Transfere geri sayim

Günaydın kizlar 9.günümdeyim yarın kan testi yaptircm cok heycanli adet sansisi gibi bi agrim var cok hafif pazar gunu adet gunum gorunuyor umarim gelmez transferi olan arkadaslara bol sanslar bekleyen arkadaslara guzel haberler gelsin

Bugün transferide sayarsak 5.gün kasıklarımda yanma oluyor birde gögüslerim şiş adet mi olcam ya kafayı yicem sizde durumlar nasıl kızlar
Ben de aynıyım canım kasıklarım ağrıyor hafiften. Birazcık da göğüslerim ama seviniyorum ben yerleşiyor bebişim diye :) inşallah güzel haberler alırız canım benim

Bence guzel belirtiler ben gebelik testi yaptim silik bi 2 . cikti yanimdakiler hep bi sevindi ama ben kantestini gormeden sevinemiyorum hala icim bi garip
Ayy canım ne güzel benim de transfer gününü saymazsak bugün 6.gün ama test yapmaya korkuyorum pazartesi kan vereceğim bize de duâ et sen artık hamilesin hamilelerin duası kabul olur

Ayy canım ne güzel benim de transfer gününü saymazsak bugün 6.gün ama test yapmaya korkuyorum pazartesi kan vereceğim bize de duâ et sen artık hamilesin hamilelerin duası kabul olur
Allah hicbirirmizin emeklerini bosa cikarmasin.. İnsallah guzel haberler alirsin sende.. Benim kan testi yarin bakalim insallah dedigin gibi hamileyimdir

Allah hicbirirmizin emeklerini bosa cikarmasin.. İnsallah guzel haberler alirsin sende.. Benim kan testi yarin bakalim insallah dedigin gibi hamileyimdir
İnşallah canım inşallah yarın bizi de haberdar et inşallah sen de güzel bir değerle karşılaşırsın senin tek mi ikiz mi?

E Ececim canimmm hayirli olsun :) gunaydin tummm anne adaylari ilk gune merhaba transfe gununu saymiyorduk dimi :) ay cildiricigim esim nerdeyse tuvalete yollamicak :) ama ben firsat buldukca kendimi yormadan agir hareket ederek azda olsa yurumeye calisiyorum evin icinde dunden beridir belim cok agriyo ama bu adet sancisi gibi belirti degil baya bel agrisi yani baskada hic bisi yok suan icin henuz cok yeni cunku sanirim bundan kaynaklaniyor:)

Evet canm ben doktorumu aradım sordum transfer gunu haric bendede bel agrisi 2 gun surmustu ins.bebesin tutuncak

Günaydın kizlar 9.günümdeyim yarın kan testi yaptircm cok heycanli adet sansisi gibi bi agrim var cok hafif pazar gunu adet gunum gorunuyor umarim gelmez transferi olan arkadaslara bol sanslar bekleyen arkadaslara guzel haberler gelsin
Umarim postive sonuc alirsin benim ilk gun henuz hic bisi hissedemiyorum normaldir dimi :)

Canım bebişlerin sımsıkı tutunsun inşallah kendini çok fazla dinlememeye çalış yoksa vakit geçiremezsin. Ben örgü örmüştüm eğlenceli oluyor tavsiye ederim bugün de okula başladım burda daha çabuk geçiyor vakit :)

arkadaşlar adetin 17. günü bugün gittim lucrin başladık diğer adette esrofem başlanacak bakalım hayırlısı iki adet miniğim var üçüncü gün embriyosu Allahım inşaallah nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…