selam arkadaşlar ben sebepsiz infertiliteyim, bu ilk denemem, anatolia tüp bebek merkezinede tedavi görüyorum drum Bülent Traş, perşembe yumurtalarım toplanacak pazar da transferim olur galiba,
tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar sizden ricam, transfer sonrası nelere dikkat edelim, bizlere neler önerirsiniz?
selam arkadaşlar ben sebepsiz infertiliteyim, bu ilk denemem, anatolia tüp bebek merkezinede tedavi görüyorum drum Bülent Traş, perşembe yumurtalarım toplanacak pazar da transferim olur galiba,
tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar sizden ricam, transfer sonrası nelere dikkat edelim, bizlere neler önerirsiniz?
merhaba Arkadaşlar , benim transferim dün yapıldı.ancak opu işleminde edindiğim kasık ağrısı gün geçtikçe hafiflemiş olsa da göğüslerimin şişkinliği ve acısı arttı. birkaç gündür kasıklarımda sürekli bir regl ağrısı gibi ağrı var ve transfer sonrası yani bugün bu ağrı sağlı sollu iki katına çıktı ... sürekli olmasa da evde yatar vaziyette geçiriyorum . ancak bu sağ tarafımdaki ağrı beni artık baya zorluyor e hatta ince kasılmalara sebep oluyor. buna benzer hissedenlerimiz var mı ? veya bu ince ağrılar birşeyin habercisi olabilir mi :) ( not. bana 2 tarnsfer yapıldı ve blastosist oldu )
merhaba canım.benim toplama işlemim cumartesi günü oldu.pazartesi günü ağrılarım bitmişti.salı günü de transferim oldu.bana 3 embriyo koyuldu.bugün senin dediğin gibi
kasıklarımda kasılmalar var. nedenini bilmiyorum.evdeyim genelde yatar vaziyetteyim.
merak ediyorum acaba tutunmak için mi çabalıyorlar o yüzden mi bu ağrım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?