- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi mylittlemiracle_
-
Benim işim de cok yoğun ve günde 100 km yolum varBenim de 5.gün embriyosuydu.
Evet bence bak , ama çıkmazsa sakın olumsuz olma bazen idrarda gerçekten çıkmıyor. Ben senin icin dua edecegim uyumadan , ve tüm isteyenlere
Çalışıyorum evet, ve gerçekten yoğun bir işim var . Bu ara evdeyim ama doktorum ilk 3 ay dikkat etmemi söyledi. 29 yaşındayım, 30 olcam yakında:)
Abla mi diyim ne diyim bilemedim:) sen de daha gençsin. Bir akrabam şu anda 6 aylık hamile 38 yaşında , tüp bebek ile :) tıp çok ilerledi. Ben hissediyorum inşallah göreceksin pozitifi!!!Benim işim de cok yoğun ve günde 100 km yolum var
Gençsin ne güzel
Ben 38 im
Allah razı olsun
İnsallah sen de sağlıkla kolaylıkla kucağına al cnm
Gidiş 50 geliş 50Abla mi diyim ne diyim bilemedim:) sen de daha gençsin. Bir akrabam şu anda 6 aylık hamile 38 yaşında , tüp bebek ile :) tıp çok ilerledi. Ben hissediyorum inşallah göreceksin pozitifi!!!100 km çok yorucu, dikkat et. Ben berlinde yaşıyorum ,tüm berlin 100 km değil, şehirlerarası mi çalışıyorsun napıyorsun
Süper, anneler gerçekten çok destek. Ama benim annem turkiyedeGidiş 50 geliş 50
İlden ilçeye gidiyorum
Birkaç gün annemde kalacağım yolum kısaltır:)
Yok abla deme
Uzak olmak zor olmalıSüper, anneler gerçekten çok destek. Ama benim annem turkiyedeçok arıyorum bazen . Nadir geliyor artık buraya . Başka dondurulmuşun var mi? Inşallah gerek kalmaz tabiki!!
Hiç şimdiden düşünme 2.-3. aksi ispat edilene kadar gebesin keyfini çıkarUzak olmak zor olmalı
Malesef yok
Olmazsa bir tedavi daha olacağım
Sanirim maksimum iki tane olurum
3. Yü psikolojim kaldırmayabilir
Ya nedense içimden bir his diyor ki ilk başta üçü de tutunmuştu şimdi biri ya da ikisi tutmadığı için beta baştan yüksek çıktı sonra az artmış gibi oldu. Ama bence hala orda bir bebiş var dua edicem senin için. Sonuçlanmadan üzme kendiniHerkese iyi akşamlar malesef iyi haberlerle gelemedim bugün yeniden kan testi yaptırdım 320 çıktı cuma günü 283du doktorum ilaçlara devam etmemi 2gun sonra yeniden test yaptirmami söyledi artışın istenen seviyede olmadığını söyledi. Çok erken sevinmisiz çok üzüldüm ağladım ağladım anca kendime geldim..hayırlısını istiyoruz allahtan ama uzulmeden de edemiyoruz
Bir arkadasımda da transfer sonrası batma olmusİşyerinde çok yazamıyorum ben :) ara ara bakıyorum ama genelde akşamları rahat rahat yazıom. Napıyosunuz bakalım kızlar?
Evet batmalar var dünden beri. O su gibi akıntı bende de var ya altıma yapıyorum sandım :)))Bir arkadasımda da transfer sonrası batma olmus
sende de oluyordu değil mi
bana gunler gecmek bılmıyor
cok fena heyecanlıyım
bende belırtı de yok
sadece ates basıyor cok fazla
suanda hava 17 derece ama ben kısacık elbıse ıle duruyorum işyerınde .
bir de akıntım cok fazla ama su gıbı akıntı
sankı afedersın camasırıma su dökmüş gibi
akıntı neden oluyor acabaEvet batmalar var dünden beri. O su gibi akıntı bende de var ya altıma yapıyorum sandım :)))
Az kaldı sabret bigün daha bitti bak
Vücutta artan östrojen ya da progesterondan dolayı oluyormuş ikisinden biriydi tam hatırlayamadım. Tabi güzel bişey bence :))akıntı neden oluyor acaba
jelden desek jel koyu kıvamda
evet aynen altına yapmıs gıbı camasırım su gıbı oluyor
belırtı mı acaba
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahHamilelikte akıntı artar bende de olmuştu bir ara daha fazla vardı sonra kahverengi lekelenmeye döndü su an 9 haftalık hamileyim ama kahverengi lekelenmem hala devam ediyor
Teşekkür ederim biyandan uzulsemde sonradan gitmesindense böylesi daha iyi olur diyorum belki sağlıklı değil belkide dediğiniz gibi önce coguldu sonra azaldilar hakkımda hayırlısı sabah kan vericem olumlu olumsuz haber vericem sizlere.Ya nedense içimden bir his diyor ki ilk başta üçü de tutunmuştu şimdi biri ya da ikisi tutmadığı için beta baştan yüksek çıktı sonra az artmış gibi oldu. Ama bence hala orda bir bebiş var dua edicem senin için. Sonuçlanmadan üzme kendini
Cnm bnm 2gündür yogun bel agrısı kasık agrısıBenim bugun adet olacak gibi ağrım basladı
Senin kaçıncı günCnm bnm 2gündür yogun bel agrısı kasık agrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?