- 10 Nisan 2018
- 1.337
- 3.435
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.401
Allah tamamına erdirsin inşallah bol bol dinlenin. Güzel haberlerinizide alırız inşallah 10 gün sonraBugün transferim oldu 8 hücreli tek embriyo ins sağlıkla tutunur rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin
Amin insallah tesekkurler darisi hepinizin basina insallah rabbim hayirlisiyla guzel sonuclar almayi nasip etsinnYaa maşallah rabbim sağlıkla tamamına erdirsin benim de transferin 2.günü çok heyecanlıyım 4.gün embriyosu 2 tane benimde herkesin gönlüne göre olsun
Amin inşallah hep beraber güzel haberler alalimAllah tamamına erdirsin inşallah bol bol dinlenin. Güzel haberlerinizide alırız inşallah 10 gün sonra
Etmez olur muyum canım benim inşallah sizlerede nasip olsun..
Bu arada kızlar kan sonucum 77.31:))
Kizlaaarrr guzel anneler guzel anne adaylari benim test gunum persembeydi dayanamadim bu sabah 8de kostur kostur kan verdim ve binlerce sukur rabbimee10.gun degerim 159 cikti aglamaktan sistim ya rabbim tum isteyenlere hayirlisiyla yasatsin yasayanlara da saglikla kucaklarina kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbimmmm kizlar belirti konusunda sunu soyleyebilirim ki hicbir sekilde hamilelik belirtim yok ne gogus hassasiyeti ne mide ne baska bisi teste erken gitmemin nedeni de suan bildigin adet agrisi cekiyorum belim falan kopuyo ondan korktuguma erken gittim cok sukur guzel sonuclar aldim
Amiin insallah tesekkurlerTebrik ederim arkadaşlar Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Cnm benimde dondurulmus ama 3 sene once dondurduk senin aradan pek zamn gecmedigi icin belki doktorun ilac kullandirmamistirSelam kızlar ben geçen ay tüp bebek yaptırdım tutmadı bu ay dondurulmuşları yapalım dedi dr um p. Tesi transfer olucak hiç ilaç kullandırmadı drum otrivella çatlatma iğnesi yapıcam zannediyodun onuda yapma dedi kafam karıştı dondurulmuş transfer olan varmı siz çatlatma iğnesi yaptırdınızmı kızlar
Kizlaaarrr guzel anneler guzel anne adaylari benim test gunum persembeydi dayanamadim bu sabah 8de kostur kostur kan verdim ve binlerce sukur rabbimee10.gun degerim 159 cikti aglamaktan sistim ya rabbim tum isteyenlere hayirlisiyla yasatsin yasayanlara da saglikla kucaklarina kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbimmmm kizlar belirti konusunda sunu soyleyebilirim ki hicbir sekilde hamilelik belirtim yok ne gogus hassasiyeti ne mide ne baska bisi teste erken gitmemin nedeni de suan bildigin adet agrisi cekiyorum belim falan kopuyo ondan korktuguma erken gittim cok sukur guzel sonuclar aldim
Canimm darisi basina insallahh bu guzel sureci yakinda sen de yasicaksin insallah rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasinCanim hayirli ugurlu olsun hamileligin. Cooook sevindim. Ben de yarin test gunun bol sans diyeyim diye girmistim foruma ama neyse ki guzel haberlerini aldim. Tabii bu arada darisi basima insallah.
Olabilir canım inş rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsinCnm benimde dondurulmus ama 3 sene once dondurduk senin aradan pek zamn gecmedigi icin belki doktorun ilac kullandirmamistir
Naptın canım iyi sonuçlar almışındır umarım merak ettim seniCanim hayirli ugurlu olsun hamileligin. Cooook sevindim. Ben de yarin test gunun bol sans diyeyim diye girmistim foruma ama neyse ki guzel haberlerini aldim. Tabii bu arada darisi basima insallah.
Naptın canım iyi sonuçlar almışındır umarım merak ettim seni
Rabbim hayirlisini versin guzel hamis adayi 10gun sonra guzel haberler alirsin insallahKızlaaaarrr!!!
Yarın transfer vaarr ne olur dua edin çok heyecanlıyım
Transferin şimdiden hayırlı olsun canım inşallah sonunda Allah yüzünü güldürsünKızlaaaarrr!!!
Yarın transfer vaarr ne olur dua edin çok heyecanlıyım
Rabbim hayirlisini versin guzel hamis adayi 10gun sonra guzel haberler alirsin insallahilk transferin mi bilmiyorum ama hic kasma uzme kendini olabildigince rahat ol transfer sirasinda da sonrasinda da
Transferin şimdiden hayırlı olsun canım inşallah sonunda Allah yüzünü güldürsün
İnş hayırlı güzel sonuçlar alırsınızArkadaşlar bende transferimi iple çekiyorum iniaşlah olumlu güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?