iyi bayramlar herkese benim 28 eylülde tranferim gerçekleşti,2 gün sonra lekelnme ile bir damla kan geldi (daha önceki denememde böyle birşey olmamıştı),belimde ve kasıklarımde ağrılar batışmalar oluyor benim yaşadıklarım bunlar ayın 10 da tahlilim var inşallah güzel haberler veririm sizlere.Transferden sonraki gelişmeleri paylaşırsak eminim diğer arkadaşlara faydalı olabiliriz:CüvCüv::CüvCüv:
hülya35 canım ben mayada yaşadıklarımı anlattım maya bölümünde 1,5 sene öncede vardı bu yöntem simdi yeniymiş gibi tv de konuşuyor hastanede herşey mükemmel ama başarı oranı düşük bana göre ben hata yapmışım şu anda genart da tedavi oldum tahlil sonucunu bekliyorum.
Lekelenme kasık ağrıları göğüste hassasiyet bunlar normal belirtiler sen inan 12. gün tahlilini yaptır.İnşallah hayırlısı olur.Hangi ilaçları kullanıyorsun?
Mrb canım, benim transferden 10 gün sonra çok az kirli kan geldi, telaşlandım hemen hastneye gittim ve yapılan kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim, kanamam 4 gün daha sürdü sonra kesildi. Doktorum bana her kanamanın bir riski vardır o yüzden mümkün olduğunca yavaş hareketler yap demişti. Kanaman geçince normal hayatına dönebilcemi söylemişti. İnşallah sendende hayırlı haber alırız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?