- 24 Eylül 2016
- 302
- 301
- 23
- 38
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #2.141
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah kaliteli yumurtaların olur. Herkesin ağrı eşiği farklıdır.Kizlar benimde cuma opu olucak anestezi li olup bittikten sonra ağrı olyormu birde yerleştirirken anestezisiz yapılıyor ne kadar sürüyor ağrı oluyormu
Sağol canım senin tedavinin ne durumda yerleşme oldumuCanım hayırlı olsun tedavin inşallah kaliteli yumurtaların olur. Herkesin ağrı eşiği farklıdır.
Oldu canım 6. Günüm pazartesi test yapcam nasipse. Rabbim herkesin yüzünü güldürsünSağol canım senin tedavinin ne durumda yerleşme oldumu
Aminnnn hayırlısı yla bebeğine kasursun inşallahOldu canım 6. Günüm pazartesi test yapcam nasipse. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Bugün 4.günüm canım pozitif düsünmek gerekiyor ama olmuyormus gerçekten sende strese girmemeye calıs ah bu esler bende ilk gün tartısmıstımKacinci gun canim senin bu gun.benimde dundu transfer ama aksam esimle tartistik butun moralim motivasyonum dustu,umutsuzluk coktu ustume daha ilk gunden ama kendimi zorluyorum olumlu olmak icin
Benm 10 .gun benimde butun adet belirtilerim var goguslerim cok aciyo benim yarin adet gunum bide normaldeBugün transferide sayarsak 5.gün kasıklarımda yanma oluyor birde gögüslerim şiş adet mi olcam ya kafayı yicem sizde durumlar nasıl kızlar
Hayırlı olsun canim ins mucizen seninledirBenm 10 .gun benimde butun adet belirtilerim var goguslerim cok aciyo benim yarin adet gunum bide normalde
Bence guzel belirtiler ben gebelik testi yaptim silik bi 2 . cikti yanimdakiler hep bi sevindi ama ben kantestini gormeden sevinemiyorum hala icim bi garipHayırlı olsun canim ins mucizen seninledirnormal mi yani off benimde 4 gün sonra adet gunum normalde gerci aldigımız ilaclardan erken adet olamayız ins guzel belirtilerdir bunlar
Canim masallah size bencede cogul gebelik ins kucagınada almayı nasip etsin rabbim bende kafayı sıyirdim valla adet olcakmisım gibi geliyor yaMerhaba ben gunduzlerı uyumaktan hiç giremiyorum aranızasananesanane tatlım mutluluğun daima seninle kalır umarım Can'ım RABBIM Bebeğini sıkı sıkı baglasın ... Gün sayan ARKADAŞLARIM hepinize duaedıyorum ..sakin ve sabırlı olun çok güzel olacak herşey... Curcumania canım senin için dualarım içini ferah tut arkadasım insallah ... Elos35 tatlım bunlar güzel Ağrı'lar gecicek arkadasım insallah...sonunda mutluluk yakın Can'ım...Bu arda kozlar bu gün hcg: 1568.82 Dr iki sonra ultrason hası bakalım ... Dr çoğul gibi duruyor dedi nasib...
Cidden mi ay nasıl sevindim ins benimde öyle güzel olur sonucuBence guzel belirtiler ben gebelik testi yaptim silik bi 2 . cikti yanimdakiler hep bi sevindi ama ben kantestini gormeden sevinemiyorum hala icim bi garip
İnsallah ama cogu kisi o belirtileri yasiyo suan yanimda hamile biri var normal yolla hamile o bile diyo sanki adet olcam heryerim agriyo diyo belki bizde hamileyizdir yani insallah oyleyizdir ondan boyle oluyodurCidden mi ay nasıl sevindim ins benimde öyle güzel olur sonucu
Gecicek bu sancılar sonra 12.günğnden. Sonra tekrar başlıcak Can'ımCanim masallah size bencede cogul gebelik ins kucagınada almayı nasip etsin rabbim bende kafayı sıyirdim valla adet olcakmisım gibi geliyor ya
Evet benim kardesimde hamile oda surekli kasıklarım agriyor diyip duruyo ne bileyim ya hep bir acaba var icimde ins olumlu olur hepimiz icinİnsallah ama cogu kisi o belirtileri yasiyo suan yanimda hamile biri var normal yolla hamile o bile diyo sanki adet olcam heryerim agriyo diyo belki bizde hamileyizdir yani insallah oyleyizdir ondan boyle oluyodur
Ins canim ya cabuk gecer arada dua edermisin canim hamilelerin dualari kabul olurmusGecicek bu sancılar sonra 12.günğnden. Sonra tekrar başlıcak Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?