merhabalar benımde transfer gununu saymazsak 4.gunum adeti andıran sancı ve agrılarım var inş tutunma agrılarıdırRabbim nasip etsin inşallah en kısa sürede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar benımde transfer gununu saymazsak 4.gunum adeti andıran sancı ve agrılarım var inş tutunma agrılarıdırRabbim nasip etsin inşallah en kısa sürede
Merhaba benimde bugün transferimin 7. Günü bel bacak kısmı çok ağrıyor her an adet olacakmış gibi geliyortransferden 4 gün sonra adet olacakmışım gibi sancıyla uyanıyorum devamlı bugün çok arttı san ncı kesin adet oldum dedim çok korkuyorum bugün 7. günüm böyle sancısı olupta pozitif sonuç alan varmı lütfen yazın adet olm aktan çok korkuyorum bu sancılar normalmi yoksa bana tutunmadımılarmı hiç bir bilgim yok
Merhaba benimde transferimin 7. Günü adet günüm bel bacak karnım şiddetli agriyor sizce negatif mi olurcanım hıc korkma sabırla gununu bekle
sabretmek zor ama kendını dınleme
gebelıkle adet sancısı aynı zaten
benımde cok sancılarım oldu sonucumuz pozıtıf cok sukur cok rahat ol
Dualarımız hepımız ıcın
Allah a emanet sanım
Adet ağrısı gibi ağrı bence herkeste oluyor benimde bugün transferinin 7.gunu 5.gun çift embriyo transferi oldu idrar da test baktım negatifMerhaba benimde transferimin 7. Günü adet günüm bel bacak karnım şiddetli agriyor sizce negatif mi olur
Benimde 7. Gün cift embriyo aynıyız bence bekle 10 gün bir daha yapAdet ağrısı gibi ağrı bence herkeste oluyor benimde bugün transferinin 7.gunu 5.gun çift embriyo transferi oldu idrar da test baktım negatif![]()
10.gun kan günüm zaten bakalım hayirlisiBenimde 7. Gün cift embriyo aynıyız bence bekle 10 gün bir daha yap
Kaçıncı gün bugünBende bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı her an adet olacakmış hissi başkada birsey hissetmiyorum moralim çok bozuk
Kaçıncı gün bugün
Bugün de test baktinmi canm ben bugünde erken gebelik testi yaptım gene negatif
Bugün bakmadım 10. Gün kanda bakıcam çok moralim bozuluyor karnım patlayacak adet şişkinliği ve ağrım var birde olacakmış hissi ben kesin yarın adet olurum ümidi kestim artık sen adet oldun mu yada sendede bu belirtiler var mıBugün de test baktinmi canm ben bugünde erken gebelik testi yaptım gene negatif![]()
Var canm aynı belirtiler bnde senin gibi düşünüyorumBugün bakmadım 10. Gün kanda bakıcam çok moralim bozuluyor karnım patlayacak adet şişkinliği ve ağrım var birde olacakmış hissi ben kesin yarın adet olurum ümidi kestim artık sen adet oldun mu yada sendede bu belirtiler var mı
Bugün 9. Gün benim test ayın 15. De az kaldı hayırlısı bakalımVar canm aynı belirtiler bnde senin gibi düşünüyorum
10.gun bakmayacak misin kandaBugün 9. Gün benim test ayın 15. De az kaldı hayırlısı bakalım
Benim test tarihi 15.10.2021 dedi doktorBugün 9. Gün benim test ayın 15. De az kaldı hayırlısı bakalım
sonuççç :))Benim test tarihi 15.10.2021 dedi doktor