taransfer sonrası neler yaptın bize biraz anlatırmısın benim eşim pc yi yasaklıyor transferden sonra şifre koyacakmış pc ye ...
eşim 12 gün boyunca yatacaksın diyor bence devamlı uzanmanın embriyonun tutunmasın a bir etkisi yok 12 gün boyunca uzanmak bana göre işkence ve stresten başka bişey değil zaten ilk denemede 3 gün bile ben zor dayandım yatakta :bbo:

merhaba arkadaşlar ben kanımı verdim sonucu saat 3 te alıcam sürekli ağlayasım var bu 4. denemem ama bir tuhaf hissediyorum çok heyecanlıyım yaa hiç iyi düşünemiyorum
sizler ne güzel hep olumlu şeyler yazmışsınız bir arkadaşımız sormuş ne hissediyorsunuz diye kasıklarımda ağrı var ve sabah kalktığımda midemde hafif bi kazınma ama buna bağlayıp ümitlenmek istemiyorum zaten sonuca çok az kaldı bir de bende olan herkeste olucak diye bir şey yok insanların yapısı değişik değişik bunlara bakarak sevinmek veya üzülmek doğru değil tabi böyle söylüyorum ama bende merak ediyorum bende kanama hiç olmadı ama diğer tutanlardada olmadı günde 1 tane vajinal progesteron jel yapıyorum sadece o başka bir şey yok lütfen birbirimiz için dua edelim olur mu şuanda beni arıyor tanıdıklar kimseyle konuşmak istemiyorum sadece benimle aynı şeyleri yaşamış kişilerle konuşmak beni rahatlatıyor

SEYBAYCIM MERHABA a.s.

Arkadaşım ellerine sağlık... çok iyi olmuş bu tablo...
Bugün sonuç alacak arkadaşlar; sabırsızlıkla sonuçlarınızı bekliyoruz... İnşallah müjdeler vereceksiniz...
Gün sayan arkadaşlar; Allah hepimize sabırlar versin...
Bebek için tedavi gören tüm arkadaşlar; ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.... YÜZLERİMİZİ GÜLDÜRSÜN....
:1hug:Şeniz

AMİNNN

çok teşekkür ederim arkadaşlar ALLAH hepimizin dileğini versin bütün herkese anneliği babılığı tatmak isteyen kullarını sevindirsin inşallah (aminnn)

Dualarım seninle Amazon1981, moralini yüksek tut ve bize haber vermeyi unutma. :1hug:
Burada hepimiz aynı gemideyiz. Bizi de en iyi gene biz anlarız. Üzüntümüz de, mutluluğumuz da ortak.
İyi şanslar

inşallah bugün 3 arkadaşımızın (amazon1981 ,aktuel ve emelce34 )güzel haberlerini alıcaz allahın izni ile bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…