Merhaba arkadaşlar, hepinizin tedavisi hayırlı uğurlu olur inşallahh.. Bende çok okudum bu topikleri halada okuyorumm. Buranın yeri ayrı gerçekten.. Negatif yönleri bir kenara bırakıp hep pozitif olanları aklımda tutmaya çalıştım tüm tedavimiz boyunca.. En önemlisi moral derlerdi hakkatende herşeyden çok önemli.. Transferden sonra hep sevdiğiniz şeylerle uğraşmaya çalışın onları yapın ama kendinizi yormadan.. İstedğiniz filmi izleyin yatarak kitap okuyun dergi alın ve mümkün oldugunca belirti aramamaya çalışın biliyorum çok zor bende karnım şişse niye , kramp girse acabamıki çok derdim.. Ama ilk 2 ayımızda dahi hiçbir belirti yoktu. Sadece ultrasonda ve kanda görünüyordu düşünün artık.. Bende anatoliada bülent beyin hastasıydım. Benimde yumurtalarımı mehtap hanım topladı.. Oda iyi bir doktormuş içiniz rahat etsin.. Transferimede Bülent hoca girdi. Zaten çok kısa bür süre içinde yapılıyor transfer işlemi.. Mümkün oldugunca size söylenen saatten önce 2 litre su içmiş olmanız gerekiyormuş idrara sıkışık olmanız için, anatoliada hemşire söylemişti banada.. Oyüzden su içmeyi son ana bırakmayın sakın.. Mümkün oldugunca pozitif girmeye çalıştım arkadaşlar.. İşlem öncesinde önlük giydiriyorlar, o önlügümle kendimi hamile hissetmeye çalıştımm. Yanımda benden önce bir arkadaş vardı orada tanıştık onada moral olmaya çalışırken kendimede moral vermeye çalıştım ve bol bol dua ettim.. Transfer işlemimde anesteziye filan gerek kalmadı, 10 dk sürmedi bile, idrarada sıkışmıştım zaten.. 3 embriyo transfer edildi. İçinize bıraktıktan sonra ultrasonda bile gösteriyorlar :) Sonrasında odaya aldılar bizi ve hiç kımıldaman yattım yaklaşık 40 dk filan.. tuvaletede gitmedim ama benimle olan arkadaş ördek getirmişler yapmıştı idrarını ona onunda tuttu buarada :) sonrasında misafirhaneye gittik anatolianın ama mümkün oldugunca yavaş hareket ettik.. arabayla giderkende yavaş sürdüler.. merdivenleri iki ayagımla tek tek çıktım ikinci kata kadar, sonrasındada o gün boyunca uzandım.. Buarada kabız olmamak adına kuru kayısı yemiştim çokçana bu seferde ishal oldum, dengeyi saglamak çok zor gerçekten.. tüm gece 6-7 defa tuvalete gitmek zorunda kaldım yataktan kalktıgım içinde çok içim sızladı ama Allaha emanettik artık.. 3 gün daha kaldık misafirhanede, yemege ve tuvalete kalktım, eşim ve oradaki aileler çok yardımcı oldular sagolsunlar.. yatakta sıkıldıkça tv karşısında üzerimize battaniyeler örterek mümkün oldugunca yatarak olmadı ayaklarımızı uzatarak geçirdik 3 günümüzüde... Ankara dışından gittiğimiz için 4. gün evimize dönmeye karar verdik otobüsle geldik 4 saat yolculuk yapmak zorunda kaldık.. Otobüste her türlü oturuşu denesemde yollar kötüydü en iyisi normal oturuş şekliydi koltuguda yatırıp belime destek koydum arkadaşlar ve evimize geldik.. Sonraki günlerdede yavaş yavaş ayaga kalktım. Çalıştıgım için işe bile gittim ama her fırsatta masanın altına sehpa koyup ayaklarımı uzatarak oturdum. Dinlendim bolbol yormamaya çalıştım. Ağır kaldırmadım. Ve 13. gün mutlu haberi aldım çok şükür arkadaşlar Allahım hepnize nasip etsin gönülden dua ediyorum gerçekten.. Bizi ancak bizim gibi yaşayanlar anlayabilir.. Hamile haberimden 3 hafta sonra ikiz oldugunu öğrendik :) 3. keseyi merak ediyordum arada aklıma takılıyordu noldu diye.. Şimdi 13. haftamızdan gün alıyoruz ve son bir haftadır kanama yaşadıgım için rapor aldık dinleniyorum evde bol bol, doktorlar 3 keseden kaynaklandıgını tutundugunu ama içinde bebek gelişmedigini söylüyorlar.. Diger iki kardeşine yer açmış o yumişimde.. Geçecek inşallah dua ediyorum bol bol dinleniyorum sadece wc ve yemek için kalkıyorum.. Birde arkadaşlar son olarak tavsiyem gününden önce test yapmayın sakın... Sabredin kafanızı bulandırmayın hiç.. Hele idrar testi, ben 13. gün kanda 116 çıkmış olmasına ragmen merakımdan idrar testi yaptım ogün negatif çıkmıştı.. Çok geç çıkabiliyor idrarda.. Bekleyin doktorunuzun dediği tarihi moral açısındanda önemli.. Zaman öyle çabuk geçiyorki her aşama sonrasında başka bir aşamaya geçtiğimiz için hep bir nedenimiz oluyor sabredebilmek için.. Herşeyiyle çok zor yaşadıklarımız ama inşallah hep birlikte mutlu sona ulaşır bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder Allahım.. Sevgilerimle..