Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Sen belirtilere kafanı takma insan düşündükçe kafayı yiyo ben mesela birinci dnememde transferin 9. günü kanamam olmuştu hiç ümidim yoktu 12. gün kan testinde pozitif çıktı ama düşük yaptım şimdi kendime çok kızıyorum belki kendimi bu kadar hırpalamasaydım bebeğimi kaybetmicektim.Neyse şimdi heycanla senin sonucunu bekliyorum ve duacınım.

Son düzenleme:

Canımm çokk üzüldüümm( rabbim tez zamanda herkese nasib etsin anneliği evde kendimi yıpratıyorum çünkü 6. Gün oldu hiççç bir şey yok herkesin belirtileri varmışş bende az çok bişey çıkar diye gidicektim bugün eşim yarın gidelim bari bi gün daha sabret dedi peki dedim çok sağol canım benim sen şimdi ne yapıyorsun ?

Kizlar 7.yaptigim test baya silik 8.daha net ama silik 10.bugun baya kirmizi cok mutluyum insallah kanda guzel cikar degerim rabbim hepimize anne olmayi nasib etsin.

Kizlar 7.yaptigim test baya silik 8.daha net ama silik 10.bugun baya kirmizi cok mutluyum insallah kanda guzel cikar degerim rabbim hepimize anne olmayi nasib etsin.

Canımmmmmmm tebrik ederiimm allahım inşallah kucagına tez zamanda almak nasib olsun darısı bizee:)) böyle güzell haberler almak çoookk güzelll))
kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç tane transfer oldu canm?

Canımmmmmmm tebrik ederiimm allahım inşallah kucagına tez zamanda almak nasib olsun darısı bizee:)) böyle güzell haberler almak çoookk güzelll))
kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç tane transfer oldu canm?

Canim cok fazla bilgim yok inan kacinvigun olduguyla alakali ama 1 tane emriyo transfer edildi 3.gun olma ihtimali daha buyuk arsdiklarindan hatirladigim kadariyla ben hala emin olamiyorum acaba jel kullaniyoruzya onun etkisi falan olurmu diye mevlam hepimizr nasib etsin insallah arkadadim

Canım kendini hiç üzme herkeste aynı olmuyo çünkü pozitif düşünmeye çalış biliyorum çok zor bende yaşadım o günleri beklemek ise en zoru Allah sabır versin hepimize. Yarın sen teste ben transfere bugün aradılar yarın transferim var canım bana da dua edin çok heycanlıyım şimdi den bekleme sürecini düşünüyorum Allahım sen hepimize yardım et.Canım hayırlı haberlerini bekliiyorummmmmm.

Silik çizgiyi gördüm canım ve kan tahlilim 118:) çok şükürrr inşallah katlanır değer.. Ben kendimi negatifede hazırlamıştımmm .. 7. Günüm transfer sonrası ne olur bilemiyorum ama 5 yıldır ilk pozitifimi aldım:))) darısı senin ve isteyen herkesin başına canım arkadaşım rabbime sonsuz şükürler olsunn...

Son düzenleme:
yakın zamanda konuya kımse bırsey yazmamıs ama ben yazayım dedım. bugun benım 8. gunum acaba test yapsammı dıye kara kara dusunuyorum....

Ne belirtiler yasiyorsunuz hanimlar transferin 7.gununden sonra. Bende hafif bir kan gelisi oldu kullandigim crinone jel'le birlikte. Bayagi beni tahris etti bu jeller. Pek disari atamiyor vucudum. 12 gunde sadece birkez cikti onda da hafif kan geldi. Endileseneyim mi bilemiyorum. Pekde bir belirti hissetmiyorum

arkadaslar merhaba benimde 2.günüm oldu bugün dün transfer oldu bebisim ama bu gece cok gerildim uykuda gerilmek iyi degilmis die duydum umarım busey olmaz bebisime kaç günde tutunur bebisim bilen varmı

Merhabaa arkadaşlar bu topik suan aktif degil gibi ama takip ettim cok ugurlu gelmis hamisler cok olmus burda pozitifi gorenler masallah. Bende buraya yazmak istedim insallah dönüş yapan olur bende 2.tup bebek yaptim 13 temmuzda yarin 12.gunm ve cok korkuyrm sizce evde idrar testi yapmalimiyim rabbim insallah en guzel sekilde bizleri mukafatlandirir en kisa zamnda mujdeli haberlerle insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…