Transferden sonra bekleyenler..

Amin kuzum Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah gerçekten her şer de bir hayır var ve Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur unutma bol bol dua et hiç birimiz kısmettimizden ötesinde yaşamıyoruz inşallah sanada banada tüm canı gönülden isteyenlere de Rabbim tez vakitte anne olmayı evladımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin dualarımdasın🤲
Tesekkur ederim canım doğru söylüyorsun nasipten ote yol yok Herseyin hayirlisi..Rabbim doğru zamanı biliyordur🤲

Tesekkur ederim canım doğru söylüyorsun nasipten ote yol yok Herseyin hayirlisi..Rabbim doğru zamanı biliyordur🤲
Aynen öyle o yüzden hiç canını sıkma bundada bir hayır var de kendini topla ve en güçlü sekilde devam et bak ben Kayseride yaşıyorum buraya gelebilme imkanın var mı bilmiyorum ama doktorum System Hastanesi Gökalp Öner zaten son zamanlarda çok ünlenmeye başladı instagramin varsa bak araştırır bi💕

Aynen öyle o yüzden hiç canını sıkma bundada bir hayır var de kendini topla ve en güçlü sekilde devam et bak ben Kayseride yaşıyorum buraya gelebilme imkanın var mı bilmiyorum ama doktorum System Hastanesi Gökalp Öner zaten son zamanlarda çok ünlenmeye başladı instagramin varsa bak araştırır bi💕
Tesekkur ederim canım yine devam edicez dondurulmuş 6 tane embriyom var zaten şimdilik devam ederim merkezde.dedigin doktoruda biliyorum canim gormustum instadan

Back
X