- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
hastaneden aradılar. 3 üde çözdürülmüş blast aşmasına gelmesi gerekiyormuş. Çarşamba transferim olacak inşallah.
İnşallah gelebilirler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastaneden aradılar. 3 üde çözdürülmüş blast aşmasına gelmesi gerekiyormuş. Çarşamba transferim olacak inşallah.
Ankara Bahceci kliniginde tedavi olduk cnm Doktorumuz Selen hanimdiTedaviyi nerede yaptırdınız acaba. Benim eşimin değerleri de kötü. Temmuzda opu yapılmıştı. Bende polip oluşunca 3. günde donduruldu. Bugün çözdürüp çarşamba transfer olacak bir aksilik olmazsa. 2 embriyo konulacak banada
Yok canım ne zararı olacak herşeyi dert etme biraz rahat olYok canım Estağfirullahinsanda kafa kalmıyor
sağol canım bir zararı yok demekki
![]()
Canım ateşim çıktı bir üşüme geldi geçti sende oldumu hiç ateş ve üşümeYok canım ne zararı olacak herşeyi dert etme biraz rahat ol![]()
Canım aslında ben ilk yakup beye gittim çünkü çok övdüler onu bana. Sonra gittik soru soramıyoduk resmen azarlıyordu, ters ters cevaplar veriyordu. Sonra zaten ingiltereye gitti 6 ay gelmeyeceğini söylediler. Bende Bünyamin beye gittim. Dünyalar tatlısı bi insan ben çok sevdim sevgili Dr mu. Aklımda tek soru işareti kalmadı. Ne istediysem adam hepsine ok verdi. Tüp bebeğe başladık hemen ve çok şükür ki Rabbim Bünyamin beyi çıkardı karşıma. İnşallah seninde karşına böyle Dr lar çıkar çünkü Dr un motive etmesi çok çok önemli. Dilerim evlatlarınıza kavuşursunuzMart ayında yakup kumtepeyle aşılama olarak basladık cok yumurta olunca tüp bebege cevirdi daha sonra da bir hormonumu bahane ederek tedaviyi iptal etti. Daha sonra bir sürü doktora gittim yumurta toplanıp daha sonra transfer yapılması gerekirdi dedi. Yazık ki o kadar emeğim çabam umutlarım param bosa gitti o yüzden Allah karşımıza insaflı doktorlar cıkarsın diye dua ediyorum kusura bakma uzun oldu. İyi ki Bünyamin hocayı tercih etmişsin tebrik ederm
Ben o kadar tuhaftım ki anlatamam. Üşüme de oldu ama en çok ateş oluyodu özellikle geceleri. Ve adet olacakmış gibi sürekli karnımda bi ağrı vardı hatta hamileliğimin 8. Haftasına kadar sürdü bu ağrıCanım ateşim çıktı bir üşüme geldi geçti sende oldumu hiç ateş ve üşüme
Bendede bugün hep bi üşüme oldu canım ayaklarım hele donuyor sandım bi kaç saat öncede ateşim çıktı vücudum yandı ama donuyordum senin ateşinde yüksek ateş gibimiydi canım hastalandığımızda olduğu gibi böyle ateş basması terleme gibi değilBen o kadar tuhaftım ki anlatamam. Üşüme de oldu ama en çok ateş oluyodu özellikle geceleri. Ve adet olacakmış gibi sürekli karnımda bi ağrı vardı hatta hamileliğimin 8. Haftasına kadar sürdü bu ağrı
Yarım saat falan sürdü geçti ateş canım ama hala biraz üşüme ve sıcaklık varBen o kadar tuhaftım ki anlatamam. Üşüme de oldu ama en çok ateş oluyodu özellikle geceleri. Ve adet olacakmış gibi sürekli karnımda bi ağrı vardı hatta hamileliğimin 8. Haftasına kadar sürdü bu ağrı
Evet bende yakup beyın methini cok duydum o yüzden gittim. Gitmez olaydımCanım aslında ben ilk yakup beye gittim çünkü çok övdüler onu bana. Sonra gittik soru soramıyoduk resmen azarlıyordu, ters ters cevaplar veriyordu. Sonra zaten ingiltereye gitti 6 ay gelmeyeceğini söylediler. Bende Bünyamin beye gittim. Dünyalar tatlısı bi insan ben çok sevdim sevgili Dr mu. Aklımda tek soru işareti kalmadı. Ne istediysem adam hepsine ok verdi. Tüp bebeğe başladık hemen ve çok şükür ki Rabbim Bünyamin beyi çıkardı karşıma. İnşallah seninde karşına böyle Dr lar çıkar çünkü Dr un motive etmesi çok çok önemli. Dilerim evlatlarınıza kavuşursunuz![]()
Canım ben geceleri kan ter içinde uyanıyodum vücudum sırılsıklam oluyodu. Ayaklarımın altında sanki kor ateşler vardı yanıyodu.Bendede bugün hep bi üşüme oldu canım ayaklarım hele donuyor sandım bi kaç saat öncede ateşim çıktı vücudum yandı ama donuyordum senin ateşinde yüksek ateş gibimiydi canım hastalandığımızda olduğu gibi böyle ateş basması terleme gibi değil
Canım inşallah hayırlı evlatların olur. Hepiniz için dua ediyorum olmayan isteyen herkes için dua ediyorum tüm içtenliğimleEvet bende yakup beyın methini cok duydum o yüzden gittim. Gitmez olaydıminşallah canım şuanki doktorumdan cok memnunum bakalım transfer hazırlığındayım dua edersen cok sevınırım adım gamze
Sağol canım ya normal mi ozaman bu ateşin tavan yapmasıCanım ben geceleri kan ter içinde uyanıyodum vücudum sırılsıklam oluyodu. Ayaklarımın altında sanki kor ateşler vardı yanıyodu.
Estrofem kullaniyormuydunuz?Canım ben geceleri kan ter içinde uyanıyodum vücudum sırılsıklam oluyodu. Ayaklarımın altında sanki kor ateşler vardı yanıyodu.
Amin canım. Çok teşekkürler.İnşallah gelebilirlerRabbim önce karnını sonra kucagınızı doldursun inşallah darısı tüm isteyenlere olsun
![]()
Bende berfu hanımla ön görüşme yapmıştım. İnşallah canım. Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ankara Bahceci kliniginde tedavi olduk cnm Doktorumuz Selen hanimdi
Ayy insallah hayirli haberlerle bekliyoruz cnm 2 ebriyo cok iyi insallah tutunur annesine simdiden hayirli olsun tedavin
İlaç kullanıyoruz o kadar canım onların da yan etkileri de oluyor çok paniksin bak senSağol canım ya normal mi ozaman bu ateşin tavan yapması![]()
![]()
Yok kullanmadım hiç o ilacı. Progestan coraspin oksopar ve kortizon kullandım sadeceEstrofem kullaniyormuydunuz?
İlaçlar ah o ilaçlarİlaç kullanıyoruz o kadar canım onların da yan etkileri de oluyor çok paniksin bak sen![]()
E transferden önce hiç kan değerlerine bakılmadı mı çünkü en ufak enfeksiyonda transfer iptal ediliyor. İnşallah hasta olmazsın. Bünyen zayıf düşmüş olabilir sıkma portakal suyu iç hergün çok faydalıİlaçlar ah o ilaçlariçim dışım ilaç
hasta olucam sandım o ateşle
transfer zamanı hasta olmak ateş etkiliyormuş canım ondan korktum
![]()
Bakıldı herşey normaldi ama hasta değilim Allah’a şükürE transferden önce hiç kan değerlerine bakılmadı mı çünkü en ufak enfeksiyonda transfer iptal ediliyor. İnşallah hasta olmazsın. Bünyen zayıf düşmüş olabilir sıkma portakal suyu iç hergün çok faydalı![]()