Kaç çıktı canım değerin üzülme lütfen doktorun hangi gün test yap demiştiKanda da negatif cikti
5in altı çıkmış değeri söylemediler persembeydi test günümKaç çıktı canım değerin üzülme lütfen doktorun hangi gün test yap demişti
Hepimiz bir imtihan içindeyiz canım hepimiz çok emek verdik sende öyle biliyorum ama yani şu an ne desem boş hiç bir şey seni üzülmekten alıkoyamaz ama hayırlısı böyleymiş Rabbim daha güzelini hazırlıyordur inşallahKanda da negatif cikti
Belki persembeye kadar yükselir ya belli olmaz ki5in altı çıkmış değeri söylemediler persembeydi test günüm
Insallah canim tesekkur ederim sen güzel haberler alırsın inşallahHepimiz bir imtihan içindeyiz canım hepimiz çok emek verdik sende öyle biliyorum ama yani şu an ne desem boş hiç bir şey seni üzülmekten alıkoyamaz ama hayırlısı böyleymiş Rabbim daha güzelini hazırlıyordur inşallah
Inşallah canım Allah büyük bakalım kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz ne eksik ne fazla herşeyin bir zamanı var inşallah hepimiz için her şey çok güzel olur sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz tez vakitteInsallah canim tesekkur ederim sen güzel haberler alırsın inşallah
Sabah yaptım çift çizgi çıktı kuzum bizde kan verdik 36.12 çıktı değerimSunny_life naptin test yaptınmi canim
Cok güzel canım sağlıkla devam etsin inşallah sevindim senin adınaSabah yaptım çift çizgi çıktı kuzum bizde kan verdik 36.12 çıktı değerim
Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla devam eder değerim artarCok güzel canım sağlıkla devam etsin inşallah sevindim senin adına
Insallah canım emeklerin karşılığını aldın cok şükürCo
Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla devam eder değerim artarinşallah sizinde olacak Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah tez vakitte ❤
Evet canım hiç bir sıkıntımız yoktu olmuyordu döllenmiyormuş demekkiSorununuz neydi sizin sebepsizmi
Aynen canım demekki tazemi dondurulmuş mu olduEvet canım hiç bir sıkıntımız yoktu olmuyordu döllenmiyormuş demekki
Dondurulmuş kuzum 2 tane oldu bakalım tek mi çift mi iki gün sonra değerim artar inşallahAynen canım demekki tazemi dondurulmuş mu oldu
Cift embriyo transfermi oldu ikiside seninledir insallahDi
Dondurulmuş kuzum 2 tane oldu bakalım tek mi çift mi iki gün sonra değerim artar inşallah
Aynen canım çift Rabbim sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün akıl sağlığı yerinde hayırlı evlat versinde inşallah tek de olsa çiftte olsa razıyımCift embriyo transfermi oldu ikiside seninledir insallah
Insallah Allah gonlundekini nasip etsinAynen canım çift Rabbim sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün akıl sağlığı yerinde hayırlı evlat versinde inşallah tek de olsa çiftte olsa razıyım
Amin kuzum Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah gerçekten her şer de bir hayır var ve Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur unutma bol bol dua et hiç birimiz kısmettimizden ötesinde yaşamıyoruz inşallah sanada banada tüm canı gönülden isteyenlere de Rabbim tez vakitte anne olmayı evladımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin dualarımdasınInsallah Allah gonlundekini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?