transferden sonra adet sancısı olanlar lütfen bakın

• Konu Sahibi Konu Sahibi gel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
transferden 4 gün sonra adet olacakmışım gibi sancıyla uyanıyorum devamlı bugün çok arttı san ncı kesin adet oldum dedim çok korkuyorum bugün 7. günüm böyle sancısı olupta pozitif sonuç alan varmı lütfen yazın adet olm aktan çok korkuyorum bu sancılar normalmi yoksa bana tutunmadımılarmı hiç bir bilgim yok
Merhaba benimde bugün transferimin 7. Günü bel bacak kısmı çok ağrıyor her an adet olacakmış gibi geliyor

canım hıc korkma sabırla gununu bekle
sabretmek zor ama kendını dınleme
gebelıkle adet sancısı aynı zaten
benımde cok sancılarım oldu sonucumuz pozıtıf cok sukur cok rahat ol
Dualarımız hepımız ıcın
Allah a emanet sanım
Merhaba benimde transferimin 7. Günü adet günüm bel bacak karnım şiddetli agriyor sizce negatif mi olur

Merhaba benimde transferimin 7. Günü adet günüm bel bacak karnım şiddetli agriyor sizce negatif mi olur
Adet ağrısı gibi ağrı bence herkeste oluyor benimde bugün transferinin 7.gunu 5.gun çift embriyo transferi oldu idrar da test baktım negatif😔

Bende bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı her an adet olacakmış hissi başkada birsey hissetmiyorum moralim çok bozuk

Bugün de test baktinmi canm ben bugünde erken gebelik testi yaptım gene negatif 😔
Bugün bakmadım 10. Gün kanda bakıcam çok moralim bozuluyor karnım patlayacak adet şişkinliği ve ağrım var birde olacakmış hissi ben kesin yarın adet olurum ümidi kestim artık sen adet oldun mu yada sendede bu belirtiler var mı

Bugün bakmadım 10. Gün kanda bakıcam çok moralim bozuluyor karnım patlayacak adet şişkinliği ve ağrım var birde olacakmış hissi ben kesin yarın adet olurum ümidi kestim artık sen adet oldun mu yada sendede bu belirtiler var mı
Var canm aynı belirtiler bnde senin gibi düşünüyorum

Merhaba bende araniza yeni katıldım dogribyerdemiyim bilmiyorum ama transferinin bugün 4. Günü şiddetli kasik ağrın var batmanlarım ilk üç gün oldu 4. Günü eser kalmadı yerini adet ağrısı şidetli bir şekilde tabi ve rahimin tam ortasına başka yapan bir ağrı eşliğinde bel ağrısı bu şekilde oluo hamile kalan varmı acaba birde bu 3. Denemem çift embriyo koyuldu 5. Günü ikiside ilk senemde hic birşey hissetmedim ağrı dahi yoktu batma da yoktu sonuç negatif ikincide adat ağrısına benzer ağrılarım ve anı giren kamplarım olmuştu 8. Günü lekelemem oldu ve test sonucun 5. 75 ve düzenli gitmeyen kan da artışlar sonuç kimyasal bu da aynı şekilde olmasından korkuyorum yardımcı olursanız çok sevinirim sinirden tesekkurler

Back
X