Transferden Sonra Test Gününe Geri Sayım

Benim işim de cok yoğun ve günde 100 km yolum var
Gençsin ne güzel
Ben 38 im
Allah razı olsun
İnsallah sen de sağlıkla kolaylıkla kucağına al cnm

Benim işim de cok yoğun ve günde 100 km yolum var
Gençsin ne güzel
Ben 38 im
Allah razı olsun
İnsallah sen de sağlıkla kolaylıkla kucağına al cnm
Abla mi diyim ne diyim bilemedim:) sen de daha gençsin. Bir akrabam şu anda 6 aylık hamile 38 yaşında , tüp bebek ile :) tıp çok ilerledi. Ben hissediyorum inşallah göreceksin pozitifi!!! 100 km çok yorucu, dikkat et. Ben berlinde yaşıyorum ,tüm berlin 100 km değil, şehirlerarası mi çalışıyorsun napıyorsun

Gidiş 50 geliş 50
İlden ilçeye gidiyorum
Birkaç gün annemde kalacağım yolum kısaltır:)
Yok abla deme

Süper, anneler gerçekten çok destek. Ama benim annem turkiyede çok arıyorum bazen . Nadir geliyor artık buraya . Başka dondurulmuşun var mi? Inşallah gerek kalmaz tabiki!!
Uzak olmak zor olmalı
Malesef yok
Olmazsa bir tedavi daha olacağım
Sanirim maksimum iki tane olurum
3. Yü psikolojim kaldırmayabilir

İşyerinde çok yazamıyorum ben :) ara ara bakıyorum ama genelde akşamları rahat rahat yazıom. Napıyosunuz bakalım kızlar?

Ya nedense içimden bir his diyor ki ilk başta üçü de tutunmuştu şimdi biri ya da ikisi tutmadığı için beta baştan yüksek çıktı sonra az artmış gibi oldu. Ama bence hala orda bir bebiş var dua edicem senin için. Sonuçlanmadan üzme kendini

İşyerinde çok yazamıyorum ben :) ara ara bakıyorum ama genelde akşamları rahat rahat yazıom. Napıyosunuz bakalım kızlar?
Bir arkadasımda da transfer sonrası batma olmus
sende de oluyordu değil mi

bana gunler gecmek bılmıyor
cok fena heyecanlıyım

bende belırtı de yok
sadece ates basıyor cok fazla
suanda hava 17 derece ama ben kısacık elbıse ıle duruyorum işyerınde .

bir de akıntım cok fazla ama su gıbı akıntı
sankı afedersın camasırıma su dökmüş gibi

Evet batmalar var dünden beri. O su gibi akıntı bende de var ya altıma yapıyorum sandım :)))
Az kaldı sabret bigün daha bitti bak

Evet batmalar var dünden beri. O su gibi akıntı bende de var ya altıma yapıyorum sandım :)))
Az kaldı sabret bigün daha bitti bak
akıntı neden oluyor acaba
jelden desek jel koyu kıvamda

evet aynen altına yapmıs gıbı camasırım su gıbı oluyor
belırtı mı acaba

akıntı neden oluyor acaba
jelden desek jel koyu kıvamda

evet aynen altına yapmıs gıbı camasırım su gıbı oluyor
belırtı mı acaba
Vücutta artan östrojen ya da progesterondan dolayı oluyormuş ikisinden biriydi tam hatırlayamadım. Tabi güzel bişey bence :))

Teşekkür ederim biyandan uzulsemde sonradan gitmesindense böylesi daha iyi olur diyorum belki sağlıklı değil belkide dediğiniz gibi önce coguldu sonra azaldilar hakkımda hayırlısı sabah kan vericem olumlu olumsuz haber vericem sizlere.

Kızlar bende o akıntı hala var . Hatta ‘aha adet oldum’ diyip tuvalete koşup baktığım çok oldu . Benim hamilelik belirtisi olarak adet belirtisinden farklı hiç bir belirtim olmadı (her gece aynı saatte uyanmak dışında ) o yüzden korkmayın . Test günlerinize az kaldı, panik yapmayın. Herşey güzel olacak !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…