Transferden Sonra Test Gününe Geri Sayım

SELAM kızlar bende 23 yaşındayım dün transferim yapıldı diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde tedavim oldu 5. Gün embriyosu taze transferim gerçekleşti geri ye kalan 8 sağlıklı yumurtam donduruldu. Doktor 3 ekim dedi ama o kadar sabredebiliceğimi düşünemiyorum haftaya pazar kan testi yaptiricam InşAllah

Canım hayırlı olsun:) inşallah miniciğin seninledir. Ananas alma imkanın varsa al ye . Bide kabak çekirdeği

Bende de belirti YOk neden kendini üzüyorsun daha cok erken değil mi
Beni sadece iki gündür saat 16 dan sonda ateş basıyor
Bilmiyorum ki canım ya garip bir ruh haline girdim bugün. Çok iyiydi moralim şimdiye kadar. Bir de kendimi olumsuza da hazırlamaya çalışırken fazla hazırladım galiba :))))

Transferim 13 eylülde oldu 21 nde kanda baktrdim28.gün malesef sıfır di değerim test günüm normalde 25iydi ama umutlar tükendi
Umarım çabucak toparlanırsınız. Malesef hayat bizi böyle böyle güçlendirdi eminim siz de kısa sürede toparlanıp yolunuza devam edersiniz.

Test günüm önümüzdeki cumartesi :) test ne zaman yaptın ilk çıktığında ? Ben bugün 5. Günü bitirdim daha erken demi idrarda çıkmaz ?
Canım ben 5.gün yaptım, hemen çıkmasını bekledim baktım çıkmadı attım çöpe, işlerimi yaptım evde , çöpü boşaltırken bir daha bakayım suna dedim, hayalet çok çok çok ince bir çizgi vardı, hatta eşim arkadaşım hayır bu kendi çizgisi dediler ,ne zaman cıktı , kendiliğinden mi cıktı hiç bilmiyordum . 2 gün sonra yani 7.günde tekrar yaptım ve bekledim bu sefer çizgi ilk 3 dakikada cikti ,daha koyu yani resmen belirgindi .demek ki diğerini beklemeyip attığım için görmedim çıktığını
Hcg çok yüksek olmamasına rağmen (11.gün est günümde 98'di) idrarda çok erken gördüm . Ama şanslıydım gerçekten. Aslında en güzeli test günü önce evde idrar testi yapıp kendini hazırlamak. Ama dayanmıyorsan,yapmak istiyorsan yap ama sakın çıkmazsa moralini bozma , daha çok erken iyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…