Transfere geri sayim

İyi akşamlar kızlar. Buradaki heyecanlı bekleyişlerimizi, birbirimize umut olmamızı, dostluğumuzu çok özledim
Bir sürü yeni arkadaş gelmiş. Eski arkadaşlarım çoğunun güzel haberine sevindim Kızım 14 aylık oldu. Hayatımın en zor ve en harika 14 ayını yaşadım. Allah bekleyen herkese nasip etsin

topiğimin şanslı ve güzel annelerinden..
daha nice 14 aylara sağlıkla, mutlulukla..

Merhaba arkadaşlar bi kaç mesajlarınızı okudumda ne güzel haberler almışsınız öyle çoğunluk hamile çok sevindim sonucu olumlu olan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim olumsuz olanlarında rabbim tez zamanda güzel haber vermeyi nasip etsin inşAllah bende transfer olurumda mutluluğumu paylaşırım ama içimde pek ümidim kalmadı

Merhaba hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider neden ümitsizsin bu kadar

Merhaba hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider neden ümitsizsin bu kadar
Daha önce 6kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı şimdi 7. Ci tedavime başladım rahim tepesinde eziklik ve hafif şekil bozukluğu var ayrıca adenimiyozist ve rahimde kireçlenme var şimdide rahimi kalınlaştıramıyoruz geçen ay kalınlaşma olmadığı için tedavi iptal oldu şimdi tekrar adet olmayı bekliyorum ama çok fazla rahimde problem var bu şekilde nekadar şansım var bilemiyorum rabbimden değil kendimden ümidimi kaybettim

bende cok tedavi gördüm iki asilama, 4 tüp bebek tedavisi. benimde rahmim kalinlasmiyor cok zorlandik transferim iptal oldu. iki dis gebelik gecirdim iki kimysaal gecen yil 12. haftada bebegimi kaybettim. Allah büyük insallah vardir kismet bir yerlerde. ne ilac kullaniyorsun rahim kalinligi icin

Ayyy canım benim sonuç olarak hamilesin ne güzel benim sorunumu yaşayıpta gebe kalan birini görmek beni çok mutlu etti inşallah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin rabbim ilaç olarak günde 6 tane estrofem ve destek olarak cylo prognova diye bi ilaç verdi onunda beyaz renkte olan haplarını kullandım ama 6mm den yukarı kalınlaşmadı aslında daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım rahmim estrofeme hemen cvp verirdi bukadar yüksek dozla pufur pufur olması gerekiyodu bende anlamadım ve yine kalınlaşmıcak ve iptal olacak diye çok korkuyorum

ben bu transferde estrofem yerine günde dört cyclo progynova verdi, estrofem günde 1 vajinal, viegra 5 mg. hergün agizdan ve viegra 20 mg. 2 günde bir vajinal aldim canim. drum tedavi degistirelim dedi, hatta genel tedavide uygulanmayan leucostim diye bir ilac var rahme verdi asilama gibi. drum pek ise yarayacagini düsünmedi bu ilacin ama sagolsun beni kirmadi yapti. sonuc olarak ben 8,3 le transfer oldum. cok sükür nasip oldu. viegra olayini druna sorabilirsin rahim kalinligi icin sikca kullaniliyor

Burda bi kaç arkadaş daha viegra ve vajinal estrofemi söylediler bana cnm sende söyleyince bi umut oldu bana muhakkak konuşucam doktorumla inşallah çok teşekkür ederim

Burda bi kaç arkadaş daha viegra ve vajinal estrofemi söylediler bana cnm sende söyleyince bi umut oldu bana muhakkak konuşucam doktorumla inşallah çok teşekkür ederim
mutlaka konus canim hic üzülme rabbim dermansiz dert vermesin. yurt disinda rahim kalinligini problem etmiyorlar demisti drum. bu arada adenomiyozis icin nasil bir tedavi uyguladilar arkadasimda bundan muzdarip yeni ögrendik

mutlaka konus canim hic üzülme rabbim dermansiz dert vermesin. yurt disinda rahim kalinligini problem etmiyorlar demisti drum. bu arada adenomiyozis icin nasil bir tedavi uyguladilar arkadasimda bundan muzdarip yeni ögrendik
Şuanda çok şükür 16 tane birinci kalite blastokist embriyom var cnm hepsinide dondurttuk doktorum adenimiyozist rahminden uzak bi yerde şimdilik bi sorun yaratacak gibi durmuyor bu ay bi transfer yapalım eğer olmazsa üç aylık ilaç ile onu baskılarız ve geçici menopoza sokup adenimiyozisti iyice etkisiz hale getiririz dedi bakalım

Allah sifa versin canim insallah bu transferinle hayirli haberler alirsin. tesekkür ederim bilgilendirdigin icin,

Ama adenimiyozist çok tehlikeli bi hastalıkmış ve neyazıkki tedavisi yokmuş ancak geçici menopozla ve üçaylık ilaçla baskılanabilirmiş ama oda kesin bi çözüm değil dedi kesin çözüm olarak rahim alınmalıymış ama oda bebek istediğim için mümkün değil rabbim yardımcımız olsun

evet canim o da bir deneme yapti tutmadi simdi gecici menapoz denenecek sanirim rabbim yardimciniz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…