Ne geçmez 12 günmüş
Bugün 6. günüm 6 Martta testin sonucunu alıcaz...ama günler , saatler hatta dakikalar bile geçmez oldu artık...Soğuk kanlı oluyum diyorum vücudumu dinlemeyim ama olmuyor...En küçük şeyde kendimde hamilelik belirtisi arar oldum...Benim gibi test günü bekliyen arkadaşlar varsa onlarda duygularını paylaşırsa çok mutlu olurum....
Nasıl mutlu oldum anlatamam...Hemen hemen aynı günlerde sonuç alıcaz kızlar...Aynı duyguları aynı zamanda yaşıyoruz...Sizden ricam test yaptıran olursaa muhakkak yazıp bizleri haberdar etsin...Bu arada sayfaya gelip duygularını yazan herkese tşk ediyorum hoşgeldiniz anne adayları
Bu süreci birbirimize destek olarak geçirelim...Allahım inşallah hepimizin yüzüne bakıcak önce hamileliğisonrada bebeğimizin mutluluğunu tatturcak...
ayy inşallah mai hepimizin yüzünü güldürsün güzel Allahım....mutlaka haber vereceğim ama endişe heyecan korku doruktaaaa bende
evet gercekten zaman gecmek bilmiyor bazen şeytan diyor git baktır diye sonra hayır 3 gün daha bu umutla yaşamak güzel diyorum git geler yaşıyorum ....
poli sana kactane transfer edildi ...ve kacıncı gün transferiydiii
Canım bu sabaha kadar oldukça soğuk kanlı bekliyordum...Kendimide sakinleştiriyordum...ama bugün bende de bir çökme oldu...Nedenini de bilmiyorum
Dün gece yaşadığım bir olayı size anlatıyım psikolojimi daha iyi anlarsınız...Eşim gece eve çok geç geldi işinden dolayı ...O geldiğindede ben uyuyordum...Sabah olmak üzere...Rüyamda eşime dua et hayatım bizim gibi olanlara dediğimi hayırlıyorum...az önce eşim uykudan uyandı ve dün gece benim tüp bebek için tedavi görenlere dua et dediğimi söyledi...Şaşırdım...Uykuda bunu sayıklıyormuşum...Oda bundan o kadar etkilenmişki gece oturmuş hem bizim için hemde bizim durumumuzdaki insanlar için dua etmiş...
Artık rüyalarımda bile başka birşey göremıyorum
Canım bu sabaha kadar oldukça soğuk kanlı bekliyordum...Kendimide sakinleştiriyordum...ama bugün bende de bir çökme oldu...Nedenini de bilmiyorum
Dün gece yaşadığım bir olayı size anlatıyım psikolojimi daha iyi anlarsınız...Eşim gece eve çok geç geldi işinden dolayı ...O geldiğindede ben uyuyordum...Sabah olmak üzere...Rüyamda eşime dua et hayatım bizim gibi olanlara dediğimi hayırlıyorum...az önce eşim uykudan uyandı ve dün gece benim tüp bebek için tedavi görenlere dua et dediğimi söyledi...Şaşırdım...Uykuda bunu sayıklıyormuşum...Oda bundan o kadar etkilenmişki gece oturmuş hem bizim için hemde bizim durumumuzdaki insanlar için dua etmiş...
Artık rüyalarımda bile başka birşey göremıyorum
Amin Canım amin...
Ya kızlar ben doktoruma kaç hücreli diye sormadım..Bana söylenen 1 kalite olabilicek en iyi embriyo dediler...Resimlerinin olduğu kağıttada GI yazıyor...GI kaç hücreli demek ? Bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
Amin Canım amin...
Ya kızlar ben doktoruma kaç hücreli diye sormadım..Bana söylenen 1 kalite olabilicek en iyi embriyo dediler...Resimlerinin olduğu kağıttada GI yazıyor...GrI kaç hücreli demek ? Bilgisi olan varmı arkadaşlar ?[
1 kalıte olması ıyı bişi ama bence merkezını bır ara sor ıstersen aklına takılacaksa onlardan bılgıyı al derım.
benim de geçen salı günü istanbul tüp bebek ve kadın sağlığı merkezinde transferim oldu.bugün 7.gün çok heyecanlıyım.Herkese başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?