Canım senin de mi dondurulmuştu..acaba hangi ilaçları kullanıyosun..kaç estroferm içiyosun..Merhaba benimde te
test günüm 24 ü beşinci gün iki embriyo transferim oldu kasıklarımda ve belimde ağrım var birde bugün midem bulanıyor ama muhtemelen ilaçlardan diye düşünüyorum bu kadar erken mide bulantısı olmaz herhalde psikolojik de olabilir tabi sende Var mı bir belirti
Canim dualarim seninle.. cok zor zamanlar gecirmissin.. dilerim yarinki bekleyisin goz acip kapayincaya kadar surer ve sonrasi hayallerindeki gibi olur.Yarin sabah kan tahlili yapmaya gidiyorum dua edin lutfen ogleden sonra haber vereceklermis yarin enzor gunum olacak telefonum calip haber verilecegi ana kkadar.lutsen dua edin yarin 12. Gun.
Bu arada guzel haber verenlere hayirlimolsun diyorum.
Olumsuz haber alanlar lutfen uzulmeyin bebisinizi en kisa zamanda kollariniza alacaginiza eminim ve daha once bir dusugu ve 2 aylik iken karnindaki cocugununnkalp atisini duyduktan 1 hafta sonra kaybeden birisimolarak umudunuzu kaybetmemenizi diliyorum simdi guclunolma zamani.
Yok cnm tek embriyo. Internetten ovulasyon testi almıştım yanında hediye verdiler. Çok ucuz testlerden. bende çok şaşırdım çıkınca ama oluyormuş işte. 4.gunden beri hergün yapıyorum :) kan için kendimi tutmaya çalıyorum ama sanırım 2 gün sonra yani 10.gun yapıcam bendeGercektenmi cok sasirdimyaa,...iki embriyomu transfer ettiler sana,bide test normal testmiydi yoksa .15tl olanlar var kan testiyle ayni degerde onlardanmi
aynı şeyleri yaşamışızYarin sabah kan tahlili yapmaya gidiyorum dua edin lutfen ogleden sonra haber vereceklermis yarin enzor gunum olacak telefonum calip haber verilecegi ana kkadar.lutsen dua edin yarin 12. Gun.
Olumsuz haber alanlar lutfen uzulmeyin bebisinizi en kisa zamanda kollariniza alacaginiza eminim ve daha once bir dusugu ve 2 aylik iken karnindaki cocugununnkalp atisini duyduktan 1 hafta sonra kaybeden birisimolarak umudunuzu kaybetmemenizi diliyorum simdi guclunolma zamani.
allah hepimizin yardimcisi olsunSupi arkadasin benim 33 cikti hamilesin dediler. Seninde cok güzel cikmis 53 hayırlı olsun tatlim. Bende yarin ikinci testi vercem sabah lütfen dua edin 60 in üstünde ciksin.
Evet Canım dondurulmuş 5.Gün iyi kalite iki tane embriyoyu transfer ettiler estrofem üç defa clexane 0.4 bir defa crinone jel iki defa coraspirin ve folik asit bir defa kullanıyorumCanım senin de mi dondurulmuştu..acaba hangi ilaçları kullanıyosun..kaç estroferm içiyosun..
Insalah guzel haberler alirsin...Yarin sabah kan tahlili yapmaya gidiyorum dua edin lutfen ogleden sonra haber vereceklermis yarin enzor gunum olacak telefonum calip haber verilecegi ana kkadar.lutsen dua edin yarin 12. Gun.
Benziyor ilaçlarımız aynı işlevde benim de 5.gün 2tane iyi dediler...rabbim ayırmasın bizden..Evet Canım dondurulmuş 5.Gün iyi kalite iki tane embriyoyu transfer ettiler estrofem üç defa clexane 0.4 bir defa crinone jel iki defa coraspirin ve folik asit bir defa kullanıyorum
Arkadaslar ben sadece estrofem 2 tane içiyorum ve 2 defa Crinone jel kullaniyorum. Igne filan kullanmiyorum. Acaba problem esim oldugu icinmi esimin degerleri sıfır di tese olduda buldular. Ondanmidir??Benziyor ilaçlarımız aynı işlevde benim de 5.gün 2tane iyi dediler...rabbim ayırmasın bizden..
Ben adana kışla baskent hastanesi dr esra bulgan kilicdag yaptırdım.arkadaslar cok merak ediyorum tup bebek denemelerinizi hangi hastanede yaptirdiniz,ben istanbul memorial atasehirde Doc.dr Cem demirele yaptirdim,
Canım korkma her doktorun tarzı farklı gerek görmemiştir..zaten fitil ve iğne işlevi aynı benim iğne her akşamdan göbekten tutunması içinmiş jelde ona yardımcı zaten..daha öncekinde de iğnem oluyodu yine..vardır bi bildiği doktorunun güven..kaçıncı gun senın donmuş muydu peki..Arkadaslar ben sadece estrofem 2 tane içiyorum ve 2 defa Crinone jel kullaniyorum. Igne filan kullanmiyorum. Acaba problem esim oldugu icinmi esimin degerleri sıfır di tese olduda buldular. Ondanmidir??
Doktoru arayip sorsaydin canim ya benimde mi yoksa ilerde boyle olucak yarin 5 ignemi vurulucam bende suan bisey yok amaPruluton igne kullanan varmidir ya son iki olduğum cok sisti kasiniyo yara yaptim kasimaktan
Medical park bahcelievler bende...arkadaslar cok merak ediyorum tup bebek denemelerinizi hangi hastanede yaptirdiniz,ben istanbul memorial atasehirde Doc.dr Cem demirele yaptirdim,
Canimm benimde esimin mikro tese ile bulundu sperm gunde 3 tane estrofem 1 tane aspirin 1 tane folbiol gunde 6 tane fitil 1 tane gobekten igne 1 tane kalcadan ignem var ama benimle bir baskasida yuklendi onun ilaclari farkli o yuzden kafana takma kim ne kullaniyo ki diye herkesin tedavi sekli baska :))Arkadaslar ben sadece estrofem 2 tane içiyorum ve 2 defa Crinone jel kullaniyorum. Igne filan kullanmiyorum. Acaba problem esim oldugu icinmi esimin degerleri sıfır di tese olduda buldular. Ondanmidir??
Zeynep Kamil Hastanesinde yaptirdim canim..arkadaslar cok merak ediyorum tup bebek denemelerinizi hangi hastanede yaptirdiniz,ben istanbul memorial atasehirde Doc.dr Cem demirele yaptirdim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?