Transfere geri sayim

Etmez olur muyum canım benim inşallah sizlerede nasip olsun..

Bu arada kızlar kan sonucum 77.31:))

Tebrik ederim arkadaşlar Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

Merblar yeni anne adaylari masalh gozunuz aydin insalh saglikla kucaklarimiza aliriz bende tup bebekle hamileyim 12 haftamdayim ilk bebegimde tup bebekle dogurdum rabbim annelere cok zahmetli ve stresli bir yol vermiş ama inaninki bebeği ilk kucagimiza aldigimizda herseyyy unutuluyor cok rahat olun ve lendinzii yormYin çnki siz nazli anneler gurubusunz

Cnm benimde dondurulmus ama 3 sene once dondurduk senin aradan pek zamn gecmedigi icin belki doktorun ilac kullandirmamistir

Canim hayirli ugurlu olsun hamileligin. Cooook sevindim. Ben de yarin test gunun bol sans diyeyim diye girmistim foruma ama neyse ki guzel haberlerini aldim. Tabii bu arada darisi basima insallah.

Canim hayirli ugurlu olsun hamileligin. Cooook sevindim. Ben de yarin test gunun bol sans diyeyim diye girmistim foruma ama neyse ki guzel haberlerini aldim. Tabii bu arada darisi basima insallah.
Canimm darisi basina insallahh bu guzel sureci yakinda sen de yasicaksin insallah rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin

Naptın canım iyi sonuçlar almışındır umarım merak ettim seni

Ben henüz başlayamadım tüp bebek işine. Aslında bu ay başlayacaktık ama hesaplamalarıma göre transfer işlemleri filan aşağı yukarı tam da yılbaşına geliyor. Bu yüzden Ocak ayını bekliyorum. Sıkıntı çıkmasın diye. Şu anda da adetimi bekliyorum, bugün ovülasyonun 7. günü :)

Merhaba öncelikle rabbim hepimizin gönlüne göre versin diyorum ve soruma geçiyorum kızlar, ekim ayında OPU oldum ve dinlenme sürecindeydim, bu ay dondurulmuş embriyolarımız için transfer yoluna girdik ama bana dr doğum kontrol hapı verdi ve 17.gün tekrar kontrole gitmemi istedi lucrin ile birlikte.
peki bundan sonra ne ile karşılaşacağız beni aydınlatabilir misiniz?

Rabbim hayirlisini versin guzel hamis adayi 10gun sonra guzel haberler alirsin insallah ilk transferin mi bilmiyorum ama hic kasma uzme kendini olabildigince rahat ol transfer sirasinda da sonrasinda da

Transferin şimdiden hayırlı olsun canım inşallah sonunda Allah yüzünü güldürsün

Kızlar transferim yapıldı evdeyim yatıyorum şimdi. Çok değişik hissediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…