Transferden Sonra Test Gününe Geri Sayım

Ben de dün yaptım bitane ilk çıkmadı sonradan dediğin gibi oldu ama ben bunun çatlatma iğnesinden dolayı olduğunu düşündüm. Tekrar yapmaya devam edicem. Ben de kan testinden önce kendimi hazırlamak istiyorum :)

Valla canım eğer olumsuz olursa hayal kırıklığına uğramani istemem yanı boş yere ümit vermiş gibi olmak istemem fakat o catlatma iğnesinin etkisi 5 gün sürmüyor benim bildiğim. Inşallah sen de görürsün pozitifi

Hadi cogu gitti azi kaldı:) inşallah bebeğin seninledir ,ondan sıcak basıyordur anneyi
Ben iyiyim , bulantılarım var ama onun dışında herşey yolunda çok şükür

Hadi cogu gitti azi kaldı:) inşallah bebeğin seninledir ,ondan sıcak basıyordur anneyi
Ben iyiyim , bulantılarım var ama onun dışında herşey yolunda çok şükür
İnşallah suanda tek dileğim o
Bulantı işi de zor olmalı
Allah yardım etsin insallaj kısa zamanda biter geçer gider bulantıların

Kızlar ya bende bugün iğne batmaları başladı ama kasıklarda değil daha altta sizce normal mi ? Ara ara iğne batıyo gibi oluyo altlarda

Herkese iyi akşamlar malesef iyi haberlerle gelemedim bugün yeniden kan testi yaptırdım 320 çıktı cuma günü 283du doktorum ilaçlara devam etmemi 2gun sonra yeniden test yaptirmami söyledi artışın istenen seviyede olmadığını söyledi. Çok erken sevinmisiz çok üzüldüm ağladım ağladım anca kendime geldim..hayırlısını istiyoruz allahtan ama uzulmeden de edemiyoruz

İğne batması Mİ oldu
Bende hiçbirsey yok yaaa
Sadece ayaklarım cok üşür normalde acayip yanıyorum 3 gündür
Canım hiç telaş yapma herkes başka . Evet ara ara kasıklarıma iğne batar gibi birşey oluyordu ve vajinada aşağı doğru baskı oluyordur. Birde çok konik transferden 3-5 gün sonra başladı hala devam ediyor her gece 3-4 arası uyanıyorum , sonra 2 saat uyumaya çalışıyorum tekrar .sanki içimde kurulu bir saat var.
Test gününden önce idrarda bakacak mısın sen ?

Canım değerin düştü mü anlamadım ? 320 değilde 220 mi yazmak istedin acaba? Ağlama desem de çok zor gerçekten , ama sen kendini çok yıpratırsan bebeğinin de gücü kalmayacak .. o yüzden güçlü olmaya çalış ..

Yok düşmedi ama artışın en az yuzde 50 60 olması gerekiyormuş epey bi okudum sağlıksız gebeliklerde çok az yukseliyormus yada düşüş oluyormuş 3 embriyom vardı teker teker bırakıp gidiyolar beni galiba .illa olsun diye dua etmiyorum hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim ama çok üzülüyorum hemde çok

Benim karnım catlayacak gibi
Bir de çarpıntım cok arttı ama ilaçlardan sanırım
Evet çok enteresan senin durum gerçekten
İnsallah geçer biran önce :)
Sen çalışıyor musun ?
Yasın kaç

8.gün erken gebelik testinde bakayım diyorum
5. Gün embriyosu
Sen ne dersin ?

Benim de 5.gün embriyosuydu.
Evet bence bak , ama çıkmazsa sakın olumsuz olma bazen idrarda gerçekten çıkmıyor. Ben senin icin dua edecegim uyumadan , ve tüm isteyenlere
Çalışıyorum evet, ve gerçekten yoğun bir işim var . Bu ara evdeyim ama doktorum ilk 3 ay dikkat etmemi söyledi. 29 yaşındayım, 30 olcam yakında:)

Dur canım hemen olumsuz düşünme, bekle bakalım. Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…