Aman nazar değmesin eşlerinize...Önceden daha iyiydi sanki...Şimdi en ufak yardımı yok...
Ben annemden de görmedim zaten böyle şeyleri, ben daha çocukken bulaşık yıkatmaya temizlik yaptırmaya çalışırdı...Bana özel yemek yaptığını bile hatırlamıyorum...Hizmetçi olarak gördü hep kızlarını...senağlama senağlama
Neyse annemi hiç anmayayım, o yaram daha büyük...
Ya feraye ya çok tatlısın sen. Boşver demicem inan sinirlenmekte haklısın. Ama ben mesela eşime yardım etmiyo diye çok kızdığımda hep şöyle düşünürdüm. Boşver evde yalnız yaşayan birisin zaten her işi benden başka yapacak yada yapması gereken biri yok. En kısa zamanda acil bir iş varsa yapıp sonra oturup keyfime bakardım. Oda biraz sonra utanırdı. Ya herşeyi sen yaptın falan filan diye. Yani anlıcan boşver. Onlardan gelcek hayır allahtan gelsin.
Ağrın sızın yoksa gerisi önemsiz. Yeterki bebeklerimiz olsun
Canbım benim kıyamam sana, annelerimiz benziyor gerçekten ne kötü insanın dayanağının olmasaması
Ecrin güya istiyo..Benim aklıma şu geliyo, bilmiyorum çok mu manyağım ama ...Sorun spermlerde ya, sanki gebelik olmazsa herşeyi benim üstüme atacak gibi, yani ben sperm verdim, elimden geleni yaptım, tutmadıysa o senle ilgili falan....Söyledim ona bunu, o yüzden mi bu kadar çaba gösteriyorum diyor...Sanki o kadar ilacı iğneyi o yedi...Bunu söyleyince de başıma mı kakıyorsun yediğin ilaçları diyor...
Bak sen de bebek istemediği sonucunu çıkardın, demek tavırlardan bu sonuç çıkıyor di mi...Daha anlatmadığım şeyler de var tabi..
Bu arada msj atmıştım ya, msjdan sonra geldi eve, içerde tv izleyip kuruyemiş meyva yiyor...Bi iki kez de gelip bana '' tavır yapma lütfen, annemin bana ihtiyacı vardı'' dedi...
Ecrin güya istiyo..Benim aklıma şu geliyo, bilmiyorum çok mu manyağım ama ...Sorun spermlerde ya, sanki gebelik olmazsa herşeyi benim üstüme atacak gibi, yani ben sperm verdim, elimden geleni yaptım, tutmadıysa o senle ilgili falan....Söyledim ona bunu, o yüzden mi bu kadar çaba gösteriyorum diyor...Sanki o kadar ilacı iğneyi o yedi...Bunu söyleyince de başıma mı kakıyorsun yediğin ilaçları diyor...
Bak sen de bebek istemediği sonucunu çıkardın, demek tavırlardan bu sonuç çıkıyor di mi...Daha anlatmadığım şeyler de var tabi..
Bu arada msj atmıştım ya, msjdan sonra geldi eve, içerde tv izleyip kuruyemiş meyva yiyor...Bi iki kez de gelip bana '' tavır yapma lütfen, annemin bana ihtiyacı vardı'' dedi...
Bugün transferimin 5.günü...Dün eşim annesinin evine gitti kalmaya...Bugün pazar,tüm gün beni yalnız bıraktı...
Dün meyva soydu , yatak topladı diye bir sürü laf etti...Şimdi de annesinin evine kaçtı, belki birşey isterim, bi işim düşer diye...
Kendisi çok iyi bir iyi gün dostudur, niye şaşırıyorsam, üzülüyorsam...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?