Transferden sonraki gelişmeler

sevgili arkadaşlarım sabah 9 da verdim kanımı saat 14 den sonra belli olur dediler ama az önce aradılar sonuç hiç de iç açıcı değil 11 çıktı yarın belki tekrar kan isteyebilirlermiş ama ben bittim buraya kadar umarım sizlerden iyi sonuçlar alırız hepinizi öpüyorum:1no2::1no2::1no2:

CANIM HEMEN BIRAKMA KENDİNİ 5 ÜSTÜNDEKİ SONUÇLAR OLUMLUDUR İNŞALLAH YARIN DEGERİN ÇOK DAHA GÜZEL ÇIKAR BOL BOL DUA ET CNM RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH :teselli::teselli:

canım dur bakalım bir dakika 11 kötü değil umut var şimdilk.İkinci testi mutlaka yaptır. İnşallah geç tutunmuştur annesine.Moralini yüksek tut bırakma kendini.

Doktorum Sarp bey le konuştum 11,5 negatif bir sonuç değil dedi kesin sonuç için yarın tekrar kan vermem için çağırdı eger değerlerim artarsa pozitif dedi ama artmazda azalırsa sonuç negatifmiş ama beni şimdiden negatif sonuç alanlar listesine ekleyebilirsin mehay cım benim hiç ümidim kalmadı

hayırlısı olsun demek geliyo içimden ihşallah bebegin tutunmuştur sana yarın tahlil sonucun yüksek çıkar ihşaallahhhhhhhhh hayırlı haberlerini bekliyoz her şey gönlünce olsun

Canim ne kadar aci cektigini anlayabiliyorum bende bunlari yasadim 10 gun once hemde cok agir bir sekilde ama benimki negatifti kesindi sonuc..seninki pozitif bence benimki 11 ciksaydi senin kadar umitsiz olmazdim sende olma canim..dua et yukselsin..insallah yukselecek moralini yuksek tutmaya calis...

merhaba ben de genart da tedavi oldum ve sonucum pozitif fakat 17.günümde kanamam oldu.

kayyra ümitsiz yaşanmaz ben de ümitsizim ilk değerim 100 idi 3 gün sonra 336 çıktı aynı günün gecesi kanama ama sonuç yarın belli olacak.Allah'ım isteyen herkese sana ve bana da versin insallah.

Arkadaşlar ben hala hastalanmadım akşam çok başağrım vardı ama biraz dayanmak istedim fakat çok ağrıyordu dayanamadım ağrı kesici içtim bu sabah kalktığımda başım ağrımıyordu ne zaman hastalanırım acaba negatif sonuçtan sonra geçen ayki adet günüm 12 eylül sizlerden yardım bekliyorum
gen-art ta tedavi görenler transfer den önce embryo ya lazerle traşlama yada transfer sırasında rahim duvarını lazerle delme işlemi yapılıyormu bileniniz varmı?ben böyle bir şey hatırlamıyorum soran yada bilen varmı? bu yöntemler yeni çıkmış internette araştırdım sadace kıbrıs ta bir tüp bebek merkezinde yapılıyor nordcprusta daha fazla bigisi olan varmı?

dün beta hcg değerim 75 e düşmüş ve tahmin ettiğim gibi yine olmadı.Düşük yapmışım.
Kayyra umutsuz yaşanmaz demiştim fakat benim de çok umudum kalmadı.Yine de umudumuzu yitirmemeye çalışalım.

sizlerin yaşı küçük tür belki olur ben birde kendi imkanlarımla yaptırıyorum benim için hertürlü yıkım oluyor son şansım dı ama olmadı içimde kalbimde kocaman bir yara var canım çok acıyor herşey hayallerimde kaldı hiç bir zaman kucağımda bebeğim olmayacak onun kokusunu hiç bir zaman koklayamayacağım ona dokunamayacağım yani hiç bir zaman anne olamayacağım Allah hiç bir kadına bu duyguyu yaşatmasın ne eşimde ne bende hiç bir sorun yok durum böyle iken bu duruma düşmek bende sizlerle mutlu olacağım artık inşallah benim yaşadıklarımı hiç birinize yaşatmaz:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun.hayırlısı böyle demekki.. bende senin yaşadıklarını yaşadım hatta birkaç saat önce aglıyordum ama şuan o buhran hali geçti şükür.şöyle düşünsen çok daha iyi bence::::
bizler rabbimin elinde terzinin elindeki kumaş gibiyiz.terzi nasıl kumaşı istedigi gibi keser ve biçer bizlerde rabbimin rızasına boyun egmeliyiz. ''o dileyince hesapsız var eder'' bu beni herzaman kendime getiriyor.

kayyra
cok uzgunum yazdıklarını okudum cok kısa bir zaman once bende yasadım aynı uzuntuyu ama bir kısının daha yasadıgını duymak beni cok cok cok uzuyor.gonul istiyor tup bebek calısmaları hızla ilerlesin ve basarı sansları kat kat artsın ve gozu yaslı anne aday adayları azalsın
Hep onu geciriyorum aklımdan herhalde zengin olsam omrum boyunca denerdim ilaclar mudaheleler beni yolumdan saptırmazdı ama degilim ve beni kısıtlayan birtek bu senin gibi ama uzulmuyorum.
bebegim olana kadar para kazanma fırsatımı elim ayagım tuttukca kullanıcam tabiki allah izin verdikce.
sevgiler

Sevgili arkadaşlar lütfen umutsuzluğa kapılmayın benim ablam da bende çocuğumuz olmuyo yalnız ben33 o 40 yaşında yeni evlendi ama o kadar istiyoki bi çocuğu olsun ben bazen onu teselli edeyim derken kendimi unutuyom bide onun kocasının ilk karısında 2 kızı var ama şirret kızlar ablamda kendi çocuğu olsun istiyo ama nafileeee herşey ALLAH tan dünya bi sınav yeri herşeye rağmen oda bende hep umutluyuz

kıbrıs ta tüp bebek yaptıran arkadaşlar varmı? hangi merkezi tavsiye edersiniz? başarı oranı nasıl? lazerle tomurcuklanma yöntemi uyguluyormu?bana bilgi verirseniz sevinirim

kıbrıs ta tüp bebek yaptıran arkadaşlar varmı? hangi merkezi tavsiye edersiniz? başarı oranı nasıl? lazerle tomurcuklanma yöntemi uyguluyormu?bana bilgi verirseniz sevinirim

Kayraa selam

benım 5. denemem olucak canım
Kıbrıs doktoru Halil İbrahim Tekın beyde deneyeceğim kendı yumurtan ve eşimin spermı olacağı için işlemlerı istanbulda yapacak www.kibristüpbebek.com bu hastenenın doktoru telefonları var ararsan sana yardımcı olurlar

merhaba sedayıldız cevabın için teşekkürler ama verdiğin adrese giriyorum çıkmıyor acaba bir hata mı var birkez daha yazarsan sevinirim sen tedaviye başladınmı hangi ilaçları kullanıyorsun bana ara ara bilgi verirmisin tedavin ne aşamada sana maddi olarak ne kadara mal olacak bilgilendirirsen çok memnun olurum :teytey:

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benim sorunum 3 kez tüp bebek denedim sonuç negatif şimdi yeniden başladım sizinle paylaşmak isterim yaşadıklarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…