Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Supi benim ilk denememdi 5. Gun emriyosu ydu 10. Gun test yaptim 33 cikti bugün 12. Gundu ama 14 e düştü. Kisacasi bebeğim artik benle degil. Cok zor. Allahim kimseye yasatmasin.
2.de olur inş..her türlü mücadeleye devam et..aynı merkezde yapmışız senle..iğneyi bi dahakine sor bence..tutunmuş aslında biraz..

Senin için seviniyodum..neden bi daha 3.testi yaptın bi şey mi hissettin

Cok uzuldum canim rabbim hayirlisini versin insalah bundan sonra kolaylik versin nedesek bos elbet vakti zamani gelince olucak insalah

Tahlil sonucuna gore hamileyim.10 gun sonra keseyi gormeye cagirdilar ikinci teste gerek yok dediler.
Ayy inan cok sevindim,bugun cok uzucu haberler aldik senin haberinle umutlandim simdi hayirli olsun canim insanlah saglikla kucagina alirsin,allah yardimcin olsun :)

Kizlar ya bu ne boyle herkes uzucu bir haber moral falan kalmadi ne diyecegimi bilmiyorum benim yarin 12.gun ama nolacak ne cikacak bilmiyorum allah hepimiz icin saglikli sihatli evlatlar versin....
canim insanlah sendende iyi haberler alicaz icime oyle dogdu bian,yarin habersiz birakma bizi

Transfer sonrasi prengly igne kullanan oldumu ya dun transferin 7. günüydü evde test yaptim cok silikte olsa ikinci cizgiyi gordum bugün bir yerde okuyunca transferden birgun sonra yapilan prengly aklima geldi Gerci uyardiniz beni cok guvenmemem konusunda eger bu kadar erken ciktiysa prengly etkisi olabilir kanaatindeyim

Merak ettim arttimi diye allah demeki icime dogurmus
Üzgünüm canım vardır bi vakti saati..acaba burdan okuduklarından mı etkilendin burda keşke hep iyi şeyler okusak malesef negatifler kayıplar bizi etkiliyo beyin sinyal veriyo vücuda stres oluyoruz .sanırım artık girmicem bi süre hayırlısı olsun hakkında canım ..

Ay canim cok sasirdim gercekten hic beklemiyodum senden boyle bir haber inan cok üzüldüm ama zamani degilmis tatlım

Ay canim cok sasirdim gercekten hic beklemiyodum senden boyle bir haber inan cok üzüldüm ama zamani degilmis tatlım
Demek ki doktorda sasirdi artik bizde sorun olmadigi icin bebekler gen hastaligi tasiyabilir diyor cunku ben hamile kaliyorum dusuyor daha sonra onceki tedavimdede boyle oldu hayirlisi 3 dondurulmusuma genetik yapalim diyor subatta

Saol canim

Demek ki doktorda sasirdi artik bizde sorun olmadigi icin bebekler gen hastaligi tasiyabilir diyor cunku ben hamile kaliyorum dusuyor daha sonra onceki tedavimdede boyle oldu hayirlisi 3 dondurulmusuma genetik yapalim diyor subatta

Insallah canimici rabbim tez zamanda hayirlsiyla bi evlat nasip etsin yapilsin bakalom arastirmalarin ben 30 haftalik erken dogum yaptim kaybettim bebegimi anlayabiliyorum ne kadar zor oldugunu ben hala tam toplarlanabilmis degilim

Insallah canimici rabbim tez zamanda hayirlsiyla bi evlat nasip etsin yapilsin bakalom arastirmalarin ben 30 haftalik erken dogum yaptim kaybettim bebegimi anlayabiliyorum ne kadar zor oldugunu ben hala tam toplarlanabilmis degilim
Amin canim saol bilmiyorumki 3 yumurtanin hicbiride sagliksiz cikabilir diyor yada iyide cikabilir diyor iyi cikmazsa yeniden yumurta toplama olur diyor yeni denemeyi yaptiramam maddi acidan su elindeki 3 yumurtaya baksinda bakalim ne cikicak cok yprandim allahim yardim etsin

Merhaba canım inan ki çok üzüldüm sana şuan ne desek boş biliyorum ama lütfen üzme kendini önemli olan sensin sen iyi ol ki yeni denemeler yapabilesin vazgeçmek yok savaşa devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…