Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Arkadaslar Günaydın simdi kan verdim 1 saate cikarmis inşallah yükselmiştir.
Insallah hadi bakalim benimde yarina 12.günüm simdiye kadar hic kan vermedim sabaha vereyim diyorum ama bugun idrar testi yaptim onda negatif cikti :))) oglumda 12.gun idrarda cikmamisti yinede yaptim ama

Gaziantep novafertilde tedavi goruyorum dr fuat aksoy.
Suan kan verdim sonucumu saat 2 de alicagim umarim pozitif cikar dua ediyorum ve dualarinizi bekliyorum

Suan kan verdim sonucumu saat 2 de alicagim umarim pozitif cikar dua ediyorum ve dualarinizi bekliyorum
Fuat aksoy eurofertildeyken gitmistim.. hemsire ve sekreterlerden inanilmaz gicik kaptigimdan devam etmedim.. hasta yokken bile cok yogun gelmeyin demislikleri vardi.. novafertili duymadim hic nerde yeri??

Bi de hatem hastanesi sonucu 1.5 saatte verir.. 9 ay once 18 tl ye yapiyorlardi ozelden giris yapinca..

bugün test günümdü sonuç 0,01 negatif çıktı. 5.gün embriyosu ve ilk denememdi. %60-%65 demişlerdi herşey çok iyiydi yıkım oldu benim için resmen...

Fuat aksoy eurofertildeyken gitmistim.. hemsire ve sekreterlerden inanilmaz gicik kaptigimdan devam etmedim.. hasta yokken bile cok yogun gelmeyin demislikleri vardi.. novafertili duymadim hic nerde yeri??
İsmi Degisti yanlizca ayni yer.simdi doktorun kim kime gidiyorsun

İsmi Degisti yanlizca ayni yer.simdi doktorun kim kime gidiyorsun
Ben zeynep kamil hastanesine gittim. Tasindik antepten.. antepte gitmediğim doktor kalmamisti.. takip icin hayat hastanesini tavsiye ederim. Orda bi zeytin ebe varmis.. tum kadin dogum doktorlarini cebinden cikarir diyorlar.. inşallah pozitif gorursun de dogum doktoru ararsin

bugün test günümdü sonuç 0,01 negatif çıktı. 5.gün embriyosu ve ilk denememdi. %60-%65 demişlerdi herşey çok iyiydi yıkım oldu benim için resmen...
Nedesek bos simdi senin icin biliyorm ama ayni seyi iki kere yasamis biri olarak gercekten senin icin hayirlisi boyeymis demekki daha vakti vakti zamani gelmemis bundan sonra insalah rabbim insalah yardimcin olsun her serde bizim bilmedigimiz hayirlar vardir bize 3.de kismet oldu hyirlisi boyleymis demekki..

Arkadaşlar maalesef düşmüş bebeğim değer 33 den 14 e düştü cok mutsuzum.
Az once yazdim baska bi arkadasada rabbim bundan sonrasi icin sana hayirli kapilar acsin insalah tabiki insan cok uzuluyo ama hayirlisi boyleymis diyip sabretmek lazim mutlaka vakti saati gelince olucaktir insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…