Bu topik hep uğurlu gelmiş:) herkes hamile kalmış bende yazıyım dedim.. 19 martta 5.gün blast 2 a kalite transferim oldu test tarıhım1 nisan:) günler geçmiyoooooor bugün 5. Günüm hiç ama hiçççç belirtim falan yook... Umarım bende hamiş olabilrimmmmmmmmmm
Sen belirtilere kafanı takma insan düşündükçe kafayı yiyo ben mesela birinci dnememde transferin 9. günü kanamam olmuştu hiç ümidim yoktu 12. gün kan testinde pozitif çıktı ama düşük yaptım şimdi kendime çok kızıyorum belki kendimi bu kadar hırpalamasaydım bebeğimi kaybetmicektim.Neyse şimdi heycanla senin sonucunu bekliyorum ve duacınım.
Kizlar 7.yaptigim test baya silik 8.daha net ama silik 10.bugun baya kirmizi cok mutluyum insallah kanda guzel cikar degerim rabbim hepimize anne olmayi nasib etsin.
Canımmmmmmm tebrik ederiimm allahım inşallah kucagına tez zamanda almak nasib olsun darısı bizee:)) böyle güzell haberler almak çoookk güzelll))
kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç tane transfer oldu canm?
Canımm çokk üzüldüümm( rabbim tez zamanda herkese nasib etsin anneliği evde kendimi yıpratıyorum çünkü 6. Gün oldu hiççç bir şey yok herkesin belirtileri varmışş bende az çok bişey çıkar diye gidicektim bugün eşim yarın gidelim bari bi gün daha sabret dedi peki dedim çok sağol canım benim sen şimdi ne yapıyorsun ?
Hayırlı olsun allah tamamnıma erdirsin inş.Kizlar 7.yaptigim test baya silik 8.daha net ama silik 10.bugun baya kirmizi cok mutluyum insallah kanda guzel cikar degerim rabbim hepimize anne olmayi nasib etsin.
Sen belirtilere kafanı takma insan düşündükçe kafayı yiyo ben mesela birinci dnememde transferin 9. günü kanamam olmuştu hiç ümidim yoktu 12. gün kan testinde pozitif çıktı ama düşük yaptım şimdi kendime çok kızıyorum belki kendimi bu kadar hırpalamasaydım bebeğimi kaybetmicektim.Neyse şimdi heycanla senin sonucunu bekliyorum ve duacınım.
Hayırlı olsun allah tamamnıma erdirsin inş.
ben ben bennnnnnnnnnnnnn varrrrrrrrrrrmmm bu gün 3. günüm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?