Transferden sonra bekleyenler..

Nurrr123

Umut var mı? Dua varsa umut var.
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
413
366
53
Herkese merhaba tup bebek tedavisinde zorlu yolları geçerek, gecen hafta cumartesi transferim oldu. Sabırsızlıkla sonuc bekliyorum benim gibi sonuc bekleyen arkadaslarim yazarsa cok sevinirimm. Ankara memorial de oldu tedavim...4.gun taze embriyo

Merhaba bende salı günü transfe oldum sizin sonuç belli oldu mu?

8.gundu bugün olsa çıkardı
Öyle deme ben devamlı araştırma yapıyorum arkadaşın biri 9 uncu gün erken gebelik testi yapmış çıkmamış ertesi gün kanda çıkmış öyle daha bir sürü kişi var testlerin de yanılma payı var kan değerine baktırmadan ve regl olmadan her zaman bir umut vardır

Yarin kan verdiricem sonuca göre hareket ederim sen nerde gördün tedavi

Ayy çok heyecanlandım insallaj vardır canım ya bende dün erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı
Cok sevindim senin adına canım ben hem erken hem normal yaptım 2sinde de çıkmadı silik çıktıysa vardır muhakkak

Cok sevindim senin adına canım ben hem erken hem normal yaptım 2sinde de çıkmadı silik çıktıysa vardır muhakkak
Ilk iki dakika hiçbişey yoktu sonra çok az silik oldu zor görülen bu resim yarım saat sonraki falan hali testten 2 saat önce iyice görülen bir silik çizgi oldu bilmiyorum canım var mı varsa da çok erken inşallah seninde vardır testte çıkar kanda inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20211121-221836_Gallery.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 35
Cok hafif var gibi kacinci günün bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…