Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Humus tatlım ne zman oldu tarnsferın benımde batmalarım var agrı seklınde degıl yanı 3.gunum bugun ...gogus uclarım acıyor ama ıgneden dolayı olabılırmıs dedııgım gıbı agrı seklınde degılde ıgne batmaları seklınde agrılarım var 23 ocak test tarıhım

demetçim benim transferim dün oldu . ve şuanda heryerim dökülüyor sanki bi ton dayak yemişim de halim kalmamış heryerim acıyor ... test günüm 22 ocak ama ben idrar testine kafayı takmış durumdayım :)

Pekı dondurulmuslarla mı denedın yoksa toplama ıslemınden hemen sonramı transferın oldu bılgı verırımısın

Valla ben ohss oldugum ıcın donduruldu 3 tanesı transfer edıldı bırı 7 hucrelı ıkısı 6 hucrelı bakalım hayırlısı olsun kasıklarımda batmalar dısında bel agrısı ve goguslerde hassasıyet var ıgneden sanırım

demet_yaren test günümüz seninle aynı.hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz.

slm arkadaşlar bende yazınızı okudum tam benim sorunum bu topigi açtıgınız için çok teşekkürler.bende transfer oldum şimdi beklemedeyiz inşallah hepimizin yumoşu tutar

amın tatlım nerde oldu senın transferın bı degısıklık hıssedıyormusunn

ben izmir'deyim canım.kent hastanesinde tedavi gördüm.2.günümdü bugün.kasıklarımda ağrı var. belirti aramak istemiyorum ama elimde değil ki.sen nerede tedavi gördün.ne hissediyorsun? sen de var mı bi değişiklik? olumlu düşünelim ki iyi haberler alalım inşallah.

ya bende oyle aman aman bı belırtı yok gogus uclarım agrıyo ama kullandıgım prognex ıgneyle alakalı olabılır ..kasıklarımda ıgn e batmaları var baska da bırsey yok ....tedavımı transferım umut tup bebek merkezınde oldu dr suleyman bey dı

merve tatlım ıkımızın aynı gun sanırım pzartesı oldu benım transfer nerde oldu senın tedavın tatlım neler hıssedıyorsun sımdı belırtı gıbı bırseyler varmı

merve canım ben amerikan hastanesinde yaptırıyorum tüm işlemlerimi dr. senai aksoy . bugün neredeysehiç ağrım yok gibi birşey acaba noldu ağrı olması mı normal olmaması mı bilmiyorum kafam çok karışık daha çok da zamanım var poffs yardımcı olabilir misiniz? şişkinliğim de indi ,ağrılarım bitti his mis kalmadı

ya ben şimdi birşeyin farkına vardım bana hemşireler vajinal jeli sabahları bir kez alın dediler ama verdikleri genl kural sayfasında sabah akşam 1 yazıyordu ama ben iki gündür akşamları yapmamış oldum çok korkuyorum ya birşey olur mu dersiniz ağlak var ...

tatlım sana bıtek jel mı verdıler ben ıgne olarak kullanıyorum sen prognex ıgne kullanmıyormusun

yok sadece cirone vajinal jel ve elevit folik asit kullanıyorum . ama günde iki kez kullanmam lazımmış

hımmm ben estrofem hap la prognex ıgne kullanıyorum dr sor bısey olurmuymus kullanmadın dıye

merve tatlım ıkımızın aynı gun sanırım pzartesı oldu benım transfer nerde oldu senın tedavın tatlım neler hıssedıyorsun sımdı belırtı gıbı bırseyler varmı

demet yaren canım benim cuma günü transfer oldu bugün 7,gün oldu,anatoliada oldum canım ama çok agrım oldu üç günsancı çektim sonra gazi ünverstee sevk ettiler en feksiyon kapmışım iki gün yattım şimdi çok şükür iyim birde size şunu sorcam idrar sıkışkın gelin demişti benim az oldu suni verdiler transferden sonra bir saat yatıp kalktıktan sonra hafif pembemsi kan geldi arkadaşlar tedirginim bilmiyorum neden

canım bend anatoliada bülent tıraş tı canım benim agrım çok oldu ama dr bana agrı ile emriyonun hiç alakası yok dedi sadece yumurta çoktoplayınca agrı olur dedi dr hava alır dedi kalan yumurtalar büyor dedi onlar geri küçülünceye kadar agrı olur dedi benim idrar yolu enfek siyonum oldu oyüz den çok ağrımoldu işallah hepimizinyumoşları tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…