- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.441
Taze sıkılmış nar suyu için kalınlaştırıyor .Hayırlısı olsun.Ayyy canım benim sonuç olarak hamilesin ne güzel benim sorunumu yaşayıpta gebe kalan birini görmek beni çok mutlu etti inşallah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin rabbim ilaç olarak günde 6 tane estrofem ve destek olarak cylo prognova diye bi ilaç verdi onunda beyaz renkte olan haplarını kullandım ama 6mm den yukarı kalınlaşmadı aslında daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım rahmim estrofeme hemen cvp verirdi bukadar yüksek dozla pufur pufur olması gerekiyodu bende anlamadım ve yine kalınlaşmıcak ve iptal olacak diye çok korkuyorum
Nar suyunu duydum cnm adetimin birinci günü başlamayı düşünüyorum çok teşekkür ederim ❤Taze sıkılmış nar suyu için kalınlaştırıyor .Hayırlısı olsun.
Benim adetin ilk gününden sayarsak 21. Gün transfer oldu hayırlı olsun şimdidenMerhabalr ben de dun opu oldum. Simdu adetimi bekleyiyorum. Bugun embriyolog yumurtalar döllenmiş sizi tekrar arayacagiz dedi cok heyecanlıyım. Adetin Kacinci gununde transfer oluyir acaba
Hayırlı olsun inşallah sonu pozitif olsunTransferimi oldum 2.günüm çok heyecanlıyım hepimiz için hayırlısı olsun
Dünde benim ilk kontrolüm vardı cnm geçen ay rahim kalınlaşmadığı için iptal olmuştu inşallah bu ay bi sıkıntı çıkmaz seninde tedavin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bugün 14:30 da doktor randevum var. Adetimin 2. Günü :) transfer için geri sayım başladı
Bhnu em iyi dr cevplar ondan bilgi alin bence .Merhaba, hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah. benim kafama takılan bir soru var ben dondurulmuş emriyo transferi için tedavi sürecindeyim, adetin 3. günü Drosetil e başladım 21. günü Lucrin vurulmaya başladım ve bugün adetin 27. günü ve 10 gündür sürekli kahverengi akıntım var sonraki adetin 3. günüde Dr. kontrole çağırdı bu akıntıların sebebi nedir ne zaman adet olucam bilmiyorum hatta bu durum beni endişelendiriyor adet dönemini kaçırıcam diye.
aynı tedavi sürecinden geçen oldumu aranızda beni aydınlatabilir misiniz...
Canım akıntı olması normal am akarın ağrısı olmadı bendeKızlar estrofem kullanırken kasıklarınızda rahminizde ve karnınızda ağrı oluyormu bide akıntım var sizce normalmi bunlar
Adet ağrısı gibi ağrım var ve şişkinlik oluyor cnm bilemedim psikolojikde olabilirCanım akıntı olması normal am akarın ağrısı olmadı bende
Dünde benim ilk kontrolüm vardı cnm geçen ay rahim kalınlaşmadığı için iptal olmuştu inşallah bu ay bi sıkıntı çıkmaz seninde tedavin hayırlı olsun
Merhaba bende dondurulmuş embriyo transferi sürecindeyim.reglimin 3. Günü estogfem ve elevit kullanıyorum .. doktorum herşey yolunda giderse 14 ocakta transfer olabilecegimi söyledi..rahim kalınlaşması istenen seviyeye gelmesi gerekiyormuşAdet ağrısı gibi ağrım var ve şişkinlik oluyor cnm bilemedim psikolojikde olabilir
Inşallah herşey yolunda gider tatlım benim geçen ay kalınlaşmadığı için iptal olmuştu bu ayki adetimle tekrar başladık yine kalınlaşmıcak ve iptal olacak diye çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahMerhaba bende dondurulmuş embriyo transferi sürecindeyim.reglimin 3. Günü estogfem ve elevit kullanıyorum .. doktorum herşey yolunda giderse 14 ocakta transfer olabilecegimi söyledi..rahim kalınlaşması istenen seviyeye gelmesi gerekiyormuş
Olumlu düşün olumlu olsun canım benimde geçen ay kalınlaşma olmadığı için iptal oldu ama bu aya olacak inşallah güzel düşünelimInşallah herşey yolunda gider tatlım benim geçen ay kalınlaşmadığı için iptal olmuştu bu ayki adetimle tekrar başladık yine kalınlaşmıcak ve iptal olacak diye çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Oooo 6. Gün embriyosu çok iyi tatlım neden moralini bozuyosunki şansın çok yüksek içini rahat tutMerhana arkadaslar benim 14 yumurtadan sadece 2 si dondurlumus. 3. Gun ve 6. Gun. Transferde 6. Gunu yerlesticekler. Modum.cok düştü. Herseyin hayırlısı.
Inşallah cnm sen başladınmı tekrar rahim hazırlamayaOlumlu düşün olumlu olsun canım benimde geçen ay kalınlaşma olmadığı için iptal oldu ama bu aya olacak inşallah güzel düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?