sevgili arkadaşlarım sabah 9 da verdim kanımı saat 14 den sonra belli olur dediler ama az önce aradılar sonuç hiç de iç açıcı değil 11 çıktı yarın belki tekrar kan isteyebilirlermiş ama ben bittim buraya kadar umarım sizlerden iyi sonuçlar alırız hepinizi öpüyorum:1no2::1no2::1no2:
Doktorum Sarp bey le konuştum 11,5 negatif bir sonuç değil dedi kesin sonuç için yarın tekrar kan vermem için çağırdı eger değerlerim artarsa pozitif dedi ama artmazda azalırsa sonuç negatifmiş ama beni şimdiden negatif sonuç alanlar listesine ekleyebilirsin mehay cım benim hiç ümidim kalmadı
hülya35 canım ben mayada yaşadıklarımı anlattım maya bölümünde 1,5 sene öncede vardı bu yöntem simdi yeniymiş gibi tv de konuşuyor hastanede herşey mükemmel ama başarı oranı düşük bana göre ben hata yapmışım şu anda genart da tedavi oldum tahlil sonucunu bekliyorum.
dün beta hcg değerim 75 e düşmüş ve tahmin ettiğim gibi yine olmadı.Düşük yapmışım.
Kayyra umutsuz yaşanmaz demiştim fakat benim de çok umudum kalmadı.Yine de umudumuzu yitirmemeye çalışalım.
kıbrıs ta tüp bebek yaptıran arkadaşlar varmı? hangi merkezi tavsiye edersiniz? başarı oranı nasıl? lazerle tomurcuklanma yöntemi uyguluyormu?bana bilgi verirseniz sevinirim
Kayraa selam
benım 5. denemem olucak canım
Kıbrıs doktoru Halil İbrahim Tekın beyde deneyeceğim kendı yumurtan ve eşimin spermı olacağı için işlemlerı istanbulda yapacak www.kibristüpbebek.com bu hastenenın doktoru telefonları var ararsan sana yardımcı olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?