- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.341
Canım ben 2017 şubatta başladım tüp bebeğe. Adetin ikinci günü gittim gonal g başlandı bir kaç gün sonra yumurtaların erken çatlamaması için bir iğne daha başlandı. Yumurtalar yeterince olgunlaştığında çatlatma iğnesi yapıldı bir gün sonra da toplama işlemi yapıldı. Toplama işlemi anestezi altında yapılıyor. 16 yumurta toplandı 12 si döllendi 10 tanesi üçüncü güne çok iyi gitti. İlk transferim taze embriyo transferi oldu üçüncü gün iki embriyo adetin yirminci günü transfer edildi. O transferimde hamile kaldım ama kalp atışı durduğu için kaybettim. Şimdi ikinci transferim oldu dondurulan embriyolarımdan iki tanesi transfer edildi bekliyorum. Özellikle merak ettiğin bir şey Çarda yazarım benCanım bütün aşamaları anlatırmısın daha ilk bizim
Kontrole ne zaman gidiyorsun :)Slm canım evet transferim hapıldı memorial şişli de kan değerim iyi cıktı yani şuan hamileyim :) darısı sana inşAllah
Coook gecmiş olsun balım inşAllah bu histeroskopi hamile kalmana vesile olurKızlar herkese iyi pazarlar.
daha önce laparoskopi ya da histereskopi olanlara bir sorum olacak.
benim ameliyattan sonraki ilk adetim bu.
inanılmaz sancılı geçiyor, dayanamıyorum.
bir de çok afedersiniz ama parça parça ve kırmızı beyaz parçalı hem de.
normal mi acaba?
Canım inşAllah pozitifi görürsünHayırlı olsun tedavin benim transferin yapıldı test için gün sayıyorum
Canım benimde histereskopi sonrası ilk adetim hem ağrılı hem baya fazla olmuştu. Geçmiş olsun
Sağol canım inşallah bizede nasip olur Allah razı olsun
Coook gecmiş olsun balım inşAllah bu histeroskopi hamile kalmana vesile olurmağlesef cok sancılı oluyor ben öldüm öldüm dirildim hap bile işe yaramadı. Allahım şifa versin balımm
Aynanda yazmışız birbirimize :) 3 hafta sonra yani ayın 15 de kese bakmaya gidicez gecen sefer keseyi göremeden kanamam başlafı düşük yapdım inşAllah bu sefer görürüm :) Allahım sana hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik nasib etsinKontrole ne zaman gidiyorsun :)
Bak olur mu olur benim bi arkadaş 30 yaşında tek tüple hamile kaldı vee oğlu 3 yaşında :) ama ağrı fena oluyo amaliyatdan sonra ben adetin 4. Günü bile ağrı kesici ictim ve cook uzadıçok fena kuzum ya.
ilaçla bile duramıyorum iki gündür.
ben hem laparoskopi hem histereskopi oldum.
sol tüpüm alındı.
ocak da transfer olacağım inşallah.
bu ay kendiliğinden sağ tüpümle hamile kalırsam neden olmasın
Bak olur mu olur benim bi arkadaş 30 yaşında tek tüple hamile kaldı vee oğlu 3 yaşında :) ama ağrı fena oluyo amaliyatdan sonra ben adetin 4. Günü bile ağrı kesici ictim ve cook uzadı
Ben alman hapı kullanıyodum dolomin bana iyi geldi baya. Allah ol desin elbet olur balımAllah ol dedi mi olur kuzum neden olmasın?
sağ tüpüm iyi çok şükür.
sağdan yumurta gelişti mi tamamdır.
Allah nasip etsin inşallah.
ben majezik içiyorum 2 gündür adetimi çok kesiyor o yüzden muhtemelen benim adetim de uzayacak.
inşallah sen bu sefer sağlıkla kucağına al canım benim.
Aminnn inşallah canım dualarını eksik etmeCanım inşAllah pozitifi görürsün
Geçen sefer ikimiz arka arkaya kayıp yaşadık canım rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederAynanda yazmışız birbirimize :) 3 hafta sonra yani ayın 15 de kese bakmaya gidicez gecen sefer keseyi göremeden kanamam başlafı düşük yapdım inşAllah bu sefer görürüm :) Allahım sana hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik nasib etsin
Tsk ederim.cnm bakayimCnm bahçeci tüp bebek
Tatlim bu grup da soralarina cvp bulabilirsin sanırım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/53636883/
Çok geçmiş olsun canım inşallahhh kalırsın Allah tarafından neden olmasın allahın mucizeleri çoktur baktın o mücizede seni buludu inşallah :)çok fena kuzum ya.
ilaçla bile duramıyorum iki gündür.
ben hem laparoskopi hem histereskopi oldum.
sol tüpüm alındı.
ocak da transfer olacağım inşallah.
bu ay kendiliğinden sağ tüpümle hamile kalırsam neden olmasın
İnşallah canım Rabbim gönlümüze göre verir bizdeCanım ben 2017 şubatta başladım tüp bebeğe. Adetin ikinci günü gittim gonal g başlandı bir kaç gün sonra yumurtaların erken çatlamaması için bir iğne daha başlandı. Yumurtalar yeterince olgunlaştığında çatlatma iğnesi yapıldı bir gün sonra da toplama işlemi yapıldı. Toplama işlemi anestezi altında yapılıyor. 16 yumurta toplandı 12 si döllendi 10 tanesi üçüncü güne çok iyi gitti. İlk transferim taze embriyo transferi oldu üçüncü gün iki embriyo adetin yirminci günü transfer edildi. O transferimde hamile kaldım ama kalp atışı durduğu için kaybettim. Şimdi ikinci transferim oldu dondurulan embriyolarımdan iki tanesi transfer edildi bekliyorum. Özellikle merak ettiğin bir şey Çarda yazarım ben
IlgincA
Endometriyum inceydi, kalınlaştırmak için.
Sevindim. Gözün aydin. Semra hanimmi doktorSlm canım evet transferim hapıldı memorial şişli de kan değerim iyi cıktı yani şuan hamileyim :) darısı sana inşAllah
Çok geçmiş olsun canım inşallahhh kalırsın Allah tarafından neden olmasın allahın mucizeleri çoktur baktın o mücizede seni buludu inşallah :)
Canım ister istemez sürece girince stres artıyor oda etkilemiş olabilir adetini ilaçlardan da olabilirİnşallah canım Rabbim gönlümüze göre verir bizde
Peki benim adetim erken bitti iğnelerden olabilirmi
İlac dozumu ayarlayan doktor o ama transferimi sevinc hanım hapdıSevindim. Gözün aydin. Semra hanimmi doktor
Semra hanim yogun galiba? Transferi baska Doktor yapiyorsa? Hep mi böyle acabaİlac dozumu ayarlayan doktor o ama transferimi sevinc hanım hapdı
Yok canım memorial de ilk transferimi semra hanım yapdı ikinci transfer de ben ısrar etmedim o yüzden benim kontrolerime giren doktor yani sevinc hanım yapdı ama zaten sevinc hanım her gün 10 transfer yapıyo yani semra hanım kadar deneğimli bir doktor. Sen ne icin soruyosun yeni bir merkez mi arıyosun almanya da tedavi oluyofun en son öule hatırlıyorumSemra hanim yogun galiba? Transferi baska Doktor yapiyorsa? Hep mi böyle acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?