Transferden sonra bekleyenler..

Tesekkur ederim canım doğru söylüyorsun nasipten ote yol yok Herseyin hayirlisi..Rabbim doğru zamanı biliyordur

Tesekkur ederim canım doğru söylüyorsun nasipten ote yol yok Herseyin hayirlisi..Rabbim doğru zamanı biliyordur
Aynen öyle o yüzden hiç canını sıkma bundada bir hayır var de kendini topla ve en güçlü sekilde devam et bak ben Kayseride yaşıyorum buraya gelebilme imkanın var mı bilmiyorum ama doktorum System Hastanesi Gökalp Öner zaten son zamanlarda çok ünlenmeye başladı instagramin varsa bak araştırır bi

Tesekkur ederim canım yine devam edicez dondurulmuş 6 tane embriyom var zaten şimdilik devam ederim merkezde.dedigin doktoruda biliyorum canim gormustum instadan

Tesekkur ederim canım yine devam edicez dondurulmuş 6 tane embriyom var zaten şimdilik devam ederim merkezde.dedigin doktoruda biliyorum canim gormustum instadan
Hayırlısı olsun kuzum inşallah benimde var 6 tane dondurulmuş dikkat et bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…