Humus tatlım ne zman oldu tarnsferın benımde batmalarım var agrı seklınde degıl yanı 3.gunum bugun ...gogus uclarım acıyor ama ıgneden dolayı olabılırmıs dedııgım gıbı agrı seklınde degılde ıgne batmaları seklınde agrılarım var 23 ocak test tarıhım
Humus tatlım ne zman oldu tarnsferın benımde batmalarım var agrı seklınde degıl yanı 3.gunum bugun ...gogus uclarım acıyor ama ıgneden dolayı olabılırmıs dedııgım gıbı agrı seklınde degılde ıgne batmaları seklınde agrılarım var 23 ocak test tarıhım
demet_yaren test günümüz seninle aynı.hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz.
amın tatlım nerde oldu senın transferın bı degısıklık hıssedıyormusunn
ben izmir'deyim canım.kent hastanesinde tedavi gördüm.2.günümdü bugün.kasıklarımda ağrı var. belirti aramak istemiyorum ama elimde değil ki.sen nerede tedavi gördün.ne hissediyorsun? sen de var mı bi değişiklik? olumlu düşünelim ki iyi haberler alalım inşallah.
yok ilk öicro denememiz zaten . 5 . gün transferi benimki . senin nasıl oldu ?
merve tatlım ıkımızın aynı gun sanırım pzartesı oldu benım transfer nerde oldu senın tedavın tatlım neler hıssedıyorsun sımdı belırtı gıbı bırseyler varmı
merve canım ben amerikan hastanesinde yaptırıyorum tüm işlemlerimi dr. senai aksoy . bugün neredeysehiç ağrım yok gibi birşey acaba noldu ağrı olması mı normal olmaması mı bilmiyorum kafam çok karışık daha çok da zamanım varpoffs yardımcı olabilir misiniz? şişkinliğim de indi ,ağrılarım bitti his mis kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?