mehay canım 8.günüm inşallah olur diye ümit ediyorum
evet canım özellikle sabah 8 30 da merkezde olacağım inşaallah bir tanem 2. gündeki kanamam dan başka bir şey olmadı ama yinede belli olmaz çok korkuyorum
sen nerde oturuyorsun gerçekten fransa damı nerde tedavi gördün aslen nerelisin çok mu soru sordum afedersin cevaplamak zorunda değilsin iyi dileklerin için teşekkür ederim yarın hepinizin kalben yanımda olduğunuzu biliyorum şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum umarım hayırlısı neyse o olur
ayın 10 unda cuma günü yaptıracağım ben yarın yaptıralım diyorum ama eşim 1 gün daha bekle olumsuz sonuç alırsan moralin bozulmasın diyor acaba idrar testimi yapsam bilemedim akşam rüyamda denizde yunus balıklarını dans ederken gördüm bazıları kıyıya vuruyordu bir tane erkek çocuğu da onları tekrar denize atıyordu hayırdır inşallah çok heyecanlıyım ve de çok korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür ederim inşaalah Allah yüzümü güldürsün düşmanlarımı sevindirmesin.Yumurtalarım kadir gecesi bölündü mübarek gecenin hatırına Allahım bebişlerime hayat versin bana da anneliği tattırsın ben gurbetteyim burda kimsem yok eşimden başka annem ve kardeşlerim gurbette babam toprak altında onları tahmin edemiyeceğiniz kadar çok istiyorum inşaallah beni terk etmemişlerdir onlara anlatıcak çok şeyim var neyse çok duygusallaştım hepinizi öpüyorum bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?