- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #2.181
Bende sudoku var :) dun 25tane cozmusum tek seferde bolca sut iciyorum taze portakal suyu kuru incir kayisi dut siyah kuru uzum falan yiyorum yemek olarakta ne bulursam :)Canım bebişlerin sımsıkı tutunsun inşallahkendini çok fazla dinlememeye çalış yoksa vakit geçiremezsin. Ben örgü örmüştüm eğlenceli oluyor tavsiye ederim bugün de okula başladım burda daha çabuk geçiyor vakit :)
Merhaba canım bende pazartesi lucrine baslicam sanada mi uzun protokol uygulanacak ? Bende 21.gün baslicam lucrinearkadaşlar adetin 17. günü bugün gittim lucrin başladık diğer adette esrofem başlanacak bakalım hayırlısı iki adet miniğim var üçüncü gün embriyosu Allahım inşaallah nasip eder
Ben sevinemiyorum canim ya adet olcakmısım gibi ama ins yerlestigi içindirBen de aynıyım canım kasıklarım ağrıyor hafiften. Birazcık da göğüslerimama seviniyorum ben yerleşiyor bebişim diye :) inşallah güzel haberler alırız canım benim
Canım gecmis olsun ins mutlu haberler alırsın kaçıncı günün bugünKızlar az önce klinikten geldim akşam kanamam olmuştu ve çok korkmuştum.. kan tahlili yaptılar ama betaya bakılmadı test günüm olmadığı için.. az önce aradılar artık kanda hangi değerlere bakıldıysa değerler super dediler. Bugünden itibaren 7 gün iğne yapıcam..pzt test günüm İnşaAllah mutlu haberler alırım.. bu yolda rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün
Bugün 10.gün canım. Rabbim herkese beklediği mutlu haberi duymayı nasip etsin..Canım gecmis olsun ins mutlu haberler alırsın kaçıncı günün bugün
yok canım dondurulmuş tedavisi uygulanacak bakalım hayırlısı senin tedavinde hayırlı olsun rabbim bol embriyolu bir dönem ve güzel bir hamilelik süreci ve göz aydınlığı evlat nasip etsinMerhaba canım bende pazartesi lucrine baslicam sanada mi uzun protokol uygulanacak ? Bende 21.gün baslicam lucrine
Kızlar kızlar kızlar :)
Cumartesi günü yumurtalarım toplanacak . Çook heyecanlıyım
Ayyy aynı zaman mı denk gelmiş :) Bugün gittim, cumartesi opu dedi. Sen gittin mi ?Canım iyi günlen ben de dün gittim kontrol için herşeyin iyi olduğunu söyledi, kaç yumurta olduğunu söylemedi, perşembe gel dedi aynı durumda gibiyiz, cumartesi opu olur mu diyosun :)) hakkında hayırlısı olsun şimdiden
Hadi hayırlısı günler geçmez şimdi sana :)Kızlar kızlar kızlar :)
Amin canım cumlemizin inşallahyok canım dondurulmuş tedavisi uygulanacak bakalım hayırlısı senin tedavinde hayırlı olsun rabbim bol embriyolu bir dönem ve güzel bir hamilelik süreci ve göz aydınlığı evlat nasip etsin
Ay canım daha başındayız. Daha bir sürü aşama var. Nasıl geçecek zaman bilmiyorum ama güzel bir bekleyiş :)Hadi hayırlısı günler geçmez şimdi sana :)
Hayırlı olsun canımKızlar kızlar kızlar :)
Hayırlı olsun canım
Olmuşlar canım. Yirmi civarı dedi :)Hadi hayirlisi canim umarim birsuru yumurtan olur ve hepiside kocaman olurlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?