Transfere geri sayim

Canım bütün aşamaları anlatırmısın daha ilk bizim
Canım ben 2017 şubatta başladım tüp bebeğe. Adetin ikinci günü gittim gonal g başlandı bir kaç gün sonra yumurtaların erken çatlamaması için bir iğne daha başlandı. Yumurtalar yeterince olgunlaştığında çatlatma iğnesi yapıldı bir gün sonra da toplama işlemi yapıldı. Toplama işlemi anestezi altında yapılıyor. 16 yumurta toplandı 12 si döllendi 10 tanesi üçüncü güne çok iyi gitti. İlk transferim taze embriyo transferi oldu üçüncü gün iki embriyo adetin yirminci günü transfer edildi. O transferimde hamile kaldım ama kalp atışı durduğu için kaybettim. Şimdi ikinci transferim oldu dondurulan embriyolarımdan iki tanesi transfer edildi bekliyorum. Özellikle merak ettiğin bir şey Çarda yazarım ben

Coook gecmiş olsun balım inşAllah bu histeroskopi hamile kalmana vesile olur mağlesef cok sancılı oluyor ben öldüm öldüm dirildim hap bile işe yaramadı. Allahım şifa versin balımm

Canım inşAllah pozitifi görürsün

Coook gecmiş olsun balım inşAllah bu histeroskopi hamile kalmana vesile olur mağlesef cok sancılı oluyor ben öldüm öldüm dirildim hap bile işe yaramadı. Allahım şifa versin balımm

çok fena kuzum ya.
ilaçla bile duramıyorum iki gündür.
ben hem laparoskopi hem histereskopi oldum.
sol tüpüm alındı.
ocak da transfer olacağım inşallah.
bu ay kendiliğinden sağ tüpümle hamile kalırsam neden olmasın

Kontrole ne zaman gidiyorsun :)
Aynanda yazmışız birbirimize :) 3 hafta sonra yani ayın 15 de kese bakmaya gidicez gecen sefer keseyi göremeden kanamam başlafı düşük yapdım inşAllah bu sefer görürüm :) Allahım sana hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik nasib etsin

Bak olur mu olur benim bi arkadaş 30 yaşında tek tüple hamile kaldı vee oğlu 3 yaşında :) ama ağrı fena oluyo amaliyatdan sonra ben adetin 4. Günü bile ağrı kesici ictim ve cook uzadı

Bak olur mu olur benim bi arkadaş 30 yaşında tek tüple hamile kaldı vee oğlu 3 yaşında :) ama ağrı fena oluyo amaliyatdan sonra ben adetin 4. Günü bile ağrı kesici ictim ve cook uzadı

Allah ol dedi mi olur kuzum neden olmasın?
sağ tüpüm iyi çok şükür.
sağdan yumurta gelişti mi tamamdır.
Allah nasip etsin inşallah.
ben majezik içiyorum 2 gündür adetimi çok kesiyor o yüzden muhtemelen benim adetim de uzayacak.
inşallah sen bu sefer sağlıkla kucağına al canım benim.

Ben alman hapı kullanıyodum dolomin bana iyi geldi baya. Allah ol desin elbet olur balım ben inanıyorum 2018 bizim senemiz inşAllah kucağıma almak nasib olur dualarım seninle ve burda isteyen herkese tek tek dua ediyorum

Canım inşAllah pozitifi görürsün
Aminnn inşallah canım dualarını eksik etme
Geçen sefer ikimiz arka arkaya kayıp yaşadık canım rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

Çok geçmiş olsun canım inşallahhh kalırsın Allah tarafından neden olmasın allahın mucizeleri çoktur baktın o mücizede seni buludu inşallah :)

İnşallah canım Rabbim gönlümüze göre verir bizde
Peki benim adetim erken bitti iğnelerden olabilirmi

Çok geçmiş olsun canım inşallahhh kalırsın Allah tarafından neden olmasın allahın mucizeleri çoktur baktın o mücizede seni buludu inşallah :)

Ahh keşke inşallh canım benim.
Rabbim in mucizeleri hepimizin üzerine olsun.

Semra hanim yogun galiba? Transferi baska Doktor yapiyorsa? Hep mi böyle acaba
Yok canım memorial de ilk transferimi semra hanım yapdı ikinci transfer de ben ısrar etmedim o yüzden benim kontrolerime giren doktor yani sevinc hanım yapdı ama zaten sevinc hanım her gün 10 transfer yapıyo yani semra hanım kadar deneğimli bir doktor. Sen ne icin soruyosun yeni bir merkez mi arıyosun almanya da tedavi oluyofun en son öule hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…