Transferden sonraki gelişmeler

ayın 10 unda cuma günü yaptıracağım ben yarın yaptıralım diyorum ama eşim 1 gün daha bekle olumsuz sonuç alırsan moralin bozulmasın diyor acaba idrar testimi yapsam bilemedim akşam rüyamda denizde yunus balıklarını dans ederken gördüm bazıları kıyıya vuruyordu bir tane erkek çocuğu da onları tekrar denize atıyordu hayırdır inşallah çok heyecanlıyım ve de çok korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

umarım senin için hayırlısı olur ve bebişini kucağına alırsınnn bende 18 ekimden sonra iğnelere başlıcam allah hepimize gönlümüzdekini versinnnn

teşekkür ederim şekercim ve sevimlicim zaten yarın gideceğiz çok az kaldı düşünmemeye çalışıyorum ama kasıklarımdaki ve belimdeki ağrılar hatırlatıyor genelde de günü uyuyarak geçiriyorum düşünmeye fazla zamanım kalmıyor neyse tekrar teşekkürler umarım emeklerimiz boşa gitmez

kayyra testi sabahmi yaptiracaksin yarin...insallah guzel haberlerle donersin....

aminnnnnnnn umarım bizede umut olursun güzel haberlerinle bütün dualarımız seninle

evet canım özellikle sabah 8 30 da merkezde olacağım inşaallah bir tanem 2. gündeki kanamam dan başka bir şey olmadı ama yinede belli olmaz çok korkuyorum
sen nerde oturuyorsun gerçekten fransa damı nerde tedavi gördün aslen nerelisin çok mu soru sordum afedersin cevaplamak zorunda değilsin iyi dileklerin için teşekkür ederim yarın hepinizin kalben yanımda olduğunuzu biliyorum şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum umarım hayırlısı neyse o olur

canim bence sen hamilesin..ikinci gundeki kanaman yerlesme kanamasiydi ve degerin oldukca yuksek cikicak...evet fransadayim..burda tedavi gordum..aslen istanbulluyum..

1-2 damla pembe geldi sonra çok az kahve rengi lekelenme oldu ama 1. transferimden sonra bu 1-2 damla kan gelmişti bu son transferimde yumurta toplandıktan sonra kan hiç gelmedi zaten kan yumurta toplanan yerden geldi kasıklarımda acı vardı embryoları yerleştirdikleri yerde değil neyse herşey yarın belli olacak zaten

inş hakkında hayırlısı olsun canım bende ilk tüp denememı agustosda denedim transferım gerçekleşti ve ben 12 yattım hiç birşey yapmadım ne bir kanama oldu ne birşey ama kasıklarımda agrılar oluyordu belım kasılıyordu çok sürekli brişeylere aşeriyordum sankı ama 12 agustosda hast gittigimde sankı orda bittim gün oldu meleklerım tutmamışdı çok büyük bir yıkım yaşşadım ben kendımı çok şartlandırmışdım kesın oldu var diye o yüzden bunalım lı bir ay geçirdim ama sagolsun arkadaşlarımın sayesinde kendıme geldim ben bebegim online sitesi ne üyeyim orda bir çok arkadaşım oldu buraya ara sıra bakıyorum ama burası biraz karışık gibi sankı işte öyle kayracım ve senın yazını okudum sankı kendımmış gibi hissetttim inan sankı ben yaşıyormuşum gibi oldum inş canım yarın haberlerle gelirsin buraya ama sana söylıyım bak kendını fazla adepte etme sonra üzülme ben bu hafta 2 denemem için gün aldım raporum da onaylandı hayırlısı ile bugün hast deydim 20 gün sonra ilaç raporum çıkıcak hayırlısı ile 2 denemem de allah hayırlısını versın banada inş

teşekkür ederim inşaalah Allah yüzümü güldürsün düşmanlarımı sevindirmesin.Yumurtalarım kadir gecesi bölündü mübarek gecenin hatırına Allahım bebişlerime hayat versin bana da anneliği tattırsın ben gurbetteyim burda kimsem yok eşimden başka annem ve kardeşlerim gurbette babam toprak altında onları tahmin edemiyeceğiniz kadar çok istiyorum inşaallah beni terk etmemişlerdir onlara anlatıcak çok şeyim var neyse çok duygusallaştım hepinizi öpüyorum bana dua edin

kayracım rüyan hayırlı görünüyor valla gerçek söylüyom bende rüyalarımda balıklar, deniz görüyodum.balık nasip kısmet derler.inşallah sende hayırlısıyla hamişsindir.benim transferimin 7ci cünü kanamam başlamıştı iki gün boyunca yoğun kanamam olmuştu ama şükürler olsun bebişim tutunmuş.hiç telaşlanma zamanında kan testini yaptır.inşallah annesindir.:1hug:

kayyra canım iii haberlerle gelirsin inşallah bende meraklandım doğrusu allah hayırlısını verir inşallah

kayyra yazdıklarını okuyunca tutamadım kendimi allahım umarım seni yarın sevinçli haberlerle yanımıza gönderir ve hepimizide inşallah ve seninde dediğin gibii sevmeyenleri güldürmez halimzeee kendine çok dikkat et yarın hamiş olarak aramıza bekliyoruz seniiiii

Sevgili Kayra arkadaşım o kadar güzel hayırlı bi rüya görmüşsünki ben eminim ki harika olumlu bi sonuç alcan sen ve burda seni herkes tebrik edcek bak gör bu rüya nasıl güzel ya bak gör demedi deme a.s.

kayyracim sanirim sonuc sevindirici degil o yuzden girmedin foruma...seni merakla bekliyoruz...

inşallah güzel haberlerini verirsin merakla bekliyorum, ama içime güzel şeyler doğmuyor değil. hadi inşallah bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…