Transfere geri sayim

Kacinci gun canim senin bu gun.benimde dundu transfer ama aksam esimle tartistik butun moralim motivasyonum dustu,umutsuzluk coktu ustume daha ilk gunden ama kendimi zorluyorum olumlu olmak icin
Bugün 4.günüm canım pozitif düsünmek gerekiyor ama olmuyormus gerçekten sende strese girmemeye calıs ah bu esler bende ilk gün tartısmıstım

Bugün transferide sayarsak 5.gün kasıklarımda yanma oluyor birde gögüslerim şiş adet mi olcam ya kafayı yicem sizde durumlar nasıl kızlar

Bugün transferide sayarsak 5.gün kasıklarımda yanma oluyor birde gögüslerim şiş adet mi olcam ya kafayı yicem sizde durumlar nasıl kızlar
Benm 10 .gun benimde butun adet belirtilerim var goguslerim cok aciyo benim yarin adet gunum bide normalde

Merhaba ben gunduzlerı uyumaktan hiç giremiyorum aranıza sananesanane tatlım mutluluğun daima seninle kalır umarım Can'ım RABBIM Bebeğini sıkı sıkı baglasın ... Gün sayan ARKADAŞLARIM hepinize duaedıyorum ..sakin ve sabırlı olun çok güzel olacak herşey... Curcumania canım senin için dualarım içini ferah tut arkadasım insallah ... Elos35 tatlım bunlar güzel Ağrı'lar gecicek arkadasım insallah...sonunda mutluluk yakın Can'ım...
sncsnc tatlım sende çok heyecanlısın ben gibi bunlar inan çok güzel duygular arkadasım tadını çıkar ...Bu arda kızlar bu gün hcg: 1568.82 Dr iki sonra ultrason hadı bakalım ... Dr çoğul gibi duruyor dedi nasib...

Benm 10 .gun benimde butun adet belirtilerim var goguslerim cok aciyo benim yarin adet gunum bide normalde
Hayırlı olsun canim ins mucizen seninledir normal mi yani off benimde 4 gün sonra adet gunum normalde gerci aldigımız ilaclardan erken adet olamayız ins guzel belirtilerdir bunlar

Hayırlı olsun canim ins mucizen seninledir normal mi yani off benimde 4 gün sonra adet gunum normalde gerci aldigımız ilaclardan erken adet olamayız ins guzel belirtilerdir bunlar
Bence guzel belirtiler ben gebelik testi yaptim silik bi 2 . cikti yanimdakiler hep bi sevindi ama ben kantestini gormeden sevinemiyorum hala icim bi garip

Canim masallah size bencede cogul gebelik ins kucagınada almayı nasip etsin rabbim bende kafayı sıyirdim valla adet olcakmisım gibi geliyor ya

Bence guzel belirtiler ben gebelik testi yaptim silik bi 2 . cikti yanimdakiler hep bi sevindi ama ben kantestini gormeden sevinemiyorum hala icim bi garip
Cidden mi ay nasıl sevindim ins benimde öyle güzel olur sonucu

Cidden mi ay nasıl sevindim ins benimde öyle güzel olur sonucu
İnsallah ama cogu kisi o belirtileri yasiyo suan yanimda hamile biri var normal yolla hamile o bile diyo sanki adet olcam heryerim agriyo diyo belki bizde hamileyizdir yani insallah oyleyizdir ondan boyle oluyodur

Canim masallah size bencede cogul gebelik ins kucagınada almayı nasip etsin rabbim bende kafayı sıyirdim valla adet olcakmisım gibi geliyor ya
Gecicek bu sancılar sonra 12.günğnden. Sonra tekrar başlıcak Can'ım

İnsallah ama cogu kisi o belirtileri yasiyo suan yanimda hamile biri var normal yolla hamile o bile diyo sanki adet olcam heryerim agriyo diyo belki bizde hamileyizdir yani insallah oyleyizdir ondan boyle oluyodur
Evet benim kardesimde hamile oda surekli kasıklarım agriyor diyip duruyo ne bileyim ya hep bir acaba var icimde ins olumlu olur hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…