evet haklısın idrar testinde çıkmayınca insanın morali düşebiliyor o yüzden kan testi gününü beklemek en mantıklısı zaten bugünü saymazsam 1 günüm kaldı.Allah herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı eder inşallah.senin test sonucun anladığım kadarıyla pozitif değilmi Allah kucağına almayıda nasip etsin sende belirti varmıydı?:Saruboceq::Saruboceq:
az kalmış canım sabret inşallah güzel heberler alacaksın. dediğin gibi inşallah herkez olumlu sonuçlar alırlar Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın herkezin yüzünü güldürsün. Allah a şükür benim sonucum pozitif amin canım inşallah hayırlısı kucağımıza alırız Rabbimin izni ile. canım bende pek bi belirti yoktu o yüzden deli olacaktım ama umudumu kaybetmedim tabii sadece adet olacakmışım gibi sancım vardı kasıklarım ve belim ağrıyordu sürekli ve bu beni çok korkutuyordu ama bi çok kişi bebek yerleşiyordur falan dedi oda bana umut oldu tabii, şu an 2 buçuk aylık olduk Allah a şükür ama hala aynı sancılarım var.dr. ilk 3 ay bu sancıların normal oldugunu söyledi. Biliyorum beklemek insanı deli ediyor ama inşallahhh bekleyen herkez müjdeli haberler alır. kanaman yoksa anlattığım şikayetler varsa hamile olabilirsin canım inşallaahhhh. :)) güzel haberlerini bekliyorum banada haber veririsen çok sevinirim Rabbim yardımcın olsun