Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Mai_

Kıymetlimi Bekliyoruz ; )
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
382
1
46
İstanbul
Ne geçmez 12 günmüş
Bugün 6. günüm 6 Martta testin sonucunu alıcaz...ama günler , saatler hatta dakikalar bile geçmez oldu artık...Soğuk kanlı oluyum diyorum vücudumu dinlemeyim ama olmuyor...En küçük şeyde kendimde hamilelik belirtisi arar oldum...Benim gibi test günü bekliyen arkadaşlar varsa onlarda duygularını paylaşırsa çok mutlu olurum....

Son düzenleme:

canım merhaba benimde 7.günüm 5 martta test günüm.bendede hiçbişey yoktu düne kadar dün gece uyuyamadım resmen adet sancısı gibi ağrım vardı kasıklarımda belimde ağrıdı adet olcam sanırım umudumu kaybettim biraz ben 2.denemem benim dondurulmuşlarla.senin ilkmi?hayırlısı canım inş sonuçlarımız olumlu olur....

Bu benim ilk denemem canım....İlk 3 gün çok ağrım oldu...Şimdi karında şişkinlik ve ara ara batma oluyor...Belimde de hafif bir ağrı...Sanırım bugün içimi bir korku sardı...Karamsarlığa girdim biraz...Seninle 1 gün var aramızada...5 martta sen 6 martta ben öğrenicem...İnş. hakkımıza hayırlısı olur

bende varım benimde transferimin 7. günü hiçbirşey yok hatta regl öncesi ben ishal olurum yine ishalım bende ümitsizim geceleri cok sık uyanıp lütfen allahım diyorum diyorum benim test günüm 3 mart ...göğüslerimdeki ağrı azaldı sadece şekli biraz değişik uzadı sanki ucları yada bana öyle geliyor benim trasferim blostkist transferdi 2 tane konuldu kasıklarımda bir ağrı yok ilk zamanlar vardı tabi sadece dün karnımın hemen altında öne eğilince bir batma oluyordu ve orası cok sert ti....
kullandığım ilaçlardan dolayı akıtımı da takip edemiyorum bilemiyorum kızlar hakkımızda hayırlısı olsun....

merhaba benımde ılk denemem ve 7.gunum bugun zaman gecmıyor.ama ınsallah hayırlısı ıle alıcaz guzel sonucları.bende hıc belırtı yok gıbı arar ara sızı seklınde oluyor.bakalım hayırlısı artık 5 mart ta gorcez.

evet gercekten zaman gecmek bilmiyor bazen şeytan diyor git baktır diye sonra hayır 3 gün daha bu umutla yaşamak güzel diyorum git geler yaşıyorum ....
poli sana kactane transfer edildi ...ve kacıncı gün transferiydiii

Son düzenleme:
Nasıl mutlu oldum anlatamam...Hemen hemen aynı günlerde sonuç alıcaz kızlar...Aynı duyguları aynı zamanda yaşıyoruz...Sizden ricam test yaptıran olursaa muhakkak yazıp bizleri haberdar etsin...Bu arada sayfaya gelip duygularını yazan herkese tşk ediyorum hoşgeldiniz anne adayları

Bu süreci birbirimize destek olarak geçirelim...Allahım inşallah hepimizin yüzüne bakıcak önce hamileliği sonrada bebeğimizin mutluluğunu tatturcak...

ayy inşallah mai hepimizin yüzünü güldürsün güzel Allahım....mutlaka haber vereceğim ama endişe heyecan korku doruktaaaa bende

ayy inşallah mai hepimizin yüzünü güldürsün güzel Allahım....mutlaka haber vereceğim ama endişe heyecan korku doruktaaaa bende

Canım bu sabaha kadar oldukça soğuk kanlı bekliyordum...Kendimide sakinleştiriyordum...ama bugün bende de bir çökme oldu...Nedenini de bilmiyorum

Dün gece yaşadığım bir olayı size anlatıyım psikolojimi daha iyi anlarsınız...Eşim gece eve çok geç geldi işinden dolayı ...O geldiğindede ben uyuyordum...Sabah olmak üzere...Rüyamda eşime dua et hayatım bizim gibi olanlara dediğimi hayırlıyorum...az önce eşim uykudan uyandı ve dün gece benim tüp bebek için tedavi görenlere dua et dediğimi söyledi...Şaşırdım...Uykuda bunu sayıklıyormuşum...Oda bundan o kadar etkilenmişki gece oturmuş hem bizim için hemde bizim durumumuzdaki insanlar için dua etmiş...

Artık rüyalarımda bile başka birşey göremıyorum

aynen oyle o seytan benı de durtuyo ama duruyorum en az 10. gune kadar dıyorum.benım transferım 3.gun transferı 8 hucrelı 1 kalıte 1 tane transfer yapıldı bu arada evet test kım yaparsa haber versın merak ederım.

Allah eşinden razı olsun bizi bizim gibiler ancak anlayabiliyor bu sürecteki en zor şey beklemekmiş bende senin gibi 5 günüydü herhalde morelim sıfırdı rüyamda hiç hoş şeyler görmemiştim tabirlerden de baktım üzüntü keder diyordu o yüzden ben bittim o gün ...sonrada kendimi paralşasamda yırtınsamda bu kaderi değiştiremiyeceğim dedim ve tekrar topladım morelimi ama yaşadıklarımız cok normalllll alt üst olduk o kadar hormon takviyesi beynimizede etkiliyorrr
Allah bize yardım etsinnn.....

Amin Canım amin...

Ya kızlar ben doktoruma kaç hücreli diye sormadım..Bana söylenen 1 kalite olabilicek en iyi embriyo dediler...Resimlerinin olduğu kağıttada GI yazıyor...GrI kaç hücreli demek ? Bilgisi olan varmı arkadaşlar ?

Son düzenleme:

allah esınin dualarını kabul eder ınsallahhh bende dun cok karısık ruyalar gordum ağlıyordum olmadı dıye hastanedeydım falan hatırladıgım kadarı ıle sabah hayrına olsun artık pozıtıf olalım dıyorum kotu dusunmeyelım az kaldı zaten yarısını atlattık .

1. kalite demek gayet iyi demek ama GI ne demek onu bilemiyorum canımmm netten araştır bulabilirsin belki bir bilgi

Kızlar rüyalarınızı lütfen kötüye yormayın..Sabahlar niyetine hayır olur inş..Su gibi temiz rüyalar olsun...

polik leyla gibiyiz hepimiz ; ))) O kadar çokşey kafaya takıyorumki Memorial daki doktorlar sadece benim sorularımı cevaplamaya kalksalar akşam olur ; ))) İnş. Allah büyüktür...Seninde dediğin gibi yolu yarıladık...Sabredicez...

Bu arada kaç embriyo transfer edildi size ? Birde hangi hastanede yaptırdınız ?

benim de geçen salı günü istanbul tüp bebek ve kadın sağlığı merkezinde transferim oldu.bugün 7.gün çok heyecanlıyım.Herkese başarılar.

benim de geçen salı günü istanbul tüp bebek ve kadın sağlığı merkezinde transferim oldu.bugün 7.gün çok heyecanlıyım.Herkese başarılar.

Hayırlı Olsun Canım...Amin inş. hepimizin başarılı olur...Bu arada aramızada hoşgeldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…