- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi mylittlemiracle_
-
İnsallah bakalım bekleyip göreceğizKızlar bende o akıntı hala var . Hatta ‘aha adet oldum’ diyip tuvalete koşup baktığım çok oldu . Benim hamilelik belirtisi olarak adet belirtisinden farklı hiç bir belirtim olmadı (her gece aynı saatte uyanmak dışında) o yüzden korkmayın . Test günlerinize az kaldı, panik yapmayın. Herşey güzel olacak !
maalesef negatifSiz sonuç aldınız mı acaba merak ettim.
4.günüm aramızda 1gün var cnmSenin kaçıncı gün
Hım sen cuma oldun o halde transfer4.günüm aramızda 1gün var cnm
Hayırlısı olsun tekrar deneyecek misiniz?maalesef negatif
Evet cnmHım sen cuma oldun o halde transfer
Merhaba hayırlı olsun ama o e2 ya da progesteron değerimi filan ben hiç bilmiyorum bende bir tek hcg bakıldı 11.gün o yüzden iyi kötü hiç bir yorum yapamam. Doktorunuz olumlu diyorsa , burda başkalarının değerleri ile kıyaslamayın . Ben yaptım o hatayı hcg değerim ile . İnsana stresten başka birşey yapmıyor . Umarım herşey istediğiniz gibi olurKizlar merhaba ben yeni katildim araniza transferimin 6.gunu dun kan verdim progestron27.56 e2 60.90 cikti sonuclar nasil
Güzel bişey o ağrı :)Benim bugun adet olacak gibi ağrım basladı
Valla o uyanmak nedir yaa her sabah 5 te gözüm açılıyo benim de kaç gündür :))Kızlar bende o akıntı hala var . Hatta ‘aha adet oldum’ diyip tuvalete koşup baktığım çok oldu . Benim hamilelik belirtisi olarak adet belirtisinden farklı hiç bir belirtim olmadı (her gece aynı saatte uyanmak dışında) o yüzden korkmayın . Test günlerinize az kaldı, panik yapmayın. Herşey güzel olacak !
maalesef negatif
paranoyak olacagız zaten yakındaGüzel bişey o ağrı :)
Cok dogru soyluyorsunuz iste insanin elinde degil zaman gecmiyor birturlu bu benim besinci gun yapildi onemlimis bu tahliller embriyonun tutunmasiyla ilgiliMerhaba hayırlı olsun ama o e2 ya da progesteron değerimi filan ben hiç bilmiyorum bende bir tek hcg bakıldı 11.gün o yüzden iyi kötü hiç bir yorum yapamam. Doktorunuz olumlu diyorsa , burda başkalarının değerleri ile kıyaslamayın . Ben yaptım o hatayı hcg değerim ile . İnsana stresten başka birşey yapmıyor . Umarım herşey istediğiniz gibi olur
Yanıltabilir malesef yarını bekleyin benceSonucum yok çıkmadı bu saatten sonrada çıkmaz herhalde sağlık ocağında yaptiriyorum tahlilleri sabah telefon açar ogrenirim artık. Acaba başka hastaneye gidip gece mece kan versem mi yeniden labaratuar farkı olup değer yaniltir mi?
Canım bak testimHiç şimdiden düşünme 2.-3. aksi ispat edilene kadar gebesin keyfini çıkar
Oldu bu iş :))Canım bak testim
Bugun yaptım
6. Gün
Erken gebelik testi canımOldu bu iş :))
Erken test mi normallerden mi
Ayyyyyyyu çok çok çok çok sevindim !!!! Hem de iyi bir hcg çıkacak gör bak ! Allahım inşallah tamamına erdirsin . Bugün aldığım en güzel haber!Canım bak testim
Bugun yaptım
6. Gün
Ay hadi inşallah kan testine için rahatlamış gitceksin artık hayırlı olsun canııımmmm :)))))Erken gebelik testi canım
Netten aldım 12 tl ye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?