- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
- Konu Sahibi mylittlemiracle_
-
SELAM kızlar bende 23 yaşındayım dün transferim yapıldı diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde tedavim oldu 5. Gün embriyosu taze transferim gerçekleşti geri ye kalan 8 sağlıklı yumurtam donduruldu. Doktor 3 ekim dedi ama o kadar sabredebiliceğimi düşünemiyorum haftaya pazar kan testi yaptiricam InşAllah
İnsan çok üzülüyor tabii ki ama yine de güçlü ol canım. Bebeğin doğru zamanı bekliyordur belki .Transferim 13 eylülde oldu 21 nde kanda baktrdim28.gün malesef sıfır di değerim test günüm normalde 25iydi ama umutlar tükendi
Aldım canım aklımdaydı onlar ananasımı yedim bugün kabak cekirdegimide yiycem şimdiCanım hayırlı olsun:) inşallah miniciğin seninledir. Ananas alma imkanın varsa al ye . Bide kabak çekirdeği
Bide belirti arama, herkeste başka oluyor:) yaşın da epey gençmiş ,olur canım merak etme :*Aldım canım aklımdaydı onlar ananasımı yedim bugün kabak cekirdegimide yiycem şimdi
Hayırlısı böyleymıs canımTransferim 13 eylülde oldu 21 nde kanda baktrdim28.gün malesef sıfır di değerim test günüm normalde 25iydi ama umutlar tükendi
Bende de belirti YOk neden kendini üzüyorsun daha cok erken değil miTransferden sonra 4 gün bitti hiçbir belirti yok moralim bozuldu bugün sabah çok üzgün uyandım
Hayırlısı InşAllah canım Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin kucaklarımızı boş bırakmasınBide belirti arama, herkeste başka oluyor:) yaşın da epey gençmiş ,olur canım merak etme :*
Bilmiyorum ki canım ya garip bir ruh haline girdim bugün. Çok iyiydi moralim şimdiye kadar. Bir de kendimi olumsuza da hazırlamaya çalışırken fazla hazırladım galiba :))))Bende de belirti YOk neden kendini üzüyorsun daha cok erken değil mi
Beni sadece iki gündür saat 16 dan sonda ateş basıyor
Umarım çabucak toparlanırsınız. Malesef hayat bizi böyle böyle güçlendirdi eminim siz de kısa sürede toparlanıp yolunuza devam edersiniz.Transferim 13 eylülde oldu 21 nde kanda baktrdim28.gün malesef sıfır di değerim test günüm normalde 25iydi ama umutlar tükendi
İnşallah canım dua et bize deKızlar belirti aramayın :) herşey güzel olacak inşallah olumlu düşünün
Aminnnn inşallah. Hepimizİnşallah canım dua et bize debebişini sağlıkla kucağına al inşallah sen de
Negatif düşünmeBilmiyorum ki canım ya garip bir ruh haline girdim bugün. Çok iyiydi moralim şimdiye kadar. Bir de kendimi olumsuza da hazırlamaya çalışırken fazla hazırladım galiba :))))
2.denememdi normlde test günü 25 di ben 21 nde yaptm sıfır çıktı yükselme şansı yok degilmiHayırlısı böyleymıs canım
İnsallah tedavi sonrası kendiliğinden kalırsın
Örnekleri cok fazla
İlk denemeniz miydi ?
Hiç bilmiyorum Kİ canım2.denememdi normlde test günü 25 di ben 21 nde yaptm sıfır çıktı yükselme şansı yok degilmi
Test günüm önümüzdeki cumartesi :) test ne zaman yaptın ilk çıktığında ? Ben bugün 5. Günü bitirdim daha erken demi idrarda çıkmaz ?Aminnnn inşallah. Hepimizne zamandı test günün ? Ben dayanamamış idrar testi yapmıştım
Canım ben 5.gün yaptım, hemen çıkmasını bekledim baktım çıkmadı attım çöpe, işlerimi yaptım evde , çöpü boşaltırken bir daha bakayım suna dedim, hayalet çok çok çok ince bir çizgi vardı, hatta eşim arkadaşım hayır bu kendi çizgisi dediler ,ne zaman cıktı , kendiliğinden mi cıktı hiç bilmiyordum . 2 gün sonra yani 7.günde tekrar yaptım ve bekledim bu sefer çizgi ilk 3 dakikada cikti ,daha koyu yani resmen belirgindi .demek ki diğerini beklemeyip attığım için görmedim çıktığınıTest günüm önümüzdeki cumartesi :) test ne zaman yaptın ilk çıktığında ? Ben bugün 5. Günü bitirdim daha erken demi idrarda çıkmaz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?