Transferden kaç gün sonra duş aldınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tedaviyi nerede yaptırdınız acaba. Benim eşimin değerleri de kötü. Temmuzda opu yapılmıştı. Bende polip oluşunca 3. günde donduruldu. Bugün çözdürüp çarşamba transfer olacak bir aksilik olmazsa. 2 embriyo konulacak banada
Ankara Bahceci kliniginde tedavi olduk cnm Doktorumuz Selen hanimdi
Ayy insallah hayirli haberlerle bekliyoruz cnm 2 ebriyo cok iyi insallah tutunur annesine simdiden hayirli olsun tedavin

Mart ayında yakup kumtepeyle aşılama olarak basladık cok yumurta olunca tüp bebege cevirdi daha sonra da bir hormonumu bahane ederek tedaviyi iptal etti. Daha sonra bir sürü doktora gittim yumurta toplanıp daha sonra transfer yapılması gerekirdi dedi. Yazık ki o kadar emeğim çabam umutlarım param bosa gitti o yüzden Allah karşımıza insaflı doktorlar cıkarsın diye dua ediyorum kusura bakma uzun oldu. İyi ki Bünyamin hocayı tercih etmişsin tebrik ederm
Canım aslında ben ilk yakup beye gittim çünkü çok övdüler onu bana. Sonra gittik soru soramıyoduk resmen azarlıyordu, ters ters cevaplar veriyordu. Sonra zaten ingiltereye gitti 6 ay gelmeyeceğini söylediler. Bende Bünyamin beye gittim. Dünyalar tatlısı bi insan ben çok sevdim sevgili Dr mu. Aklımda tek soru işareti kalmadı. Ne istediysem adam hepsine ok verdi. Tüp bebeğe başladık hemen ve çok şükür ki Rabbim Bünyamin beyi çıkardı karşıma. İnşallah seninde karşına böyle Dr lar çıkar çünkü Dr un motive etmesi çok çok önemli. Dilerim evlatlarınıza kavuşursunuz 😊🙏🙏

Canım ateşim çıktı bir üşüme geldi geçti sende oldumu hiç ateş ve üşüme
Ben o kadar tuhaftım ki anlatamam. Üşüme de oldu ama en çok ateş oluyodu özellikle geceleri. Ve adet olacakmış gibi sürekli karnımda bi ağrı vardı hatta hamileliğimin 8. Haftasına kadar sürdü bu ağrı

Ben o kadar tuhaftım ki anlatamam. Üşüme de oldu ama en çok ateş oluyodu özellikle geceleri. Ve adet olacakmış gibi sürekli karnımda bi ağrı vardı hatta hamileliğimin 8. Haftasına kadar sürdü bu ağrı
Bendede bugün hep bi üşüme oldu canım ayaklarım hele donuyor sandım bi kaç saat öncede ateşim çıktı vücudum yandı ama donuyordum senin ateşinde yüksek ateş gibimiydi canım hastalandığımızda olduğu gibi böyle ateş basması terleme gibi değil

Yarım saat falan sürdü geçti ateş canım ama hala biraz üşüme ve sıcaklık var

Canım aslında ben ilk yakup beye gittim çünkü çok övdüler onu bana. Sonra gittik soru soramıyoduk resmen azarlıyordu, ters ters cevaplar veriyordu. Sonra zaten ingiltereye gitti 6 ay gelmeyeceğini söylediler. Bende Bünyamin beye gittim. Dünyalar tatlısı bi insan ben çok sevdim sevgili Dr mu. Aklımda tek soru işareti kalmadı. Ne istediysem adam hepsine ok verdi. Tüp bebeğe başladık hemen ve çok şükür ki Rabbim Bünyamin beyi çıkardı karşıma. İnşallah seninde karşına böyle Dr lar çıkar çünkü Dr un motive etmesi çok çok önemli. Dilerim evlatlarınıza kavuşursunuz 😊🙏🙏
Evet bende yakup beyın methini cok duydum o yüzden gittim. Gitmez olaydım 🤣 inşallah canım şuanki doktorumdan cok memnunum bakalım transfer hazırlığındayım dua edersen cok sevınırım adım gamze

Bendede bugün hep bi üşüme oldu canım ayaklarım hele donuyor sandım bi kaç saat öncede ateşim çıktı vücudum yandı ama donuyordum senin ateşinde yüksek ateş gibimiydi canım hastalandığımızda olduğu gibi böyle ateş basması terleme gibi değil
Canım ben geceleri kan ter içinde uyanıyodum vücudum sırılsıklam oluyodu. Ayaklarımın altında sanki kor ateşler vardı yanıyodu.

Evet bende yakup beyın methini cok duydum o yüzden gittim. Gitmez olaydım 🤣 inşallah canım şuanki doktorumdan cok memnunum bakalım transfer hazırlığındayım dua edersen cok sevınırım adım gamze
Canım inşallah hayırlı evlatların olur. Hepiniz için dua ediyorum olmayan isteyen herkes için dua ediyorum tüm içtenliğimle 😊🙏🙏

Ankara Bahceci kliniginde tedavi olduk cnm Doktorumuz Selen hanimdi
Ayy insallah hayirli haberlerle bekliyoruz cnm 2 ebriyo cok iyi insallah tutunur annesine simdiden hayirli olsun tedavin
Bende berfu hanımla ön görüşme yapmıştım. İnşallah canım. Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

İlaç kullanıyoruz o kadar canım onların da yan etkileri de oluyor çok paniksin bak sen 😄
İlaçlar ah o ilaçlar 😂 içim dışım ilaç 🤣🤣 hasta olucam sandım o ateşle 🤒 transfer zamanı hasta olmak ateş etkiliyormuş canım ondan korktum 🙄🙄🙄

İlaçlar ah o ilaçlar 😂 içim dışım ilaç 🤣🤣 hasta olucam sandım o ateşle 🤒 transfer zamanı hasta olmak ateş etkiliyormuş canım ondan korktum 🙄🙄🙄
E transferden önce hiç kan değerlerine bakılmadı mı çünkü en ufak enfeksiyonda transfer iptal ediliyor. İnşallah hasta olmazsın. Bünyen zayıf düşmüş olabilir sıkma portakal suyu iç hergün çok faydalı 😉😊

E transferden önce hiç kan değerlerine bakılmadı mı çünkü en ufak enfeksiyonda transfer iptal ediliyor. İnşallah hasta olmazsın. Bünyen zayıf düşmüş olabilir sıkma portakal suyu iç hergün çok faydalı 😉😊
Bakıldı herşey normaldi ama hasta değilim Allah’a şükür 🙏 bir ateş geldi geçti ilaçlar yaptı heralde hormonlar yükselince ateşim çıktı 🤒

Back
X