- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #2.161
Umarim cok guzdl haberlerle donersin canim :)Kizlar sabah 11 bucukta hasnatede olucam inşallah bende hayırlı haberler alirim duaci olun inşallah
guzel haberle gelKizlar sabah 11 bucukta hasnatede olucam inşallah bende hayırlı haberler alirim duaci olun inşallah
guzel haberle gelKizlar sabah 11 bucukta hasnatede olucam inşallah bende hayırlı haberler alirim duaci olun inşallah
Ben de aynıyım canım kasıklarım ağrıyor hafiften. Birazcık da göğüslerimBugün transferide sayarsak 5.gün kasıklarımda yanma oluyor birde gögüslerim şiş adet mi olcam ya kafayı yicem sizde durumlar nasıl kızlar
Ayy canım ne güzel benim de transfer gününü saymazsak bugün 6.gün ama test yapmaya korkuyorum pazartesi kan vereceğim bize de duâ et sen artık hamilesin hamilelerin duası kabul olurBence guzel belirtiler ben gebelik testi yaptim silik bi 2 . cikti yanimdakiler hep bi sevindi ama ben kantestini gormeden sevinemiyorum hala icim bi garip
Allah hicbirirmizin emeklerini bosa cikarmasin.. İnsallah guzel haberler alirsin sende.. Benim kan testi yarin bakalim insallah dedigin gibi hamileyimdirAyy canım ne güzel benim de transfer gününü saymazsak bugün 6.gün ama test yapmaya korkuyorum pazartesi kan vereceğim bize de duâ et sen artık hamilesin hamilelerin duası kabul olur
İnşallah canım inşallahAllah hicbirirmizin emeklerini bosa cikarmasin.. İnsallah guzel haberler alirsin sende.. Benim kan testi yarin bakalim insallah dedigin gibi hamileyimdir
Ayy canım ne güzel maşallah kan verip tescillemelisin benceEki Görüntüle 1903646 Bugün ku testim
Kizlar sabah 11 bucukta hasnatede olucam inşallah bende hayırlı haberler alirim duaci olun inşallah
Evet canm ben doktorumu aradım sordum transfer gunu haric bendede bel agrisi 2 gun surmustu ins.bebesin tutuncakE Ececim canimmm hayirli olsun :) gunaydin tummm anne adaylari ilk gune merhaba transfe gununu saymiyorduk dimi :) ay cildiricigim esim nerdeyse tuvalete yollamicak :) ama ben firsat buldukca kendimi yormadan agir hareket ederek azda olsa yurumeye calisiyorum evin icinde dunden beridir belim cok agriyo ama bu adet sancisi gibi belirti degil baya bel agrisi yani baskada hic bisi yok suan icin henuz cok yeni cunku sanirim bundan kaynaklaniyor:)
Umarim postive sonuc alirsin benim ilk gun henuz hic bisi hissedemiyorum normaldir dimi :)Günaydın kizlar 9.günümdeyim yarın kan testi yaptircm cok heycanli adet sansisi gibi bi agrim var cok hafif pazar gunu adet gunum gorunuyor umarim gelmez transferi olan arkadaslara bol sanslar bekleyen arkadaslara guzel haberler gelsin
Umarim canim benim allah herkesin gonlune gore versin :)Evet canm ben doktorumu aradım sordum transfer gunu haric bendede bel agrisi 2 gun surmustu ins.bebesin tutuncak
Umarim umarum hamilesindir canim guzel haberler ver bize :)Allah hicbirirmizin emeklerini bosa cikarmasin.. İnsallah guzel haberler alirsin sende.. Benim kan testi yarin bakalim insallah dedigin gibi hamileyimdir
Canım bebişlerin sımsıkı tutunsun inşallahE Ececim canimmm hayirli olsun :) gunaydin tummm anne adaylari ilk gune merhaba transfe gununu saymiyorduk dimi :) ay cildiricigim esim nerdeyse tuvalete yollamicak :) ama ben firsat buldukca kendimi yormadan agir hareket ederek azda olsa yurumeye calisiyorum evin icinde dunden beridir belim cok agriyo ama bu adet sancisi gibi belirti degil baya bel agrisi yani baskada hic bisi yok suan icin henuz cok yeni cunku sanirim bundan kaynaklaniyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?