Transferden Sonra Test Gününe Geri Sayım

İnsallah bakalım bekleyip göreceğiz

Kizlar merhaba ben yeni katildim araniza transferimin 6.gunu dun kan verdim progestron27.56 e2 60.90 cikti sonuclar nasil
Merhaba hayırlı olsun ama o e2 ya da progesteron değerimi filan ben hiç bilmiyorum bende bir tek hcg bakıldı 11.gün o yüzden iyi kötü hiç bir yorum yapamam. Doktorunuz olumlu diyorsa , burda başkalarının değerleri ile kıyaslamayın . Ben yaptım o hatayı hcg değerim ile . İnsana stresten başka birşey yapmıyor . Umarım herşey istediğiniz gibi olur

Valla o uyanmak nedir yaa her sabah 5 te gözüm açılıyo benim de kaç gündür :))

Cok dogru soyluyorsunuz iste insanin elinde degil zaman gecmiyor birturlu bu benim besinci gun yapildi onemlimis bu tahliller embriyonun tutunmasiyla ilgili

Ayy ben hala sonuç bekliyorum kalbim güm güm atıyor..hayırlısı olsun derken bitaraftan da nolur yükselmiş olsun degerim diyorum..nolur dua edin hakkımda hayırlısını istiyorum

Sonucum yok çıkmadı bu saatten sonrada çıkmaz herhalde sağlık ocağında yaptiriyorum tahlilleri sabah telefon açar ogrenirim artık. Acaba başka hastaneye gidip gece mece kan versem mi yeniden labaratuar farkı olup değer yaniltir mi?

Yanıltabilir malesef yarını bekleyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…