Transfere geri sayim

Bende sudoku var :) dun 25tane cozmusum tek seferde bolca sut iciyorum taze portakal suyu kuru incir kayisi dut siyah kuru uzum falan yiyorum yemek olarakta ne bulursam :)

Kizlarrr cok nadir olmak uzerekalbim bazen pit pit pit die hizlaniyo hic boylr olmazdi :) niden acep

arkadaşlar adetin 17. günü bugün gittim lucrin başladık diğer adette esrofem başlanacak bakalım hayırlısı iki adet miniğim var üçüncü gün embriyosu Allahım inşaallah nasip eder
Merhaba canım bende pazartesi lucrine baslicam sanada mi uzun protokol uygulanacak ? Bende 21.gün baslicam lucrine

Kızlar az önce klinikten geldim akşam kanamam olmuştu ve çok korkmuştum.. kan tahlili yaptılar ama betaya bakılmadı test günüm olmadığı için.. az önce aradılar artık kanda hangi değerlere bakıldıysa değerler super dediler. Bugünden itibaren 7 gün iğne yapıcam..pzt test günüm İnşaAllah mutlu haberler alırım.. bu yolda rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün

Ben de aynıyım canım kasıklarım ağrıyor hafiften. Birazcık da göğüslerim ama seviniyorum ben yerleşiyor bebişim diye :) inşallah güzel haberler alırız canım benim
Ben sevinemiyorum canim ya adet olcakmısım gibi ama ins yerlestigi içindir

Canım gecmis olsun ins mutlu haberler alırsın kaçıncı günün bugün

Merhaba canım bende pazartesi lucrine baslicam sanada mi uzun protokol uygulanacak ? Bende 21.gün baslicam lucrine
yok canım dondurulmuş tedavisi uygulanacak bakalım hayırlısı senin tedavinde hayırlı olsun rabbim bol embriyolu bir dönem ve güzel bir hamilelik süreci ve göz aydınlığı evlat nasip etsin

Ayyy aynı zaman mı denk gelmiş :) Bugün gittim, cumartesi opu dedi. Sen gittin mi ?

@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile yaş:37
hazellesare : hamile Yaş:34
N Nagihan2626 :sonuc bekliyor
Bebekimsin :sonuc bekliyor
@Emelcixx : sonuc bekliyor yas:27
sncsnc : sonuc bekliyoryaş:29
E Ececim : 28 ekim test yaş:35
S sedoshhh123 :sonuc bekliyor yaş:30
ADASU84 :1kasim test yaş:32-ANKARA-opel servisinde ön muhabeci
Elos35 :3kasim test yaş:28
Alwin48 :Sonuc bekliyor yaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında yaş:26
M meydanaz :27 ekim transfer yaş:27
A Aveline : 2 kasım transfer yaş:34
S seryu :tedavi asamasında yaş :30
@nisandeniz :29 ekim opu yaş:30
G Gulsumiklima : 31 ekim test yaş:35
S Serapdmr : 25 ekim transfer yaş:30
Genczey : 2 kasım test
Buseferolurmu : 28 ekim opu
S Sellbiyolog : 30 ekim test

arkadaşlar yanlışlık ya da değişecek bir durum varsa beni etiketleyin düzelteyim.
eklenmek isteyen arkadaşlarda tarih verip etiketlerseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…