Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Ya kanamanda olabilir..Doktorun anlatmadımı sana...Kanaman olursada panikleme yine testini yaptır...Hamile olupta kanaması olanda çok oluyormuş tüp bebekte...

Ya kanamanda olabilir..Doktorun anlatmadımı sana...Kanaman olursada panikleme yine testini yaptır...Hamile olupta kanaması olanda çok oluyormuş tüp bebekte...

ewt öyle olabiliyormuş ...hayırlısı bakalım beklemekten başka caremız yok ....perşembe benim cumartesi senin öyle değil mi

6 Mart Pazar günü benim canım...İnş. önce seninkini kutlarız sonrada benimkini

kızlar merhaba benimde 5.gün transferi 1.kalite 2 martta sonucumu alıcam ve çok heycnlıyım.ama bu gün cnm sıkıldı biraz lekelendim ne sol tarafımda batmalar oluyor.erdem hastanesinde yaptırdım ilk denemem Allah herkesin yardımcıısı oldun.bu gün bnm 8. günüm okudum 8. gün lekelenme oluyor die bilgisi olan yada yasayan varm?

slm arkadaşlar bende yarın aranıza katılcam inşallah yarın sabah transferim gerçekleşecek allah izin verirse.yüce rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahhhhhh..

Sakın canını sıkma leke tutulmanın belirtisi olarak oluyormuş...Sabırla gününü bekle canım...Hepimizin hakkına hayırlısı...Aramıza da hoşgeldın canım...

slm arkadaşlar bende yarın aranıza katılcam inşallah yarın sabah transferim gerçekleşecek allah izin verirse.yüce rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahhhhhh..

Canım benim bu gece bol bol dua et...Yarında dua ile çık evinden...Allah yardımcın olsun birtanem...Yarın dinlen öbürsu gün gel ve bize nasıl geçtiğini anlatttttttt

sakın korkkma mai nin dediği gibi tutunma lekelenmesi olabilir ....ayy ne güzel en azından bir belirtin var ....bu arada 8. gün demişsin transfer edilen günü de sayıyormusun....
allah hepimizin yardımcısı olsun.....hepimize bol şanssss

hayırlı ve uğurllu olsun allah sana 12 günü sular seler gibi gecirmeni nasip etsinnnn...

stdt gelmişsın ama yoktum ; ) İyi geceler arkadaşlar yarın görüşürüz inş...

stdt gelmişsın ama yoktum ; ) İyi geceler arkadaşlar yarın görüşürüz inş...

geldim annemi gecirdikten sonra yemek falan derken zaman gecti aslında sistem acık hep ama başında olmuyorum....
neyse yarın görüşürüz iyi gecelerrrr....1 gün daha sona erdiii

canım ınş tutar bebeğin,buraya yaz mutlaka çünkü merak ederim bende erdemde başlayacğım

geldim annemi gecirdikten sonra yemek falan derken zaman gecti aslında sistem acık hep ama başında olmuyorum....
neyse yarın görüşürüz iyi gecelerrrr....1 gün daha sona erdiii

Yeni 1 güne daha uyandım Bugün 7. gün Yarıyı geçtik çok şükür...Bu arada Günaydınlar Kızlar...

günaydın arkadaşlar şubatın 12 sinde yumurtalarım toplandı ve sadece bir tane yumurtam döllendi fazla yumurtam vardı ama kısmet oda orta kalitedeydi 14 şubatta transferim gerçekleşti 26 şubatta test yaptırdım sonucum 12. günde b hcg 118 çıktı. doktorum tekrar bir test istemedi bu yeterli dedi beni 15 gün sonra çağırdı bu tekrar kan testi yaptırmalımıyım ve hiç mide bulantım yok bu normalmi cevaplarsanız çok sevinirim

Canımmmmmmm bugün üzülceğin değil hamileliğin tadını çıkartıcan gün 1 kalite embriyo ile hamile kalamayanlar var...Çok şanslısın...İçinde şüpe varsa yaptırırsın bir test...ama bence doktorunun dediklerini dinle canım...Mide bulantısı herkeste olmaz...O senin metebolizmanla alakalı...Bunları kafana takma ve hamileliğinin tadını çıkart

Sonrada bizlerede dua et aynı mutluluğu bizlerde yaşıyalımmmmm inş.

ya inan içim rahatladı bu garip bir telaş heran diken üstündesin RABBİM hepimize en hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin zaten hep dua ediyorum bu duyguyu yaşamayan bizi anlayamaz sizinde sonuçlarınız çok güzel olur inş hep duacıyım

Sağol canım Allah razı olsun sende tadını çıkart ve şükret...En mutlu gününü kendine zehir etme...Çok öpüyorum seni...Rabbım senide meleğinide korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…